Ochladnutie vzťahov po narodení detí
Ahojte
Chcem sa opýtať, že či sa niekomu stalo,ze po narodení deti ochladli vám vzťahy s ďalšími príbuznými
Mne ano,mali sme nadstandartne vzťahy ale po príchode dieťaťa to ochladlo dosť.
A neviem si to nejako usporiadať ci ma to viac mrzí kvôli sebe alebo dieťaťu
Ale asi dieťa to tak nevníma,nie?
Akože akými príbuznými? Možno sa ti to zdá, možno ti len nechávajú priestor sa venovať deťom.
Áno lebo je také plačlivejsie keď dlhsie niekoho nevidi a nemajú asi na to nervy😅 neviem
Žeby to bol ten rozdiel, že každý ma život v inej fáze a pre nich malé deti niesu zaujímavé? Všetci 40+ a deti odrastené a ja malého spunta
Totiž ja nemám rodičov len súrodencov a mali sme fakt super vzťahy
Ochladli ale nie narodením mojich deti a nie z mojej strany ale nevnucujem sa. 🙂
Áno lebo je také plačlivejsie keď dlhsie niekoho nevidi a nemajú asi na to nervy😅 neviem
Žeby to bol ten rozdiel, že každý ma život v inej fáze a pre nich malé deti niesu zaujímavé? Všetci 40+ a deti odrastené a ja malého spunta
Totiž ja nemám rodičov len súrodencov a mali sme fakt super vzťahy
@anonym_autor No ak majú odrastené, tak nie každý je nadšenec malých detí. Ak je centrom bábo a neviete sa ani porozprávať, tak možno nezvládajú. Podrastie a vráti sa to, len udržuj kontakt aspoň koľko sa dá.
@anonym_autor No ak majú odrastené, tak nie každý je nadšenec malých detí. Ak je centrom bábo a neviete sa ani porozprávať, tak možno nezvládajú. Podrastie a vráti sa to, len udržuj kontakt aspoň koľko sa dá.
@gribka1 no jasné,ja sa aj snažím co najmenej zaťažovať ich témami ohľadom bábätiek keď uz sa vidime
Len asi aj ten plač ich odrádza,ze čo budú sním 😅
Iba ma to mrzí
Ale asi len počkať
@anonym_autor Určite, ale môžeš sa aj otvorene porozprávať, možno to vidíš inak.
@gribka1 snazila som sa aj im vysvetliť lebo ten môj spunt od narodenia chodí vela po lekaroch a niekedy zle znáša ľudí, že nech si to neberú osobne ale asi len časom..
@anonym_autor ano, stalo. Starsia ma 7, doteraz sa to nenapravilo, mna to mrzi ale nezmenim to.

A preco s pribuznymi kvoli dietatu?