icon

Muž si myslí, že sme zlí rodičia

29. okt 2021

Dobrý večer. Myslíte si, že môj muž môže mať pravdu? Máme 2 malé deti, a je to naozaj krušné. Boli sme zvyknutí na pomoc od rodicov, ale poslednú dobu sme na to sami. Deti plačú. Nie len tak. Vždy keď nie je po ich sme už unavený, ale nechcem si pripustiť že sme zlý. Snažím sa byť najlepšia mama, aká dokážem byť pre svoje deti. Muž si myslí, že naše deti sú nešťastné. Co robiť?

Strana
z2
autor
29. okt 2021

@klip0 že nevie. Ale ze napr. O jedno dieťa menej. Pre pochopenie. Syn bol naplánovaný. Zlyhala mi antikoncepcia, on zvažoval potrat ja som to nedokázala.

autor
29. okt 2021

Neplánovaný

letfenixa
29. okt 2021

@autorka že alergicky na plač! 🤣

klip0
29. okt 2021

Och no nezávidím ti túto situáciu. Či nebude tam ten hlavný problém, že bolo dieťa neplánovane. On si to ale musí v sebe vyriešiť. Tak nech ide na nejaký kurz rodičovstva, alebo k detskej psychologicke na konzultáciu. Myslím, že mu veľmi rýchlo vysvetlia prístup k deťom, že dobrý rodič nieje ten, čo dieťaťu dovolí všetko len nech neplace. A možno to aj inak zoberie keď mu to povie niekto cudzí a studovany

macekovam
29. okt 2021

Posli ho na týždeň na dovolenku a deti si nauč ako chceš... A keď budu vrieskat tak vrieskat aj ty.. Ideálne by bolo ze by vrieskat aj on... Podľa mňa 1 deň by stačil aby sa veci u vás zmenili.. Aj ja som také spravila.. Dcéra skúsila raz plakať a vycina na ihrisku a tak som to isté robila aj ja... A pomohlo.. Bola som možno za sibnutu ale pomohlo...

Strana
z2