icon

Mám dosť z ročného dieťaťa

2. apr 2023

Baby už nevládzem, každý sa teší ze ide s dieťaťom na výlet, ako si užiť deň sním moje dni sú podľa mňa len utrpenie, každé ráno vstávam s tým co zas bude že možno lepšie ale asi nie cele dni je zla , vieska, hádže sa o zem , s ničím sa nevie hrať, chce chodiť a nevie večne len za ruky ťahá a chodí ako ju dám dole koniec hodí sa na zem , už mám dosť moje potuchy sú keď spi fakt , mame ísť na pobyt človek si povie ôk zostane pozit naladený ale nechce sa mi všade vrieska všetko je na prd nikdy nie je spokojná a ja už mám vážne dosť, už nevládzem a modlím sa aby mala už aspoň 2 roky:(

Strana
z2
autor
2. apr 2023

Baby ďakujem vám naozaj za každú radu a povzbudenie , ja mam doma už 6 ročného a s ním to veru také náročné nebolo on bol zlatíčko doteraz je aj keď povystraja ale ie to už o inom , možno si to nepamätám neviem ale zdá sa mi ze mala je trosku viac náročnejšia ako bol on :D.
Na margo manzela je vacsinou v praci ale ak je doma jasne ze pomaha , presne o tom to je ze nevie chodit a chce taha ma doslova za ruku aj ked sedim ale vzdy chce len jednu druhu nedavam ide sama sem tam sa aj sama pusti , snazime sa ju zabavat nonstop aj ja s kockami , hrami , nahaname sa aj syn sa snou hra vybera z krabice a dava ale ma take asi obdobie ,
Dalsia naco sme si robili deti ? :D neviem to moze asi tvrdit zena ktora nikdy deti nema asi spm sa jednoducho musela uistit ze to nemam len ja tale a ze to prejde 🩵

vlado818
3. apr 2023

@basulaak Tak vam odporucam nenosit nozik vo vrecku. Uplne normalna otazka to je.
"Ked clovek deti nechce je to materialisticky sebec co si zasluzi popravu" toto je tak prije... nazor ze sa skuste trosku zamysliet. Deti nechcem preto som sebec.???
Pre kazdeho nieje zmysel zivota mat dieta. A kazdy ma ine ocakavania. Je to tak 50 na 50 ci vyhra alebo nie.
Ake bude dieta.

basulaak
3. apr 2023

@vlado818 asi vam chyba schopnost citania s porozumenim pan Vlado. "Ked clovek deti nechce je to materialisticky sebec co si zasluzi popravu" —> je standardne nespravna reakcia okolia, ktoru som ja a mnozstvo ludi ako vy, dostavali od okolia ako bezdetni. Ja sama chapem ludom co nechcu mat deti a obhajujem ich prava a rozhodnutia, je to niekedy horor a neni ti pre kazdeho. Precitajte si to znova. Je to pisane ironicky co mne ako bezdetnej hovorilo okolie ked som deti nechcela a suhlasim je to mega prije*any nazor, preto ho neznasam. Klidek.

mircalla
3. apr 2023

Ja som s detmi vzdy travila co najmenej casu doma. Boli sme vzdy na cerstvom vzduchu. Vonku sa vzdy vedeli zabavit hocicim. Najprv sme chodili do parkov a na ihriska, potom uz aj ine aktivity - vylety atd

vlado818
3. apr 2023

@basulaak ospravedlnujem sa.

basulaak
3. apr 2023

@vlado818 dakujem ste mily, to je v pohode. Pekny den 🙂

trinityf
3. apr 2023

Neboj, bude to stale lepsie a lepsie. Len vydrzat.

morgane1975
11. apr 2023

@basulaak prečo by človek ktorý nechce deti mal byt popravený? 🤦‍♀️ každý ma právo sa rozhodnúť. Nie pre každého sú deti stredom vesmíru. 🙏 a keď sa už rozhodne tak alebo onak, tak načo fnuka na nete že to nezvláda?

jana_eyre_2
11. apr 2023

@barbora19911 ja také doma mám 😅 (ale teda pozerala som len začiatok videa, konflikty medzi deťmi a jedného extrémneho uplakanca)

basulaak
11. apr 2023

@morgane1975 jezis mariaaaa. Vy ludia fakt neviete citat s pochopenim? Skus si to precitat znova plus moju reakciu na p. Vlada vyssie. Boze moj…

Strana
z2