Po narodení syna neviem vystáť môjho muža
Prosim o radu.Pred 4 mesiacmi sa nam narodilo babo.Odvtedy neviem vystat muza.Mrzi ma to,v tehotenstve som na nom vysela,od lasky som bola bez seba.Teraz mi na nom vsetko lezie na nervy.Neviem co s tym.On je kludas,aj ked som hnusna,tak ma chce objat,upokojit a ja ani to neznesiem.Chodi do prace,ja som s malym tak 10 hodin denne sama.Byvame v meste,kde nemam kamaratky,ale snazim sa uzivat si maleho.Mali ste aj vy take stavy?Preslo to?Nechcem sa s nim hadat,ked som s malym tak som kludna,aj sa tesim,ze pride z prace.Lenze potom mi zacne vsetko vadit.Asi si to nezasluzi,ako sa spravam,lenze ja to inak neviem.
Ahoj jaja23 mala som takýto problém aj ja keď som bola tehotná muž ma samu nepustil na kontrolu gynekologovi vždy odskočil z práce pri pôrode tak tiež ma samu nenechal 2 dni bol so mnou v nemocnici a nespal a plakal keď ma videl že mám infuzky aj keď som mala bolesti a tak isto aj ked sa narodila mala plakal keď som prišla domov stále som bola nervozna nemohla sa ma chytit a ani nič až keď sme si dali pauzu som pochopila že ho nechcem stratit a je to medzi nami teraz uplne okey je to normalne poporodna depresia
@jaja23 skus porozmyslat ci ta nestve nieco ine...napr svokrovci,napr.ze ti nikto nezoberie maleho na prechadzku...a take veci.A potom pride muz a zlizne si to on,lebo je jediny,ktoreho mas poruke😀😉naozaj to tak moze byt...skus popisat to co ta stve...a hlavne sa neupinaj na maleho chorobne,ze muza odstavis...lebo v prvom rade mate byt VY DVAJA!potom deti....

@jaja23 neboj po tomto mesiaci to bude len a len lepšie🙋🙋🙋