icon

Neustála potreba byť s dieťaťom

6. máj 2025

Ahojte,mam 5mesaxne dieta a nechcem ani nikam sama chodit chcem byt stale s nim, ak aj musim niekam ist mam neskutocne vycitky ja sa ju bojim aj nechat strazit muzovi… proste mam stale potrebu byt s nim a davat nanho pozor

freepalestine
6. máj 2025

To je uplne v poriadku taketo pocity. Materinsky instinkt, hormony.. pocit chranit svoje dieta. Tvoje dieta potrebuje teba a ty potrebujes svoje dieta. V tomto veku - len 5 mesiacov - je to fajn. Preco ta to trapi?

autor
6. máj 2025
@freepalestine

To je uplne v poriadku taketo pocity. Materinsky instinkt, hormony.. pocit chranit svoje dieta. Tvoje dieta potrebuje teba a ty potrebujes svoje dieta. V tomto veku - len 5 mesiacov - je to fajn. Preco ta to trapi?

@freepalestine obcas ma to trapi lebo takto nemam ziadny cas pre seba

kvadrinkaaa
6. máj 2025

Prvé dieťa? Poznám. ☺️ Podľa mňa to je normálne, materinské pudy od prírody -chrániť svoje mláďatko, a samozrejme aj hormóny robia svoje. Časom sa trošku odpútaš. Ja som tak bola na syna naviazaná a zmenilo sa to, až keď sa mi narodila dcérka. 😀 No stále som naňho citlivá. 🩵

andrejka1974
6. máj 2025

Je to normálne keď ti začne behať budeš rada , že ti ho manžel postráži neboj teraz je ešte maličké ale časom to príde že tá to už trápiť nebude

vanilkovazmrzka
6. máj 2025

Ked viac pocitis potrebu mat trochu casu pre seba, myslim ze to tak samo z teba opadne 🙂 zatial bud s dietatkom tolko kolko obaja potrrbujete 🙂

personality
6. máj 2025

Vo veku 5 mesiacov, ani ja by som ho nedala nikomu 😁 neviem ci som niekam chodila bez neho, jedine ak do obchodu na pol hodinu raz do týždňa 😀

freepalestine
6. máj 2025

Haha.. ten cas pre seba je utopia ak si mama. Ale nie…vazne, ak mas dobreho manzela, ktory je aj starostlivy otec, tak mu daj syna postrazit s tym, ze ti kazdych par minut posle foto.. zatial maj cas pre seba. Neviem teda, co presne v tom case chces robit, ale ak je to napr navsteva fitka, tak medzi seriami mozes cez telefon kontrolovat. Muzovi sa treba vopred ospravedlnit za prehnane otravovanie 😂 ale prvych par krat ta to ukludni ak budes mat moznost kontrolovat 😉 vsetko dobre 🥰

izabela181
6. máj 2025

Ja som bola na tom rovnako, nemala som potrebu niekam od syna odchádzať. Ale teda ani som nemala možnosť, starých rodičov mame ďaleko a na všetko sme boli s mužom sami.

marianarem
6. máj 2025

Je to normalne, priroda 🙂 Ale predsa by som ho nechavala aj muzovi, nech si aj oni vytvaraju vztah.

lucia13022023
7. máj 2025

No podla mňa to až tak v poriadku nie je. Muž je rovnaký rodič ako ty, nemá to byť niekto, komu dáš "postrazit" dieťa. Krby ma 5 týždňov ok, ale 5 mesiacov...

earlgrey
7. máj 2025
@lucia13022023

No podla mňa to až tak v poriadku nie je. Muž je rovnaký rodič ako ty, nemá to byť niekto, komu dáš "postrazit" dieťa. Krby ma 5 týždňov ok, ale 5 mesiacov...

@lucia13022023 Presne tak...a potom sa ženy čudujú, že im muži nepomáhajú alebo sa zmenili ...no bodaj by nie, keď zo žien sa stanú hysterky, ktoré neveria ani mužovi, s ktorým to dieťa splodili, že sa postará...tak podľa mňa to normálne nie je...

libusak
7. máj 2025

Podla mna to v poriadku nie je. Si predstav, ze na teba by muz dozeral. Ako by si sa citila?
Vysikuj ich kocikovat a ty si navar, uprac, oddychni.

mimikarol
7. máj 2025

Aj ja som to tak mala. Cítila som úzkosť keď sme mali návštevu a mal ju niekto na rukách. A milovala som keď chcela len moju náruč ♥️ Starala som sa o ňu sama celé dni a bolo to super, aspoň som ju mala len pre seba. Ona od muža nechcela veľa krát ani mliečko.
Dcéra má už 10 rokov. Užívaj si to. Strašne rýchlo ti narastie.

anavixy
7. máj 2025

Normalna vec, ved ma 5 mesiacov, nie 5 rokov. To ze sa bojis ju nechat strazit.. tak my tvojho muza nepozname, to, ze je to “rovnaky rodic” je sice pravda, ale to neznamena, ze sa nemozes bat, mozno sa menej zapajal, ma menej znalosti, menej skusenosti, ja som tiez od takehoto babatka neodchadzala ani mi ho nikto nekocikal… kazdopadne, tieto pocity ta prejdu, raz budes s radostou nechavat dieta doma a ty si pojdes po svojom a potom sa s radosotu vratis zasa spat za nim domov. Pokial ide len o strach a nie o vyslovene uzkostne pocity, tak je to za mna v tomto case uplne normalne.

katrin21
7. máj 2025

Za mna to ok nie je , pokial ide o kratky cas a ma byt s muzom, ist si napr.nakupit a pod je uplne ok...neprehanajte to zeny

maya_hi
8. máj 2025

Ono to postupne príde, nerieš to. Prijímaj to tak, ako to ide. Keď preváži pocit, že potrebuješ (nie že ti to niekto nabulikal, alebo "si čítala na koníku 😁) aj čas pre seba, začneš si to tak organizovať. Teraz si užívaj bábätko. Je to stále čerstvá a úžasná, neprenosná skúsenosť 😊

maya_hi
8. máj 2025
@izabela181

Ja som bola na tom rovnako, nemala som potrebu niekam od syna odchádzať. Ale teda ani som nemala možnosť, starých rodičov mame ďaleko a na všetko sme boli s mužom sami.

@izabela181 my rovnako. Ale zase na druhej strane, má to aj výhody. Nikto ti do výchovy nerozpráva. Ako sme si vychovali, tak máme. A myslím, že deti nás aj viac akceptujú. Keď vidím v okolí, ako babky do všetkého hovoria, potom sa ozve mama a dieťa ju absolútne nerešpektuje. Akoby hovorila do vetra 🫤

orini
11. máj 2025

Mna to preslo az ked mal maly rok a pol 😄😄😄😄