icon

Muž nehovorí o ďalšom dieťati

27. júl 2025

Dnes sa muž rozprával s naším dvojročným synom. Hovoril mu, že no budeme len dvaja chalani, že dúfa, že bude mať so sestrami dobrý vzťah, že sa nebude pred nimi hanbiť a tak. Snažíme sa o dieťa a aj sme sa bavili, že by to mohol byť chlapček a tak. A teraz úplne rozprával akoby ani to ďalšie nechcel ani sme nad ním neuvažovali. Ja som sa hneď rozplakala a plačem a plačem kôli tomu. Je pravda, že sa nám skoro 6 mesiacov nedarí, ja mám strašne dlhé cykly. To mi nepridáva na nálade. Bojím sa, že mám PCOS. A neviem sa zbaviť tej túžby aj keď prestávam uz veriť, že sa to naozaj podarí. A tieto reči má vždy rozplačú. Som fakt až taká labilná ? Ja už so nášho malého predstavujem, už má aj meno a ľúbim ho aj keď ešte neni ani na ceste. On akokeby to úplne vystesňuje a ani neberie, že by sa to mohlo podariť. Podľa mňa ho ani nechce a vyhovuje mu to, že to nejde.

Strana
z4
anonym_137ee6
27. júl 2025

@anonym_autor Moc to prežívaš. Ukľudni sa.

enmery
27. júl 2025

Fakt to veľmi prežívaš. To, čo povedal tvojmu synovi si interpretuješ podľa seba, lebo sa celý tvoj mozog točí len okolo ďalšieho syna. Mimochodom, ak to bude dcéra, tak budeš plakať zase?

simsalabim
27. júl 2025

🙈 Nemam problem, vyrobim si…

sima234
Autor odpoveď zmazal
januska12323
27. júl 2025

Nepísala si tu už? Minimálne tri deti, ďalšie sa AŽ polroka nedarí a ty si na prášky? Venuj sa živým deťom a nesnívaj o niečom čo ani nemusí prísť hneď keď si ty želáš.

anonym_137ee6
27. júl 2025

@anonym_autor Chudák chlap, ak už máte viacero detí, posledné má 2 roky, tak je jasné, prečo vyvádzaš, keď sa nedarí.

anonym_6cb0f8
27. júl 2025

A vo ak ďalšie dieťa bude dievča? Na "dnešnú dobu" máš detí až až...

lucia13022023
27. júl 2025

Nenahneva sa, ale toto mi nepríde ok. Ľúbiš niečo, čo neexistuje. Prestaň si predstavovať co ako bude keď bude to a to, a začni žiť v realite. A ďalšia vec, keď to bude dievča tak co? Budeš sklamaná, lebo ty máš v hlave vymysleneho chlapčeka.

doriiis
27. júl 2025

No normálne sa nespravas určite.Davat meno dieťaťu,ktoré nie je ani splodene je choré.A vedieť,že je to chlapček tiež.Podla opisu už máš minimálne tri deti.
Snáď nie si ďalšia,či rodí jak jabloň iba pre svoj nejaký psychicky zle nastavený stav.
To,čo stvaras v poriadku nie je
Staraj sa o svoje žijúce deti a nie o to,ktoré možno ani nebude.A to,že sa nedarí ber ako možno znamenie zhora,že všetko má svoje hranice a koniec.Aj plodenie deti.

thereisabear
27. júl 2025

Tie dcéry sú vaše spoločné? Ak áno, tak riadne preháňaš. Ak nie, tak stále preháňaš, ale trochu viac tomu rozumiem. Upokoj sa a skús miesto plaču komunikovať s manželom

domka222
27. júl 2025

Mať rád niečo, čo neexistuje? Ak sa takto správaš, že si naviazaná na to chorobne,tak by som sa nečudovala, že sa "teší " z toho,že to nejde.

autor
27. júl 2025

Možno je to divne ale ja som sa aj pred sexom rozprávala akoby so spermiami a hovorila nech tam ide Y a som mu hovorila ako sa bude volať čo budeme robiť spolu a tak pred sexom a mužovi to prišlo ok a teraz neviem čo sa stalo.

autor
27. júl 2025

Proste ja už to beriem, že je živé aj keď je to len spermia pre mňa už to je začiatok života

doriiis
27. júl 2025

Ježiš kriste.🤦🏻‍♀️
Buď si troll alebo fakt chorá hlava

domka222
27. júl 2025

Prišlo mu to ok asi pre to,že v tej chvíli chcel sex 😂 ale toto čo popisuješ je choré. Skús sa porozprávať aj so svojimi vajcami a potom s psychiatrom 😂

autor
27. júl 2025

Naozaj to už prežívam akoby to bolo a viem, že tá správna spermia pôjde do vajíčka

lucia13022023
27. júl 2025

Ale dobre 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sa tu odbavuju 14 roční chlapci🤣

hsara99
27. júl 2025

🍿🪑 páči baby

autor
27. júl 2025

Neodbavujem keby som sa chcela tak to napíšem hneď do úvodu ale ste sa pýtali tak som odpovedala ako to je

anonym_137ee6
27. júl 2025
@anonym_autor

Proste ja už to beriem, že je živé aj keď je to len spermia pre mňa už to je začiatok života

@anonym_autor Byť tvojím mužom, tak by som utekala kade ľahšie od teba. Psycho. Ak teda nie si troll.

anonym_899241
27. júl 2025

sú také ženy čo stále túžia po bábätku, proste len bábätko malinké voňavé ňuňu a keď vyrastie tak znova... nie je to OK, sú tu aj staršie deti, tie by mali mať tvoju plnú pozornosť a starostlivosť, 3 deti sú až až na výchovu a zabezpečenie do života

minenkaa
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor spermia začiatok života??
A oplodnené vajíčko čo sa neuchyti je čo

alex49
27. júl 2025

vyhľadaj psychologa, nie si v poriadku. Rozprávať sa so spermiami??? Radšej sa venuj svojim živým deťom.

autor
27. júl 2025

Proste už skúšam všetko, keď to nejde

minenkaa
27. júl 2025

Chudák chlap a deti

enmery
27. júl 2025
@anonym_899241

sú také ženy čo stále túžia po bábätku, proste len bábätko malinké voňavé ňuňu a keď vyrastie tak znova... nie je to OK, sú tu aj staršie deti, tie by mali mať tvoju plnú pozornosť a starostlivosť, 3 deti sú až až na výchovu a zabezpečenie do života

@anonym_899241 Niektorym z toho prepne. To nie je výsmech. Zničia si manželstvo, lebo riešiť to s odborníkom nebudú. Toto je už moc, čo ona píše.

autor
27. júl 2025

Chcem aby proste môj synček nebol sám aby mal brata predstavujem si ich spolu ako dvojku, že budú parťáci.

minenkaa
27. júl 2025
@anonym_autor

Chcem aby proste môj synček nebol sám aby mal brata predstavujem si ich spolu ako dvojku, že budú parťáci.

@anonym_autor váš syn nie tvoj a ma do toho aj muz čo hovoriť a kto zaručí za sa bratia budú mat radi

autor
27. júl 2025

Nechápem čo sa stalo predtým som otehotnela vždy a teraz, keď sme sa začali snažiť mi ešte aj zblbol cyklus a všetko ide proti mne. Skúšala som niekoľko prípravkov a nič. Testy tehotenské a ovulacne som skúsila asi všetky.

enmery
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka, pokračuj ďalej a tvoj muž od Teba zdrhne. Toto je podľa mňa už fakt na rozhovor min. s psychológom. Ak nie si troll.

Strana
z4