icon

Nedostatok priateľov po narodení detí

3. jún 2025

Ahojte
Žienky ako sa zoznamujete? Kamarátky máte či nie? Možno som už fakt chorá ja ale nechápem to. Som matka 3 deti. Kdekoľvek idem všade komunikujem z hocikým. Ale tam kde bývam nie. Z cudzími ľuďmi sa dokážem rozprávať a s tými čo poznám nie? Nebola som taká že by som sa maľovala. Upravovala. Dala som vlasy do copu a hotovo. Obliekla čokoľvek. No teraz som sa začala maľovať. Chodím vyčesaná upravená. Reku či to nie je tým. No ako náhle sa niekomu koho poznám príhovorim nič. Ledva odpovedia. Napríklad išli sme z manželom na ihrisko. Mám tri deti. Čiže on bral menšieho ja staršieho a dcéra keď že je najstaršia išla vedľa nás. Chvíľku sme sa hrali. No potom deti chceli vodu. Tak reku nebudeme brat odrážadlo necháme ho na ihrisku. Sedela na lavičke pani ktorá nás pozná. Pekne som sa jej prihovorila. Poprosila, že keď tam sedí či by nám odrážadlo nepostrážila. Sice súhlasila. Ale bolo úplne vidieť na nej že jej to prekážalo. Cez zuby odvetila. Tak isto dcéra sa hrala z chlapcom a jeho mama prišla k nemu a počula som na vlastné uši ako mu povedala, že ak ešte raz pôjde za mojou dcérou idú domov. O deti sa starám. Sú čisté. Slušné. Ale stále nejaký problém. Nerozumiem tomu. Plus
vôbec nemám žiadne kamarátky. Ako som sa stala matkou tie čo som aj mala zabudli že existujem. A od vtedy nič. Mala ma 9 rokov za chvíľku. A ja 9 rokov nemám kamarátky. Nikoho. Nechápem keď som čistá. Deti tak isto. Sme slušný. Prečo stále mám problém.

ivangeline
3. jún 2025

To fakt nvm. Spýtaj sa. Mozno dostaneš aj odpoved. Ja s tým problém nemám a to mám 5 deti. ;D A som na sídlisku 6 rokov.

autor
3. jún 2025
@ivangeline

To fakt nvm. Spýtaj sa. Mozno dostaneš aj odpoved. Ja s tým problém nemám a to mám 5 deti. ;D A som na sídlisku 6 rokov.

@ivangeline tak ja nechápem potom kde je problém

doriiis
3. jún 2025

Tak keď sa s tebou radi bavia ľudia,ktorí ťa nepoznajú,ale neradi sa s tebou bavia ľudia,ktorí ťa poznajú tak im pravdepodobne prekáža tvoja osobnosť.

autor
3. jún 2025
@doriiis

Tak keď sa s tebou radi bavia ľudia,ktorí ťa nepoznajú,ale neradi sa s tebou bavia ľudia,ktorí ťa poznajú tak im pravdepodobne prekáža tvoja osobnosť.

@doriiis ale prečo

mdse
3. jún 2025

Možno si to nahováraš, určite je všetkým jedno, či si namaľovaná alebo nie. Ja si toto ani nevšimnem. A tá žena možno len nemala chuť mať zodpovednosť za cudzie odrážadlo, možno už chcela ísť domov. Nabudúce si ho vezmite. Ak Ťa to veľmi trápi, popros psychológa, či nepôsobíš tak, že to ľudí po bližšom kontakte odradí.

olimuc
3. jún 2025

Ma tvoj manzel kamaratov? Ok, kamaratky, co nemaju deti sa vzdialia, to je normalne. Preco sa s Tebou nikto nebavi, nejaky dovod musi mat. Hladaj u seba alebo u manzela. Deti neodtahuju kvoli detom, ale rodicom.

nin12345
3. jún 2025

Nemáš niekoho koho by si sa opýtala a vieš že by ti úprimne odpovedal? Ak si to nenamyslas a naozaj sa ti všetci čo ťa poznajú vyhýbajú tak nejaký dôvod tam bude

lucy_ms
3. jún 2025

Neohovoril ťa niekto? Možno niekto porozprával o tebe / o vás niečo a ľudia sa stránia..

lucia13022023
3. jún 2025

Nie na teba autorka, ale príde mi maximálne komické ako niektoré ženy robia ôsmy div sveta za to, že sa namaluju a upravia vlasy 🤣🤣🤣
Ale k téme, asi je chyba v tebe. Žiaľ nie každému sme sympatický

autor
3. jún 2025
@nin12345

Nemáš niekoho koho by si sa opýtala a vieš že by ti úprimne odpovedal? Ak si to nenamyslas a naozaj sa ti všetci čo ťa poznajú vyhýbajú tak nejaký dôvod tam bude

@nin12345 nemáme nikoho.

hederamonstera
3. jún 2025

To sa takto tazko poradi, ked nevieme co vyzarujes

colsami
3. jún 2025

S tym namalovanim a "vycesanim" mi to tiez pride usmevne - hlavne to, ze sa v tom snazis najst nejaky dovod preco sa s Tebou ludia radi bavia ci nie.
Ale sklamem Ta, mam kamosky ktore su vzdy tak tip top ze mozu ist nahravat do telky, a rovnako take, ze su radi ked si ten cop spravia. A nie nijako toto neovplyvnuje moje sympatie k nim, sorry 😁🙃

gab1sol
3. jún 2025

Tak neviem, z dvoch príkladov ťažko súdiť. Pani, ktorá vás pozná. Tiež by som súhlasila, ale nebola by som nadšená, že celá rodina odchádza a ja im mám ostať strážiť veci… To s tým chlapčekom, tiež ťažko posúdiť, nevieš, či to bolo v dcére, alebo možno nejaký trest pre chlapca…
S tým líčením a účesom si trochu pobavila. To určite nie je dôvod, prečo si ľudia vyberajú s kým budú a nebudú komunikovať. Ale…
Mne sa raz dostala spätná väzba, že veľa rozprávam o svojich deťoch. A že nie každého baví nonstop počúvať o cudzích deťoch. Začala som si dávať na to pozor. Skús prejaviť viac záujmu o druhých, pýtaj sa ich na ich život, ich starosti a radosti. Ale to je len jedna z vecí, čo za tým môže byť…