Mám pocit, že ma materstvo nenapĺňa
Ahojte. Viem ze ma vela z vas bude odsudzovat ale musim to zo seba dostat von. Uz dlhsiu dobu mam pocit ze ma absolutne materstvo nenaplna. Chyba mi zivot pred materstvom robit co chcem kedy chcem. Som slobodna matka a dcera ma 3 roky. Byvaly chodi za nou raz tyzdenne ku mne ale nebrava si ju. Nema kde ale to netreba riesit. Sem tam ju zoberie von na prechadzku. Zijem v zahranici takze tu nemam rodinu a nema mi kto s nou pomoct. Mam pocit akokeby moj zivot skoncil. Rano vstanem zoberiem malu do skolky ja utekam do prace vecer z prace po malu. Utekam domov. Uprimne radsej mam tyzden ako vikend lebo vikend uz neviem ako mam malu prebavit. Vikend je pre mna doslova utrpenie. Naozaj ju zbonzujem a som rada ze ju mam ale nejak to na mna viac a viac dolieha. Neviem ci to bude jednoduchsie ked mi bude skor ako partacka ked bude starsia ale nebavi ma toto absolutne. Vikend sa snazim travit s kamoskami co maju deti len aby sa mala prrbavila aj ked da mi totalne nechce. Je mi z toho stale horsie a horsie a neviem uz co robit. Chyba mi strasne sloboda robit si co chcem kedy chcem a nie pocuvat umravcane dieta niekedy cely den ked nema naladu

všetko pôjde postupne ako ti bude dieťa rásť, ale pôjde to veľmi pomaly,...