Mamičky s menšími deťmi, koľko hodín spíte?
Ahojte, téma nie príliš vážna, ale len tak ma to zaujíma. Ja mam tri deti, 13,10 a najmladšia rok a 10 mesiacov. Vstávam o 6 ráno a spat idem okolo jedenástej, to už padám do postele, ale myšlienky v kuse v hlave, čo všetko má čaka ďalší deň... Kým zaspím, prejde aj hodina, 100krat sa zobudím. Celý deň na nohách, dopoludnia behám za najmladšou, poobede všetky tri, škola, krúžky, varenie, upratovanie... Neviem, možno 5 hodín kazdu noc, a celý deň čakám na večer a na posteľ... . Ako to mate vy?
Maly ma 2,5 roka. Od pol roka prespi celu noc bez zobudenia. Spi od 20:00 do siedmej rano. Ja spim priemerne 22:30 do siedmej rano.
@andreatytler Ja som tiež 3 roky trpela...tiež som myslela, že sa to napraví...a nič...klasické masáže plus banky...ale banky mi dala až pri poslednej masáži...skús...možno pomôže aj tebe, už 2 roky nemám žiadne bolesti chrbta...
@tanyag Dakujem. Vyskusam. ❤
A co robis hodinu pred spanim? Pozeras na nejaky monitor (mobil, tv, pc)? Je dokazane, ze to mozgu nerobi dobre v oblasti spanku, mozno si jedna z tych osob len si to nespajas. Alebo do 23 behas po dome este pochystat na druhy den? Skus nieco uplne ine dlhsiu dobu. Spravit si caj a pokecat na gauci s manzelom

Autorka, nepomohlo by ti ak by si si zacala pisat zoznam toho co treba urobit? Ja to potom dokazem vypustit z hlavy.