Napĺňa vás rodičovstvo?
Ak máte chuť podeliť sa o názor, či je dnes rodičovstvo ťažké, ako ho zvládate a či Vás napĺňa, zaoberám sa touto témou..., tak neváhajte a zapojte sa, s odmenou. Budem vďačná za každý názor.
@lbica pred tým mi deti nič nehovorili, ale odkedy mám dcéru, obdivujem a zbožňujem ju, som vďačná, že je mojim dietatom a ja jej maminou, veľakrát mi to prebehne hlavou a cítim velke šťastie, pri rodičovstve som sa vela veci naučila aj o sebe, dalo mi to další rozmer a hlbší nahlad aj do iných vzťahov.
Áno, momentálne som mamou na plný úväzok. 24/7 s deťmi. Každý deň tu čítam zrútené matky, ktoré majú deti s malým vekovým rozdielom. Medzi mojimi babami je 16 mesiacov. Je to často ťažké, ešte ani jedna nechodí do škôlky, ale mňa to baví. Naozaj všetok svoj čas venujem im. Momentálne nemám pri nich čas na koníčky ani na kamošky, ale neplacem preto do vankúša. Prešli sme si ťažkými vecami - koliky, refluxy, hospitalizácie, obe deti boli ako bábätka hrozne náročné. Miestami to bola riadna psychiatria. Ale ako sme sa u oboch prehupli za rok a pol, máme za sebou babatkovske obdobie, zuby, regresie atď… tak je to super 🙂 ale možno je to aj tým, že mam dievčatá.. suseda ma rovnako starých chlapcov a ona je na prášky
Áno. Dieťa som chcela dlho predtým ako som ho mala. Keď sa narodila, kamoška sa ma pýtala aký je to pocit byť matkou, a povedala som jej že normálny. To že mám dieťa mi príde také prirodzené ako že mám dve ruky.
Mám len ju a milujem ju. Aj keď by som ju niekedy vyhodila von oknom najradšej (puberta), tak som šťastná že môžem byť jej mama ♥️
Áno, momentálne som mamou na plný úväzok. 24/7 s deťmi. Každý deň tu čítam zrútené matky, ktoré majú deti s malým vekovým rozdielom. Medzi mojimi babami je 16 mesiacov. Je to často ťažké, ešte ani jedna nechodí do škôlky, ale mňa to baví. Naozaj všetok svoj čas venujem im. Momentálne nemám pri nich čas na koníčky ani na kamošky, ale neplacem preto do vankúša. Prešli sme si ťažkými vecami - koliky, refluxy, hospitalizácie, obe deti boli ako bábätka hrozne náročné. Miestami to bola riadna psychiatria. Ale ako sme sa u oboch prehupli za rok a pol, máme za sebou babatkovske obdobie, zuby, regresie atď… tak je to super 🙂 ale možno je to aj tým, že mam dievčatá.. suseda ma rovnako starých chlapcov a ona je na prášky
@anonym_164e2f Neviem, možno na tom niečo bude... Tiež mám známu, ktorá má dve dievčatá po sebe, keď bola druhé bábätko, bolo to náročné, ale teraz, keď už trocha podrástli, tak si to chváli... Kdežto ja mám pocit, že s mojimi chalanmi som bola na nervy, keď boli bábätká, lebo kolíky, regresie, zladenie spánkov atď a keď trochu podrástli, tak ešte len začalo ródeo fyzických stretov a bojov o moc a pozornosť a na nervy aj ostávam... Keby toto nebolo, keby sa navzájom nesnažili eliminovať zo sveta, bolo by moje hodnotenie materstva úplne iné...
@kavasaki370 ze pises bludy
@majlo1234 Ty si celá blud, ty blud. Pre debila, každý debil. 💛
@majlo1234 Ty si celá blud, ty blud. Pre debila, každý debil. 💛
@kavasaki370 ty nie si debil. Ty si len chory-zijes v bludnych predstavach.
@kavasaki370 ty nie si debil. Ty si len chory-zijes v bludnych predstavach.
@majlo1234 🤣🤣🤣🤣🤣 ty predstava. Ty si celá predstava. Dik za tvoje predstavenie. 💙
@majlo1234 🤣🤣🤣🤣🤣 ty predstava. Ty si celá predstava. Dik za tvoje predstavenie. 💙
@kavasaki370 pacia sa mi tvoje argumentacne schopnosti

@anonym_54d3dd A ty si kto? Som triezvy zo 25r. Nepijem ani kávu. Striktný vegetarian. Čo máš za problem?
@kavasaki370 ze pises bludy