Muž nehovorí o ďalšom dieťati
Dnes sa muž rozprával s naším dvojročným synom. Hovoril mu, že no budeme len dvaja chalani, že dúfa, že bude mať so sestrami dobrý vzťah, že sa nebude pred nimi hanbiť a tak. Snažíme sa o dieťa a aj sme sa bavili, že by to mohol byť chlapček a tak. A teraz úplne rozprával akoby ani to ďalšie nechcel ani sme nad ním neuvažovali. Ja som sa hneď rozplakala a plačem a plačem kôli tomu. Je pravda, že sa nám skoro 6 mesiacov nedarí, ja mám strašne dlhé cykly. To mi nepridáva na nálade. Bojím sa, že mám PCOS. A neviem sa zbaviť tej túžby aj keď prestávam uz veriť, že sa to naozaj podarí. A tieto reči má vždy rozplačú. Som fakt až taká labilná ? Ja už so nášho malého predstavujem, už má aj meno a ľúbim ho aj keď ešte neni ani na ceste. On akokeby to úplne vystesňuje a ani neberie, že by sa to mohlo podariť. Podľa mňa ho ani nechce a vyhovuje mu to, že to nejde.
Fakt to veľmi prežívaš. To, čo povedal tvojmu synovi si interpretuješ podľa seba, lebo sa celý tvoj mozog točí len okolo ďalšieho syna. Mimochodom, ak to bude dcéra, tak budeš plakať zase?
🙈 Nemam problem, vyrobim si…
Nepísala si tu už? Minimálne tri deti, ďalšie sa AŽ polroka nedarí a ty si na prášky? Venuj sa živým deťom a nesnívaj o niečom čo ani nemusí prísť hneď keď si ty želáš.
@anonym_autor Chudák chlap, ak už máte viacero detí, posledné má 2 roky, tak je jasné, prečo vyvádzaš, keď sa nedarí.
A vo ak ďalšie dieťa bude dievča? Na "dnešnú dobu" máš detí až až...
Nenahneva sa, ale toto mi nepríde ok. Ľúbiš niečo, čo neexistuje. Prestaň si predstavovať co ako bude keď bude to a to, a začni žiť v realite. A ďalšia vec, keď to bude dievča tak co? Budeš sklamaná, lebo ty máš v hlave vymysleneho chlapčeka.
No normálne sa nespravas určite.Davat meno dieťaťu,ktoré nie je ani splodene je choré.A vedieť,že je to chlapček tiež.Podla opisu už máš minimálne tri deti.
Snáď nie si ďalšia,či rodí jak jabloň iba pre svoj nejaký psychicky zle nastavený stav.
To,čo stvaras v poriadku nie je
Staraj sa o svoje žijúce deti a nie o to,ktoré možno ani nebude.A to,že sa nedarí ber ako možno znamenie zhora,že všetko má svoje hranice a koniec.Aj plodenie deti.
Tie dcéry sú vaše spoločné? Ak áno, tak riadne preháňaš. Ak nie, tak stále preháňaš, ale trochu viac tomu rozumiem. Upokoj sa a skús miesto plaču komunikovať s manželom
Mať rád niečo, čo neexistuje? Ak sa takto správaš, že si naviazaná na to chorobne,tak by som sa nečudovala, že sa "teší " z toho,že to nejde.
Možno je to divne ale ja som sa aj pred sexom rozprávala akoby so spermiami a hovorila nech tam ide Y a som mu hovorila ako sa bude volať čo budeme robiť spolu a tak pred sexom a mužovi to prišlo ok a teraz neviem čo sa stalo.
Proste ja už to beriem, že je živé aj keď je to len spermia pre mňa už to je začiatok života
Ježiš kriste.🤦🏻♀️
Buď si troll alebo fakt chorá hlava
Prišlo mu to ok asi pre to,že v tej chvíli chcel sex 😂 ale toto čo popisuješ je choré. Skús sa porozprávať aj so svojimi vajcami a potom s psychiatrom 😂
Naozaj to už prežívam akoby to bolo a viem, že tá správna spermia pôjde do vajíčka
Ale dobre 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sa tu odbavuju 14 roční chlapci🤣
🍿🪑 páči baby
Neodbavujem keby som sa chcela tak to napíšem hneď do úvodu ale ste sa pýtali tak som odpovedala ako to je
Proste ja už to beriem, že je živé aj keď je to len spermia pre mňa už to je začiatok života
@anonym_autor Byť tvojím mužom, tak by som utekala kade ľahšie od teba. Psycho. Ak teda nie si troll.
sú také ženy čo stále túžia po bábätku, proste len bábätko malinké voňavé ňuňu a keď vyrastie tak znova... nie je to OK, sú tu aj staršie deti, tie by mali mať tvoju plnú pozornosť a starostlivosť, 3 deti sú až až na výchovu a zabezpečenie do života
@anonym_autor spermia začiatok života??
A oplodnené vajíčko čo sa neuchyti je čo
vyhľadaj psychologa, nie si v poriadku. Rozprávať sa so spermiami??? Radšej sa venuj svojim živým deťom.
Proste už skúšam všetko, keď to nejde
Chudák chlap a deti
sú také ženy čo stále túžia po bábätku, proste len bábätko malinké voňavé ňuňu a keď vyrastie tak znova... nie je to OK, sú tu aj staršie deti, tie by mali mať tvoju plnú pozornosť a starostlivosť, 3 deti sú až až na výchovu a zabezpečenie do života
@anonym_899241 Niektorym z toho prepne. To nie je výsmech. Zničia si manželstvo, lebo riešiť to s odborníkom nebudú. Toto je už moc, čo ona píše.
Chcem aby proste môj synček nebol sám aby mal brata predstavujem si ich spolu ako dvojku, že budú parťáci.
Chcem aby proste môj synček nebol sám aby mal brata predstavujem si ich spolu ako dvojku, že budú parťáci.
@anonym_autor váš syn nie tvoj a ma do toho aj muz čo hovoriť a kto zaručí za sa bratia budú mat radi
Nechápem čo sa stalo predtým som otehotnela vždy a teraz, keď sme sa začali snažiť mi ešte aj zblbol cyklus a všetko ide proti mne. Skúšala som niekoľko prípravkov a nič. Testy tehotenské a ovulacne som skúsila asi všetky.
@anonym_autor Autorka, pokračuj ďalej a tvoj muž od Teba zdrhne. Toto je podľa mňa už fakt na rozhovor min. s psychológom. Ak nie si troll.

@anonym_autor Moc to prežívaš. Ukľudni sa.