Mám pochybnosti o láske k môjmu dieťaťu
Ahojte.. prosím je normálne mať občas hlúpe myšlienky že neviem či mám rada svoje dieťa? Má 9 mesiacov, je to dobre babatko.. no aj tak ma občas deprimuje že nestíham nič, že ako sa môj život zmenil.. a on sa na mňa usmieva celý jeho svet som a potom mi je hrozne ľúto že niekedy necítim nonstop 24 hodín len veľkú lásku..
Mali ste to niekto?
Laska je aj to, ze mu das ciste oblecenie a povysavas zem, ked mu spravis jes a upraces po nom, laska je, ze planujes a premyslas co mu obliect, aby mu nebola zima alebo teplo, laska je, ze sa snazis mu pomahat napredovat, alebo ho len pohladis. Nie je to vzdy vedome lietanie na oblaciku, neboj sa, robis to dobre😊
Ježiš, ja takto pochybujem, ale ja mám puberťáka, ktorý má vie vytočiť 10 x denne. Keď bol bábätko, v noci som na neho cumela a rozplývala sa nad ním. Ešte aj tá jeho okakana riťka mi voňala. Ach, kde sú tie časy! 😥
Myslim, ze to takto ma vacsina. Vratane mna.

Je to úplne normálne, že necítiš celý deň len lásku, si novomatka, unavená, možno frustrovaná, že nemáš na seba toľko času. Všetko je v poriadku, utrasie sa to. Ani k mužovi, mame, súrodencom necítiš nonstop len lásku a ani vlastné dieťa nie je výnimkou. Nerobí to z teba horšiu mamu. Nemusíš mať z toho zlé pocity. Si dobrá mama 😊♥️