icon

Nie sme najmladší. Zvládneme tretie dieťa?

2. jún 2024

Ahojte. Veľmi rozmýšľame či ísť do toho. Upresním. S manželom máme spoločnú 3 ročnú dcérku. Ja aj on máme ešte po jednom dieťatku z predch.manželstva a deti už sú staršie. Akosi stále uvažujem, či nemať ešte jedno spoločné dieťatko. Finančne si ho dovoliť môžme, jediné čo nás odrádza je to, že už nie sme najmladší a už by sme tiež chceli mať svoj ,,život,, teda ísť si kam chceš, kedy chceš, porobiť si čo chceš a to sa pri bábätku veľmi nedá a zvlášt dcérka bola veľmi náročné dieťa, nespala jednu celú hádam do 2,5 roka. Nijak sa špeciálne nechránime, využívame preruš.milovanie, vieme, že stať sa môže. Mne to príde ľúto, že ten vekový rozdiel medzi súrodencami je vyše 10 rokov a možno by som chcela dopriať dcérke súrodenca, ktorý jej bude vekovo bližší a obávam sa, že prejdú roky a budem si to vyčítať, že sme do toho nešli. Mali ste niektorá takéto pocity?

Strana
z2
hubicka2018
12. jún 2024

Ahoj ja som rodila pred 40kou štvrté dieťa. Mám rozdiel treťou a štvrtim 19rokov.Asom šťastná že ho mám.To nezáleží koľko máš rokov ale či sa to podarí.

netti87
12. jún 2024

Ahoj, ako ste dopadli? 😊

libusak
13. jún 2024

Ja osobne si neviem predstavit mat pubertiaka v 55 rokoch. Mam 37 a ide ma slaktrafit z mojej dcery obcas. Neviem, ci by som to v plnom zdravi nezvladla a asi ju roztrhala 😅

Strana
z2