Nezvládam seba a ani svoje deti, som vnútorne vyčerpaná
Je mi dost za tazko si toto priznat, ale nezvladam to
Zacalo to napadom zmenit 2-izbak za vacsi byt, kedze sme cakali druhe babo. Byt sa predal hned na druhy den, ale dlhsie trvalo, kym sme nieco nasli a ked nasli, tak zas komplikacia s prerabkou. Tlacila na ma realitacka, uz vtedy v 5 mesiaci som sa zlozila a nakricala som na nu, ci je normalna ma bombardovat, ked sme sa na niecom dohodli.
Uspesne sme sa prestahovali. Narodila sa mladsia dcera. Vsetko bolo super, az do 2 mesiacov. Potom to zacalo, nespavost, stale plakala, kocik max na 20 minut a aj to som ju tam mala problem uspat, v aute celu cestu prerevala... Prisla na radu satka/nosic a kilometre nachodene, len aby dieta spalo.
Ale ja som bola nervozna, zla..odnasal si to starsi syn a manzel. Prisla k nam moja mama, aby nam pomahala aspon so starsim. Po 1,5 roku som sa vratila spat do prace, lebo mi drzali miesto a peniaze na hypo, zivot treba.
Ale ja som stale nervozna, vnutorne nespokojna, vnutorne vycerpana. Deti su uz vacsie a nic ine nerobim, len riesim ich konfliktyy. Dcera je strasne ziarliva na starsieho brata, tvrdohlava.
Pri starsom synovi som mala cas na seba, 3x do tyzdna som chodila behat, vzdy sa zabavil a nechybala som mu tak. Proste bolo to super, lebo som mala cas na seba Pri dcere mozem na to zabudnut, len sa zdvihnem rano z postele a uz je do minuty zobudena a reve za mnou, nemozem ist sama ani do obchodu, nikde, lebo hned chce ist so mnou, o behani ani nehovorim, lebo chyti zachvat revu a caka uplakana kym sa nevratim ☹
nastup do skolky bol dost tazky, mesiac vkuse rano plakavala, co mne vobec nepridalo a priznam sa, som na pokraji zrutenia.
Nezvladam seba a ani svoje deti. Neviem co mam robit, ako sa ukludnit...posledne dni iba placem ked som sama, lebo uz mi bolo povedane, ze som zla mama a ze chcu babinu ☹

@lujza123
@sono2 kočky aj ja som chcela radit, ale stará téma.....hádam to už poriešili☺