icon

Odkedy som mama, partner mi je ukradnutý

25. jún 2025

Neviem, kde sa stala chyba. Kedysi sme boli par, co sa bozkaval v aute.
Teraz sa hadame, kto vymeni plienku a kto pojde na nakup.Sex nula bodov. Mam pocit, ze som mu prestala chybat. A aj on mne.Uz nie sme my dvaja, sme len rodicia.
Chcela by som to zmenit, ale nemam silu ani napad ako.

kremlika
25. jún 2025

Ist na spolocny vikend a babo dat povarovat starym rodicom 😉

oceanahory
25. jún 2025

Musite si vyhradit iba cas pre seba...neviem, ake velke dieta mate, ale tak prve mesiace, ked je dieta este bez akehokolvek rezimu sa zial naozaj ten partnersky zivot tak trocha viacej zanedba, aspon teda z mojej osobnej skusenosti. Casom by ste si ale urcite mali vyhradit cas sami pre seba, aspon ked dieta spi, ked ho aj nema kto postrazit...napr. namiesto pozerania TV vecer si radsej iba sadnite, porozpravajte sa, najdite si znova cestu aj k sebe.
Idealne by bolo, ak by vam mal kto dieta postrazit a vy by ste niekam isli iba vo dvojici a co najcastejsie si to zopakovat.

domkakvet
25. jún 2025

Spravte si romanticku veceru, ked dieta zaspi.

marryliese
25. jún 2025

presne ako píšu ostatné, spomenúť si, že ste stále v prvom rade partneri. Na vzťahu treba stále pracovať, aj keď už máte dieťa. Takže malé dať rodičom alebo svokrovcom, sestre atď. a vypadnúť na rande, prechádzku, voľný čas len spolu, venovať sa jeden druhému. Nie nadarmo sa hovorí, že dieťa je najväčšou skúškou vzťahu.