icon

Neschopná fungovať ako žena/matka

18. máj 2022

Prosim neodzudzujte ma, bola som vychovavana tak,ze som nic nemusela. Ani len tanier po sebe odlozit. Teraz ako dospela zena matka rocneho dievcatka s manzelom a jeho dcerou 10 rocnou (vdovec) zijeme spolu v byte ale ja neviem co mam robit ako fungovat.
Napisem vam moj den.. bude to na hanbu,ale mozno mi pomozete.
Rano vstava muz, chysta ranajky dcere aj mne, obcas vstanem aj ja, urobim jej vlasky, oni odidu. Viem ze by som mala spratat stol, ale neurobim to..neviem preco, doobeda prezleciem malu, nakrmim, zas neodlozim. Mala by som sa jej venovat,ale neviem ako vobec, dam ju spat, mala by som navarit, ale nejde mi to, vsetko vylejem, rozlejem ,milion hrncov,tanierov, varesiek pouzivam😔,alebo nevarim. Poobede ideme von a veci uz prebera manzel,uprace, navari..ja viem hrozne.. a najhorsie je ,ze ja sa nestaram ani o seba.. mne je jedno kopec veci,..lenze nechcem taka byt, a neviem co s tym mam robit.

Strana
z3
saja1
19. máj 2022

Podla mna v pohode... ty si len muz na materskej 😁👍

kavaba
21. máj 2022

...a mozem sa opytat co potom vlastne robis? Citas si alebo sa venujes niecomu svojmu? ...s rocnym dietatom si myslim ze sa netreba az tak silene hrat. Nejake vkladacky hadam mate. A rocne dieta uz samo ide za svojim. Ked nevies ako s nim chodte von na ihrisko, do parku (ale nie ze ho nechas priputane v kociku). Ono si uz aktivitu najde.

vladinka
21. máj 2022

Necitala som vsetky prispevky, len tak rozmýšľam, načo je chlapovi takáto žena 🙈...to nikdy nenavaris? Neupraceš? Neodlozíš riad, keď sa naješ? To ako naozaj??... čo robíš celý deň??to ma fakt zaujima... či zase jedna vymyslená téma??

dagmarovita
21. máj 2022

chod k dobrému psychologovi a povedz mu to, postupne sa to zlepší,

zankalh
23. máj 2022

Musis zacat fungovat ako manzelka a matka.Ty vies co mas robit,problem je v tom,ze sa ti nechce,takze to nie je nic ine ako lenivost.
Mas zlateho muza,uvedomujes si to?Pretoze druhy by sa mozno zbalil a siel prec.Nie je ti ho luto,ze maka v praci a potom pride domov a maka ako mulica?Je to sebecke.
Spamataj sa,lebo sa ti moze stat,ze prides o dobreho manzela.
Nehovorim,ze ty si zla.Mozno si skvela,ale fakt musis zacat so sebou nieco robit.
Drzim palce 🌷

lacibo
6. feb 2024

@elementissa ale ty zarabas..to sa neda porovnat s autorkinou situaciou..ta nerobi doma nic, vo vychove nic a ani cent nezarobi..čistý des taká žena ale zase na jej obranu poviem, že toto je vaznejsi problem - depresia - a treba zajst za psychologom, psychiatrom..ona sa nevie vymanit z bludneho kruhu, silou len svojej.vole, potrebuje velku podporu, riadny plán a stále vedenie.

Strana
z3