icon

Necítim žiaden cit k deťom

16. jan 2022

Ahojte. Aj keď viem ze tu sú prevažne mamičky na tomto fóre ktoré milujú deti nadovšetko. Musím sa priznať. Už dlhší čas na seba pozorujem ze deti nie sú pre mňa. Ni ze by som ich nenávidela alebo im ublížila. To nikdy.Jednoducho nevzbudzuju vo mne žiaden cit. Deti a dospelý ľudia sú u mňa na jednej úrovni. Kamarátky mi stále ukazujú fotky detí a so mnou to nič nerobí. Neroztapam sa nad nimi. Je tu ešte nejaká žena ako ja? Prečo som taká? Som zlá?

Strana
z4
waggi
21. jan 2022

Máš na deti ešte dosť času a toto celé sa môže veľmi ľahko a rýchlo otočiť. Nik ťa nemôže nútiť aby si sa v tomto zmenila. Jediné čo ťa podľa mňa zmení, bude to, keď budeš čakať vlastné dieťatko

simonettasimonova
Odpoveď bola odstránená
leskovael
21. jan 2022

Ja som nikdy "ne-juuuuj-kala" nad detmi, ani som k nim nemala extra vzťah,sama od seba som sa k nim nehrnula ani ku tym v rodine 😅 Dokonca doteraz nejako extra nekomunikujem s cudzími deťmi, proste niesom taká a hotovo.. Moje je o niečom inom.. Keď budes mat raz svoje dieťa pochopíš ako sa kamošky nad vlastnými rozplyvali, lebo budeš aj ty paf z toho tvojho... Takže podľa mna je to úplne okey

annm81
21. jan 2022

@simonettasimonova Zato o tebe je z jednej jedinej vety hneď zrejmé, že si hotový ľudomil.

sonakorg
22. jan 2022

Áno áno , ja som presne taká istá. My s manželom deti obaja nechceme. Mám iný zmysel života

simonettasimonova
22. jan 2022

@annm81 pozname sa?

lacibo
22. jan 2022

@elementissa o splodeni vlastneho dietata si myslis ze si len " popalila"? Znie to pre mna velmi velmi smutne...co by asi na to povedalo to dieta, keby si to raz precita..

Strana
z4