icon

Mám toho dosť

8. aug 2022

Ahojte, mame rocneho synceka a ja uz toho zacinam mat doma na RD dost a uvazujem nad tym,ze ho dam od noveho roka do jasli a ja pojdem do prace. Nebavi ma ten neustaly stereotyp,okolo maleho,vkuse doma upratovat,varit,uz toho mam dost.Som doma od aprila 2021,nakolko som mala problemove tehotenstvo a musela som byt PN.
Na druhej strane mi to je ale luto,ze bude taky malicky a uz ho dam od seba prec,ale bolo by to len na pol dna,nakolko mam pracu taku,ze robim tyzden rano a tyzden poobede. Co by ste robili vy? Manzel mi povedal,ze rozhodnutie je na mne,ze bude akceptovat aj jedno,aj druhe rozhodnutie.

Strana
z3
autor
8. aug 2022

Dakujem vam dievcata..budem nad tym premyslat a rozhodnem sa sama podla seba,len som potrebovala asi potvrdit,ze aj takto sa to da,ak by som maleho dala do jasli lebo mate pravdu,v okoli toto nemam,skor je to tak,ze zena idem z jednej materskej na druhu..
A este jeden dotaz,nebola som PN preto,ze som chcela,ale hrozil mi predcasny porod,inak sa nedalo
Kazdopadne,do januara mam casu dost,uvidim,ako sa situacia vyvinie🙂

alexka89
8. aug 2022

V živote by som tak malé bábo nedala do jaslí k cudzím ľuďom....ja by som si tie 3roky vychutnala aj keby sa neviem ako mám zodrať alebo nudiť doma...robiť do smrti budem ešte veľa....ja mám dosť náročnú prácu tak by som sa tam skôr ako po 3rokoch nehrnula

zmrzlinka2021
8. aug 2022

Držím palce! A nezabudni, kvalita nespočíva v čase doma, ty si dobrá mama

Strana
z3