icon

Manžel nechce sex po pôrode a ja ho nenávidím

erika33334
28. apr 2019

Baby tak po rade narodilo sa nam dieta manzel uz nechce sex vobec ma nepohladi neprituli si ma nepovie mi pekne slovo a mne to strasne chyba.pohadal sa s moju rodinu stale sa aj spolu hadame a ja som ho zacala nenavidiet.chcem sa rozviest len neviwm ako mam urobit prvy krok a hlavne neviem ci to mam urobit mame 10mesacne dieta. Som strasne nestastna chcela by som mat pri sebe muza ktory mi hovori ako ma miluje aka som pre neho krasna a nie toto

Strana
z2
arcticcode
29. apr 2019

@lacibo tak ano. A pocas tehotenstva od troch kraloch do popolcovej stredy cele dni rigala. Nesexovali sme ani raz. A co teraz, zabijem sa? Alebo pojdem podvadzat? 24 rokov som prezil bez sexu a som tu, zivy a zdravy. V zivote su horsie veci. Kazdopadne, ustrednym problemom tohto prispevku urcite nie je sex ako taky, to uz je len nasledok

lacibo
29. apr 2019

@erika33334 podľa mňa ťa nechce..😒ale s pôrodom by som to nespájala, nechcel ťa už predtým..sex raz za mesiac pred otehotením???..plus zamilovaný muž nemá problém so sexom ani v tehu..na Tvojom mieste by som sa zariadila na život bez neho, radšej žiadny, ako takýto chlap..ale ako otec nech sa páči..je to jeho úloha aj právo..

lacibo
29. apr 2019
lenuliatko84
29. apr 2019

Chlap ktory nechce sex ma podla mna milenku.ten moj chce chvalabohu stale

katarinamarkova
29. apr 2019

@yollanda len otázka druhá a tretia. Ostatne ani naznakom nehovoria o vine ženy! A ako žena odpovie na otázku dva a tri aj od toho zalezi 😊 jej vina môže byt nulova! Nemusí...

cigipepe1247
29. apr 2019

@erika33334 u nas je to uplne opačne.... odmieta a ignoruje ma manzelka.. 😩

katarinamarkova
29. apr 2019

@erika33334 hmmm....keby si aspoň povedala že ho lubis...ale ty pises že ho nenavidis....
Prečo si s chlapom s ktorým sa len hadas hada sa s tvojou rodinou nepomaha ani na sex nie je dobrý....
Pre prachy? Cirkev?
Iný dôvod mi nenapada.

lacibo
29. apr 2019

@cigipepe1247 a si k nej dostatočne pozorný a vnímaš jej potreby?..lebo u ženy sa chuť na sex začína predovšetkým v hlave dlho pred TÝM..mechanizmus je trochu iný ako u muža..😉

lacibo
29. apr 2019

@lacibo ..teda u normálne fungujúcej ženy🙂, u frigidnej to môže byť iné (nemám skúsenosti..😅)..

cigipepe1247
29. apr 2019

@lacibo jasne ze som, vsetko pre to robim, pride večer,, bum konec... 💤💤

lacibo
29. apr 2019

@cigipepe1247 tak to má nejaký iný problém..ťažko povedať, o čo ide..môže to byť všeličo..😉

cigipepe1247
29. apr 2019

@lacibo ved to, človek sa snaží ako sa len da a pomaha... a čaká tiež niečo od svojej ženy a dočká sa tak veľkého 💩

candii
29. apr 2019

@lacibo a koľko podľa teba trvá sestonedelie? 😀 Pretože 600nedelie trvá 6 týždňov a to mi vychádza, nech počítam ako počítam 1 mesiac a pol 😂😂

cigipepe1247
29. apr 2019

@candii 👌👍mas pravdu, šestonedelie trva 6 týždňov 😉😀

lacibo
30. apr 2019

@candii presne!🙂

lacibo
30. apr 2019

@cigipepe1247 neviem teda, ako je to s jej vzťahom k tebe, ale žena, aj keď nechce (nemôže) mať sex klasický, tak môže pre svojho muža ešte vždy "veľa urobiť", aby mal aj on naplnené potreby (tým myslím aj lásku, uznanie, nielen fyzicky)..nie?..inak je to nevyrovnaný vzťah z hľadiska dávania a brania..lebo pravá láska viac dáva ako berie..

cigipepe1247
30. apr 2019

@lacibo dokonale napisane.. 👌👍😉top

minttea
26. júl 2020

@erika33334 bol pri pôrode?

erika33334
autor
28. júl 2020

@minttea nebol

minttea
29. júl 2020

@erika33334 Ja si myslim a nie je to nic nove, ze ma traumu aj ked nebol ale vie si predstavit ci sa deje... mozno mu treba len cas ... pravdu povediac Ja muzom tak by som tiez mala traumu a nemala by som chut este velmi dlho

zuzanka.zuzu
29. júl 2020

@minttea otvoriť rok starú tému? 😀

bery1
29. júl 2020

@zuzanka.zuzu no aj mňa by zaujímalo ako to celé dopadlo 🤷‍♀️

minttea
29. júl 2020

@erika33334 stale sa nic nezmenilo? Mozno sa treba trosku uvolnit, vyjst von a nie byt stale mama neviem ako zijete a aka si ty, ale mozno ta musi opat vidiet ako zenu a nie len mamu .. ja som mala znamu, ktorej sa to stalo a trvalo to len co ja viem rok aj viac ..

minttea
29. júl 2020

@zuzanka.zuzu vyzera, ze je to aktualne a autorkA prispevku ma este stale problem tak preco nie?

maminka123abcd
18. sep 2020

Keď sa chceš rozísť a nevieš prvý krok, požiadaj o rozvod

maminka123abcd
18. sep 2020

@erika33334 chlap ktorý nechce sex je žena

Strana
z2