Muž nehovorí o ďalšom dieťati
Dnes sa muž rozprával s naším dvojročným synom. Hovoril mu, že no budeme len dvaja chalani, že dúfa, že bude mať so sestrami dobrý vzťah, že sa nebude pred nimi hanbiť a tak. Snažíme sa o dieťa a aj sme sa bavili, že by to mohol byť chlapček a tak. A teraz úplne rozprával akoby ani to ďalšie nechcel ani sme nad ním neuvažovali. Ja som sa hneď rozplakala a plačem a plačem kôli tomu. Je pravda, že sa nám skoro 6 mesiacov nedarí, ja mám strašne dlhé cykly. To mi nepridáva na nálade. Bojím sa, že mám PCOS. A neviem sa zbaviť tej túžby aj keď prestávam uz veriť, že sa to naozaj podarí. A tieto reči má vždy rozplačú. Som fakt až taká labilná ? Ja už so nášho malého predstavujem, už má aj meno a ľúbim ho aj keď ešte neni ani na ceste. On akokeby to úplne vystesňuje a ani neberie, že by sa to mohlo podariť. Podľa mňa ho ani nechce a vyhovuje mu to, že to nejde.
Bola som veriaca a už som neni aj na Boha som už kôli tomu zanevrela. Pri sobáši v kostola sme sľubovali, že prijmeme deti a nejde to. Prečo, prečo?
Koľko detí máte? @autorka
Ja tak dúfam, že je to troll🙏
Nechápem čo sa stalo predtým som otehotnela vždy a teraz, keď sme sa začali snažiť mi ešte aj zblbol cyklus a všetko ide proti mne. Skúšala som niekoľko prípravkov a nič. Testy tehotenské a ovulacne som skúsila asi všetky.
@anonym_autor Chvalabohu,že ti cyklus zblbol a snáď aspoň ten muž má zdravý rozum a už neotehotnieš. Vyhľadaj odbornú pomoc. Ja byť tvoj muž, tak sa dám sterilizovať a vyvádzať môžeš koľko chceš.
koľko detí chceš? kedy budeš spokojná? pri 8 alebo 9? lebo aj také rodiny sú a stále rodia nové deti...
@anonym_autor teraz bez srandy, vyhľadaj psychológa. Toto nie je vôbec v poriadku, venuje sa deťom, ktoré máš, nefixuj sa na niečo, čo neexistuje.
Určite aj tvoj manžel vidí, že niečo nie je úplne v poriadku, ktovie, prečo je si taký istý, že budú len 2 chlapi...
Možno je to divne ale ja som sa aj pred sexom rozprávala akoby so spermiami a hovorila nech tam ide Y a som mu hovorila ako sa bude volať čo budeme robiť spolu a tak pred sexom a mužovi to prišlo ok a teraz neviem čo sa stalo.
@anonym_autor fuha... to už je trochu tydýt
@anonym_autor ty kokos. Chod radšej do roboty a rozpravaj sa so skutočnými ľuďmi a nie so spermiami.
Choď do práce, prídeš na iné myšlienky a možno sa aj časom zadarí. A ak komunikuje s aj so spermia možno treba navštíviť aj odbornika lebo normálne to nie je
@anonym_autor Omg fakt zábava toto musíš sa strašne nudiť aby si zakladal/a tieto témy radšej si nájdi brigádu kdesi v bani najlepšie lebo ti to slnko a kopec voľného času nerobí dobre. A najlepšia zábava bude keď konečne dospeješ a budeš chcieť mať deti tak a ozaj ich mať môcť nebudeš 😆
Co je vela to je moc. Davno som tu takyto vysinuty pripad nepocula a konkurencia je velka. Rozpravat sa so spermiami? 🤦♀️
Takze budeš skúšať kým nebude ďalší chlapec ?Fakt si psycho
Pises tu opakovane, preboha uz sa spamataj , navstiv psychologa a hlavne sa zacni konecne venovat EXISTUJUCIM detom a muzovi. Inak nebudes mat nikoho uz s kym by si dalsie dieta mala.
Možno je to divne ale ja som sa aj pred sexom rozprávala akoby so spermiami a hovorila nech tam ide Y a som mu hovorila ako sa bude volať čo budeme robiť spolu a tak pred sexom a mužovi to prišlo ok a teraz neviem čo sa stalo.
@anonym_autor psychiater. Cim skor 🤔
Tie pocity mám aj pri sexe, že som šťastná, že tam je aspon malá nádej. Nevládzem už čakať, však už čakám pol roka. Neviem ako to čakanie zvládnem ďalej nejde to a nejde.
Určite ste aj vy keď ste túžili po dieťati a nešlo to mali takéto pocity
@anonym_autor snazili sme sa 6 rokov a nie nemala. Hrabe ti. Uprimne vazne ale asi sa priklanam k nazoru ze to tu pise nejaky "srandista".
Zo začiatku som to brala ok, že veď sa to nejak podarí ale ako ide čas tak už ma chytá zúfalstvo. Myslela som, že za 3 mesiace sa to podari. A ešte aj ten cyklus 😢
Veľmi veľa času na to myslím skoro stále aj keď varim, periem upratujem. Keď sa hrám s deťmi predstavujem si ho pri nich a tá myšlienka ma upokojuje. Cítim ho, že je s nami. Aj teraz ako to píšem plačem
Veľmi veľa času na to myslím skoro stále aj keď varim, periem upratujem. Keď sa hrám s deťmi predstavujem si ho pri nich a tá myšlienka ma upokojuje. Cítim ho, že je s nami. Aj teraz ako to píšem plačem
@anonym_autor hneď zajtra volaj psychológom, ty nie si zdravá!
@anonym_autor tiež si myslím, že si tu niekto z nás strieľa a kosí sa s mobilom v ruke. Ak si skutočná, rieš to s psychiatrom. Viem, čo je to roky čakať na dve čiarky na teste, viem aj čo je to o to dieťa prísť, keď sa konečne podarí. A tvojho muža absolútne chápem. Nechcela by som splodiť dieťa so ženou, ktorá má takéto zmýšľanie, nehľadiac na to, že roky to ťahá finančne sám.
@autorka ako fakt, mam 4 deti a teda sice mam aj chlapcov, aj dievcata, ale to, co predvadzas, je hroza. A este ma vytocilo toto - to co je za viera, ked veris, len ked pisknes, tak Boh Ti splni kazde zelanie? To kde Ta naucili takto verit?
Slubila si v kostole, ze prijmes deti, nie ze si ich budes vynucovat od Boha.
Pre tvoje vlastne dobro verim, ze toto je vymyslene cele, lebo sa niekto nudi a ak nie urgentne vyhladaj odbornu pomoc, lebo naozaj nie si v poriadku a potrebujes ju 😢
@anonym_autor no a teraz opis, ake by boli tvoje pocity, keby naozaj otehotnies a bum dievča?
Tie,čo jej radíte vrátiť sa do práce.Vy si fakt myslíte,že toto pôjde niekedy pracovať? Veď to zjavne vie iba deti chrliť,bez rozmyslu a ohľadu na budúcnosť.
@anonym_autor pre boha 🤦🏻♀️
@anonym_autor no a teraz opis, ake by boli tvoje pocity, keby naozaj otehotnies a bum dievča?
@dennissa16 o tejto možnosti moc nerozmýšľam, nemám ani vybraté meno dievčenské. Ja verím, že to pomôže a to na čo myslíme to sa aj stane skutočnosťou. Lebo Sila myšlienok má veľkú moc.
Ale ty sa trošku spamätaj, kým je ešte čas. Koľké ženy čo by za to dali, aby mali aspoň 1 zdravé dieťa a ty už máš 3 a ešte sa rozprávaš so spermiami, aby bol ďalší chlapec z rozmaru, lebo TY to tak chceš. Život by ťa možno mal trochu prefackať, nech vieš, na čom záleží a možno aj to, že sa vám nedarí, je teraz tvoja karma
Niekde som to čítala, že to na čo myslíme si aj do života pritiahneme

Nechápem čo sa stalo predtým som otehotnela vždy a teraz, keď sme sa začali snažiť mi ešte aj zblbol cyklus a všetko ide proti mne. Skúšala som niekoľko prípravkov a nič. Testy tehotenské a ovulacne som skúsila asi všetky.
@anonym_autor to aj doma takto melies bez konca?