icon

Nedorozumenia a frustrácie na materskej dovolenke

linda310
13. okt 2024

Ahojte Manzel od kedy mame doma babätko ma berie automaticky ..momentalne som dole prechladena a za cely den mi ani caj neurobil lebo sa stara o maleho ,ak mu to vecer poviem ufuci sa ,ze sa vecne stazujem a ze si nevazim ze sa stara ,ze ini ani to neurobia?dajte vediet baby je to normalne chcem ozan vela zvelicujem ?podotykam rok je na Pn ,nepracuje a finance to viac taham ja vsetko z materskej ako on,o mesiac ide do prace..Prosto odkedy som na Materskej je to o nicom..hadky z mojej strany,plac a ked sa s nim chcem porozpravat nevedie to k nicomu ,je v tom ,ze robi najviac co vie a ostatni ho nezaujimaju..

Strana
z2
hederamonstera
13. okt 2024

@luccija ano ano, som v tomto hlupa, ale coldrex ma nakopol, a tak som urobila. Vies co, uz treti tyzden sa to s nami vlecie, najprv deti, tie uz vyzeraju, ze konecne koncia a ja teraz zasa zacinam s novou vecou (pred tyzdnom som brala atb kvoli zapalu ucha). Nechapem co sa deje, v zivote sme neboli takto chori. Dakujem

ronie338
14. okt 2024

My máme dohodu a sa striedame. Keď malý zamrnci a polovička neostane bez hanby doňho stuchnem ze malý je hore a chce jest. Teraz sa viac stará v noci polovička lebo ja mam nevoľnosti ale inak u nás keď je jeden z nás chorý je odpratany do druhej izby a sa oňho stará ten deuhy. Ale zase my máme takú dohodu. U nás to takto je odkedy som z pôrodnice prišla že dával jedno mlieko v noci on aby som ja spala aspoň 5 hodín vkuse.

natuliatko777
14. okt 2024

@linda310 🤣🤣🤣🤣🤣 nebud preafektovana a ber to ako normalnu vec

Strana
z2