Môj syn stále kričí a ja strácam samu seba: Som kvôli svojej závisti zlý človek?
Ahojte. Prišla som sa sem vyrozprávať z veci, ktorá bude pre niekoho možno divná, ale mňa to ubíja.
Nikdy som ostatným nič nezávidela. Až pokiaľ sa mi nenarodilo dieťa. Syn je strašne náročný, od narodenia uplakaný, väčšinu dňa nervózny, plačlivý, skoro stále kričí, pri všetkom (spoločne cvičenie medzi deťmi, utieranie po kúpaní, pri hre keď sa mu niečo nepodarí, v kočíku, a mnoho ďalších vecí..)
A teraz, komu závidím? Závidím matkám, ktoré majú kľudne, spokojne deti, ktoré sa pekne hrajú, ktoré niesu celý deň nervózne, závidím matkám ktoré môžu so svojimi deťmi chodiť na skupinové cvicenia, do mesta, do kaviarne/obchodu bez kriku.. fakt ma to štve vnútorne a cítim takú nespravodlivosť.. prečo si ja musím toto odskákať a ostatné maminky si materstvo užívajú?.. cítim strašnú nespravodlivosť a asi som sa stala zlým človekom ale želám takým maminkám aby si aspoň na pár dni skúsili mať doma moje dieťa alebo akékoľvek iné ktoré je povahou podobne môjmu. Že či by mi ešte raz zahlásili ze si materskú užívajú plnými dúškami..
Cítim sa za to strašne zle, že dokážem iným závidieť “dobre” deti..
@anonym_autor heeej kľud. Nie si zlá mama.a nie zlý človek.
@anonym_autor včera som prvýkrát nezvládla odber na ambulancii jedného chlapca... Spravila som ho, ale so slzami v očiach. Ma teraz asi 10 rokov a o chvíľku zomrie. Narodil sa s genetickou chorobou, nebudem písať akou. Táto mama závidí podľa mňa tebe, že máš zdravého syna.
@personality áno, povahou, ale v príspevku nikde nespomínam, že chcem svoje dieťa dať kvôli tomu do decáku ze je nervak 😀
@anonym_autor ver, ze ani oni to nemaju idealne
Ja mam skvele dieta, fakt skvele a biologicky otec odisiel..lebo..🤷🏻♀️ neuzila som si matersku ani rodicak ani prve tri roky dietata tak ako som chcela, ostala som pri nasich v riti na lazoch kde nikde nic, pre mna ist na kavu do herne? Na babybalance? Na kruzky? Neexistovalo
A ani oni , mozu mat idealne dieta ale za zavretymi dverami sa deje cokolvek, precitaj si len tu na mk co sa deje s tymi matkami a zenami..
Prenes sa cez to inak to nezvladnes a zatrpknes na seba aj na dieta

@anonym_autor prečo čakáš,že ty budeš mať dobré dieťa,keď píšeš,že je po tebe,nervak.Ono za to nemôže,ty áno.Nezavid dobré deti,pracuj na sebe,aby si ty bola kľudná,bude aj dieťa.