icon

Odkedy máte viac času na sebarozvoj pri deťoch?

Včera o 14:48

Otázka na tie čo máte viac detí, odkedy ste mali na seba viac času?
Ja mám 3 deti no zatiaľ všetko sa točí okolo detí.
Cez týždeň škôlka škola úlohy krúžky, k tomu pracujem a domácnosť. Cez víkend vstávam o 6tej obriadim deti, variť upratovať. Keď si na chvíľu sadnem deti niečo chcú a trávenie času prispôsobíme hlavne deťom.
Na jednej strane som spokojná so svojím životom, svoje deti milujem najviac na svete. Len občas ma napadne myšlienka že rada by som robila niečo aj pre seba alebo travila čas podľa seba.
S manželom sme už vyše 10 rokov nikde neboli vo dvojici, starý rodičia nám nepostrazia. Aj to mi občas chýba vypadnúť niekam von , či s manželom alebo s kamarátkami. Ony teraz tiež nemajú čas lebo trávia všetok voľný čas s rodinou.

evakadlec
Včera o 14:54

u nas sa tiez vsetko toci len okolo deti ale mame vyhodu ze stary rodicia ich bez problemov kedykolvek postrazia, dokonca si ich nechaju aj na noc a my s muzom si vieme spravit program spolu

anonym_2d49ce
Včera o 14:54

@anonym_autor ja mám tak, ako ty + skola a čas si nájdem na seba kedykoľvek. Rada spím, zvyknem vybehnúť za kamoškami, aj na výlety….

anonym_d48983
Včera o 15:06

@anonym_autor so ženou si uložíme 3 deti spať a ked ich s trochou šťastia uspime do 22:00 tak máme hodonu pre seba navzájom. Samozrejme doma. Ak šťastie nemáme, hodinu si nájdeme aj tak len ideme spať už príliš neskoro. Ak chce mať žena čas iba pre seba, tak sa postarám o 3 deti a ona má čas pre seba aký práve potrebuje.

thereisabear
Včera o 15:10

Nechať deti manželovi a ísť niekam. Pýtala si sa kamošiek, či by sa k tebe nepridali? Či iba predpokladáš, že nemajú čas?

anonym_f63b57
Včera o 15:31

Nastastie buduci tyzden mam poobedne,takze deti uvidim chvilku pred skolkou a skolou a na obed sup do prace,vecer ked pridem uz spia,milujem ten tyzden.Potom v sobotu,nedelu ideme s muzom na wellnes,ako darcek k valentinu sme si dali,trochu vypnut od deti,uvolnit sa a uzit si trochu casu len pre nas 2.

autor
Včera o 15:45
@thereisabear

Nechať deti manželovi a ísť niekam. Pýtala si sa kamošiek, či by sa k tebe nepridali? Či iba predpokladáš, že nemajú čas?

@thereisabear Jasné že som sa ich pýtala, nemajú čas.

sara07
Včera o 15:46

kedy som mala čas ?
no vtedy ked som si povedala a teraz budem mat hodinu len pre seba , TERAZ budem mat volny vikend, a teraz si dám saunu
kym deti nevyletia z hniezda sám nejak ten čas nepride

autor
Včera o 15:46
@anonym_f63b57

Nastastie buduci tyzden mam poobedne,takze deti uvidim chvilku pred skolkou a skolou a na obed sup do prace,vecer ked pridem uz spia,milujem ten tyzden.Potom v sobotu,nedelu ideme s muzom na wellnes,ako darcek k valentinu sme si dali,trochu vypnut od deti,uvolnit sa a uzit si trochu casu len pre nas 2.

@anonym_f63b57 Ja robím iba ranné a manžel 12tky, tak s deťmi som väčšinou ja.

anonym_f63b57
Včera o 15:49
@anonym_autor

@anonym_f63b57 Ja robím iba ranné a manžel 12tky, tak s deťmi som väčšinou ja.

@anonym_autor tak by som sla na 12tky tiez,na opacne smeny.Mala som tak kolegu,obaja 12tky tahali,aby sa vzdy prestriedali.My tak isto robime na opacne smeny,nech sme vzdy 1 z nas doma s detmi.

anonym_e8d97e
Včera o 17:34

@anonym_autor. Stále som si dopriala, nebola som vyslovene otrok domácnosti a materstva....teda aspoň som tieto činnosti to tak nebrala, ale isté uvoľnenie, pocit slobody, nerobenia si výčitiek, že neutekám hneď z roboty domov, necelorodinné výlety....sa dostavili asi keď sa deti blížili/prekročili 18.

anonym_f2b09d
Včera o 19:37

@anonym_autor Mne vždy muž bil.s deťmi krd som chcela občas byť aj sama. Mne dobre vždy padlo ísť sa prejsť, alebo na biku a trochu po obchodoch. Len tak byť sama so sebou. Ak keď som sem.tam šla s niekým.z rodiny či kamarátkami muž nikdy nenamietal.

autor
Včera o 21:21
@anonym_e8d97e

@anonym_autor. Stále som si dopriala, nebola som vyslovene otrok domácnosti a materstva....teda aspoň som tieto činnosti to tak nebrala, ale isté uvoľnenie, pocit slobody, nerobenia si výčitiek, že neutekám hneď z roboty domov, necelorodinné výlety....sa dostavili asi keď sa deti blížili/prekročili 18.

@anonym_e8d97e No ja utekám hneď z roboty vyzdvihnúť si deti a domov. A začne kolotoč zaobstarať deti, variť, úlohy, krúžky, stále niečo. Fíha to až v 18 si mala čas na seba, tak to ešte zopár rokov potrvá. Občas by som chcela len tak dôjsť z roboty, vyvalit sa na gauč a nič nerobiť. No hádam raz aj to bude.

autor
Včera o 21:22
@anonym_f2b09d

@anonym_autor Mne vždy muž bil.s deťmi krd som chcela občas byť aj sama. Mne dobre vždy padlo ísť sa prejsť, alebo na biku a trochu po obchodoch. Len tak byť sama so sebou. Ak keď som sem.tam šla s niekým.z rodiny či kamarátkami muž nikdy nenamietal.

@anonym_f2b09d Ja nikdy nie som sama, vždy som s deťmi. Chodíme s nimi na výlety, na bike, na prechádzku, na nákupy, do kina všade.

anonym_f2b09d
Včera o 21:52
@anonym_autor

@anonym_f2b09d Ja nikdy nie som sama, vždy som s deťmi. Chodíme s nimi na výlety, na bike, na prechádzku, na nákupy, do kina všade.

@anonym_autor Aj my sme to mali rovnako úplne a stále sne radi s nimi trávili čas. Všade spolu, ale občas som chodila aj sama ak tak vyšlo. Muž bil rád s nimi.Ale my sme mali veľký vekový rozdiel a zabávala aj starká veľa. Dobrovoľne vždy prišla pokočíkovať,zobrať do piesku či ma hojdacky.Ona vždy žila iba pre nás.