Mala som problém ľúbiť svoje dieťa
ahojte ženy 🙂 zažili ste po pôrode také pocity, že vaše bábätko je vám cudzie, že vôbec nie je vaše alebo že ste sa cítili ako väzeň keď ste s ním museli byť? ak áno, vedeli ste to rozpoznať a vedeli ste čo máte robiť? pomohol vám niekto? trvalo to len pár týždňov po pôrode alebo to pretrvávalo aj dlhšie? možno ste to nezažili na vlastnej koži ale počuli ste o tom vo svojom okolí - od kamošky alebo známej.
takéto situácie môžu byť časté, avšak v našej krajine zatiaľ neexistuje nič, čo by nám vedelo povedať ako presne to je a tak poskytnúť pomoc. Aj preto sa dnes na vás obraciam 🙂 .
Viem, že môže ísť o veľmi chúlostivú tému a preto môže byť ťažké podeliť sa so svojimi skúsenosťami ale rada privítam, ak mi napíšete svoj názor do komentára alebo môžete vyjadriť svoje pocity prostredníctvom tohto anonymného dotazníka (ide o diplomovú prácu), ktorý prikladám na záver.
hoci je tento dotazník vytvorený pre mamičky (aj oteckov) práve na obdobie šestonedelia, ktoré býva niekedy náročné - práve preto je v našom záujme urobiť niečo preto, aby sme rodičom v podobných situáciách raz vedeli pomôcť a ochrániť ich vzťah s ich bábätkami ❤.
za každé vyplnenie dotazníka, podelenie sa so svojou skúsenosťou alebo prezdieľanie príspevku (z môjho fb profilu- Nikola Juráčková) Vám veľmi pekne ďakujem, pomôžete mi ❤️🤍.
LINK NA DOTAZNÍK: https://forms.gle/U9yheic5GjCkkmAX7

@kolka_a ja vôbec. keď sa narodila pamätám si doteraz jej vôňu. voňala ako tekvicový prívarok :* bolo to nádherné. zamilovala som sa do nej. bolo to najkrajšie babo. aj keď rástla, nemala som s ňou žiadne problemy. ci už zo spánkom či s papanim
syn keď sa narodil. mal taký smiešny noštek. ale tiež voňal ako tekvicka 🙂 :D ale on je na rozdiel od sestričky plaňuch, zlostnik :D je to s ním ťažšie. ale milujem ich oboch najviac na svete.