icon

Moje pocity s 2 deťmi

lele97
18. júl 2021

Dobrý večer. Mam 2 a pol ročnú a 3 mesačnú dcerku. Ta staršia ide od sept. Do škôlky. Deti ma veľmi rada priam sa za nimi ťahala tak sme ju dali skôr. Ja keď som s nimi oboma doma tak som v pohode keď aj menšia plače alebo nespi. Neriešim to tak. Ale dnes som bola s tou mladšou sama doma a deň som si naplánovala ale vôbec to tak nedopadlo ako som chcela. Jednoducho keď som sama s tou mladšou tak sa zamýšľam nad tým ze prečo plače prečo nespi.. Áno je to dieťa ja viem.. Ja len ze jednoducho sa úplne inak cítim keď som s nimi oboma ako keď som s nou sama.. So strašne zameraná na to ze ci je všetko tak ako si ja želám aj keď viem ze to tak nemá byť.. Predtým som toto mala aj pri tej prvej. Až psychicky to už bolo zle. Teraz keď mám obe tak mi rýchlo prejde deň ale bojím sa ze keď pôjde táto staršia do škôlky a budeme už sami že zase mi začnú tie stavy a budem zase až príliš zameraná na to ci je všetko taka KO som si naplánovaná. Dúfam že chápete co myslím. No je to Psychicke proste.. Muž má nechápe Tampodporu nenájdem. Prosím poraďte. Nesudte Ďakujem

ivangeline
19. júl 2021

Nemusis byt sama. Chod von. Chod s nou plavat. Chod do materskeho centra. Chod na nejaky kurz. Chod prec z domu. ;)

miadi
19. júl 2021

@lele97 skus sa naucit relaxovat aj s babatkom, uzivaj si ju. Aj ked budete same doma. Tes sa ze sa jej Mozes naplno venovat. Cez denne spanky si budes moct zdriemnut aj ty ., nikdy nejde nic presne ako si clovek naplanuje. Dychaj. Tes sa z malickosti.

janickacrazy
26. júl 2021

@lele97 tak si staršiu nechaj ešte doma, veď škôlku môžeš kľudne zrušiť hocikedy, skôr je úspech, že ti ju vôbec zobrali do škôlky, keď nemá ešte 3 roky, môžeš ju dať potom neskôr alebo ju daj len na 4 hodiny, to ti prejde rýchlo