Návšteva novorodenca
Pekný deň prajem😊
Mám 20 rokov a prvý krát sa narodilo v okruhu priateľov bábätko. Chystám sa na návštevu ale som v tom neskúsená. Aký darček priniesť? Len pre dieťa alebo aj pre rodičov ako gratulaciu?
Oblečenie si vyslovene neprosia, majú veľa toho a na otázku čo si teda prosia odpovedali, že nič - no predsa sa niečo patrí😊
Ďakujem.
Poukážku do DM urcite využijú. 🙂
Ja som prekvapená koľko žien radi doniesť plienky. Za mňa to určite nie je dobrá voľba.
Poprvé sú ženy ktoré majú a používajú látkové.
Sú ženy ktoré preferujú jednu značku plienok.
A hlavne sú bábätká (každé tretie) citlivé na nejakú značku plienok (zväčša Pampers). Takže tá poukážka je super nápad.
Dnes som bola😊 Malá dostala uterák s kapucňou , sadu deky a vankúša , harry potter topánky a bambi topánky. Tieto veci podľa mňa využijú či už u starkých alebo neskôr😊 Rodičia dostali pivá, čaje na mlieko, čokoládku a DM poukážku😊
Ja by som kupila milove karticky 😁 maminka vdaka nim moze zachytit kazdy mesiac alebo kazdy milnik v zivote babatka 😁

Ziadne hrkotave blikave svietiace vtakoviny.ziadne plienky kozmetiku bodycka ani plysakov.podla mna s knizkou nepokazis nic..ci uz pre maminu nejake montesori rady alebo pre babetko krasne su kontrastne knizky cierno-biele mily spomienkovy dennicek kde si maminka znaci prvy zubok prve kroky prve slova nejaky pekny babetkovsky fotoalbum kvalitnu spanielsku deku alebo ako pisali baby poukazku do drogerie do H&M alebo aj do knihkupectva k tomu flasku sampanskeho tym nic nepokazis..