icon

Manžel sa po rokoch zmenil k horšiemu

28. feb 2023

Možno som mala len ružové okuliare, alebo sa moc dobre pretvaroval nazaciatku, no bohužiaľ sa zmenil k horšiemu. Po svadbe a po deťoch úplná zmena jeho povahy. Zo začiatku bol kludas a pohodak, no po rokoch hrôza. Barsco ho rozhodí nemá trpezlivosť ani nervy riešiť veci. Príklad teraz sa hnevá že musí vybaviť papiere na daňové. Často kričí sám pre seba a nadáva keď ho niečo vyvedie z miery. Chodí len do roboty a domov. Doma sa zahrá s deťmi a sedí do večera pri telke. Deti a domácnost mám na starosti ja, manžel ani nepozna koho majú deti učiteľov alebo kde majú triedy, takisto nevie k akým dr s nimi chodím. Nezaujíma ho to. Nič doma nerobí navyše, chlapské práce áno. Často má blbé reči aj na mňa, no jedným uchom dnu druhým von. No aj tak občas zabolí čo povie. Nič si neváži všetko berie ako samozrejmosť. Sme ostali úplne dve odlišné povahy. Jeho mamina hovorí že každý chlap má nejakú vadu, nikto není dokonalý a môžem byť rada že muž nechodí do krčmy alebo niečo horšie. To má pravdu, no myslela som si že budeme s manželom šťastný tak ako na začiatku nášho vzťahu. Ani vo sne by ma nenapadlo že sa až takto zmení v správaní.

Strana
z2
aurora33
1. mar 2023

A prosím ta čo robí v zime vonku? Prehadzuje sneh z jednej strany na druhu len aby nemusel byt s vami?

lily246
1. mar 2023

Tak potom je to už len o tvojom rozhodnutí prežiť alebo neprežiť život s človekom, ktorý ťa nemá rád a správa sa k tebe strašne.

autor
1. mar 2023

@aurora33 U nás není sneh vôbec v zime. Je vonku na vzduchu prechádza sa z jednej strany na druhú na dvore.

jesenzima
1. mar 2023

Len tak pomimo toho, ženy si často myslia,že sa menia iba muži, ale aj my, ženy sa meníme, mení sa nám uhol pohľadu, to čo nám nevadilo nám zrazu vadiť môže, atď ....
Keby som chodila iba do práce a domov, tiež by som bola nevrlá..

bluka2
1. mar 2023

A v tej praci sa aspon hybe? Znie to tak, ze mu uplne chyba nejako psychohygiena a je v psychicky cekom zlom stave. Ked predtym vedel byt v pohode.

autor
1. mar 2023

@bluka2 V práci robí fyzicku ťažkú prácu pri tom sa hýbe.
@jesenzima Ja neviem jemu to asi takto vyhovuje. Keď nič nechce meniť.

ahhola
1. mar 2023

Ešte dopisem že poslednú dobu často ma uráža že som sprostá blbá tupa a nič neviem. Príklad stalo sa že som zabudla vonku v kuchyni jedlo a nedala som na noc do chladničky. Mala som toho veľa a vyšlo mi to z hlavy. Na ďalší deň nič mu nebolo. Samozrejme si dávam pozor na takéto veci no stalo sa aj ja som len človek. Manžel začal vykrikovať že aká som sprostá že cez leto keď nedám jedlo do chladničky tak dostaneme salmonelozu, že on nechce byť chorý či ho chcem otráviť a že radšej nebude jesť čo navarim. Alebo dosla mu sms že má zaplatiť poistku na auto. Zas kričal že ja som zabudla mu to zaplatiť, aby som išla na jeho email a do internetbankingu a uhradila to, že to je všetko moja starosť. Za všetko možné vini mňa a stále si hľadá situácie len aby ma uráža

Nebaví ho život, nejaká blbá chémia v mozgu. Vieš, co, koľko má teda rokov? Ze by si pobafkal jo.nta...potrebuje nejakú prirodnu vspruhu. On je ako škrečok v kolese a už nevidí naľavo, napravo. Urobiť mu radosť, aj pomocou pololegalneho liečiva.

autor
1. mar 2023

@ahhola Manžel má 43 rokov

vikinka007
1. mar 2023

@jj298 Tak to máš ešte sakra málo odžité,ak si myslíš, že ľudia sa nemenia. Vplyvom okolností, problémov či starostí sa mení vekom každý človek. Véd mladí ľudia sú vždy plní ideálov, no stačí úraz, autonehoda, smrť blízkeho či postihnuté dieťa a zmení to od základov každého.

goodidea
1. mar 2023

@vikinka007 tak tak

mk1111111111
1. mar 2023

Tak neviem, ved prid z prace, daj detom jest, sadni si aj Ty a povedz, ze sa pripravujes na pracu. A ked Ta zacne sekirovat, zober sa a poprechadzaj sa, ako sa on prechadza, ake pozicaj, take vrat.

fionaodshreka
1. mar 2023

Tvoj muž je samoľúby kreten s veľkým K!
Ty lietas ako na metle celý deň, vybavujes celý chod domácnosti, deti a on ti chuj povie že si sprostá lebo od únavy (aj keby nie sme len ľudia) zabudnem schovať jedlo, a čo za kus zvanca sa vadiť, nik nie je neomylný!

Debil si na tebe vybíja svoju flustraciu, nechuť do života a znudenost zo stereotypu všedných dni, by sa zaslúžiš akurát preplesk, nech sa spamätá!

A nech je vďačný za krásnu zdravú rodinu a obetavú ženu lebo dnes to ma a neváži si to ale život je vrtkavý a zajtra to tak byt nemusí! Nič netrvá večne.

pbra40
1. mar 2023

@fionaodshreka suhlasim do bodky.
On sa zial nenasiel v rodinnom zivote. Nebavi ho byt otec a to, co vsetko spolu mate (deti, rodinu) ho nebavi.
Kamoska to tak mala. Vsetci blbi a.sprosti, s detmi netravil casa nakoniec z neho vyliezlo, ze ho to nebavi, byt otcom. Magor. Ako leby zenu to bavilo kazdy den 🤨

evica17
1. mar 2023

@liljana ked mu spravi zrkadlo, moc tomu nepomoze, iba bude prilievať olej do ohňa.

autor
2. mar 2023

@fionaodshreka Tiez ma to už napadlo že ho to a nami nebaví, že sa nenasol v roli otca a manžela a preto je takýto.
@pbra40 Ak sa môžem spýtať ako to riešila tvoja kamoška túto situáciu?

pbra40
2. mar 2023

Zial, on od nich odisiel. Nechal ju s 2 detmi (najmladsia mala len 2 roky, tak musela rychlo ist do prace). Este debil povedal priamo, ze neho rodinny zivot nebavi. Kamosla ho musela vyplatit a on si kupil motorku. Nevyzrety blbec. Verim, ze to nebude vas pripad

zuzuliatko18
2. mar 2023

A kebyže ho nejaký čas necháš tak? Ak si samostatná s deťmi, kľudne naplanuj výlet, jemu možno oznam kam sa ide a nenut ísť s vami. Decká budú mať zážitok, ty vyapdnes zo stereotypu. Aj čo sa domácnosti týka, robila by som len to nevyhnutné, hlavne čo sa.teba a deti týka. Možno aj sa budete nadšene rozprávat o niečom, čo ste zažili, sa nakopne, resp. Aspoň ho to možno vyruši z letargie, že sa okolo niečo deje. A ty si aspoň vyskúšaš ako je to fungovať s deťmi sama, keď sa tak nejak psychicky odstrihnes a nebudeš ho riesit. Alebo ak sa.mota bezprizorne po dvore, obliekla by som.deti a poslala ich na dvor za ním, už to nie sú takí drobci, aby im musel byť v kuse za zadkom, možno ho oni zapoja.

Strana
z2