icon

Pomôže oddelené spanie po pôrode?

29. jan 2024

Cavte zeny, prisla som po radu, nazor. Narodila sa nam dcera uz ma 4m v postielke nechce byt zaspi len na posteli ano zle som ju naucila, kedze kojim mne to bolo po cisarskom pohodlnejsie mat ju pri sebe prv sme spavali na velkej mamzelskej ja mala a muz teraz som nasla “system” vankuse mala ja muz. Tak ci onak muz je nevyspaty ani ja. Ja som si uz zvykla a muza z jednej strany lutujem a z druhej nie lebo on k nej nevstava max ked dorobi mlieko to je minuta a spi dalej. Moja otazka znie nechat ho spat muza v obyvacke s tym ze nas aky taky biedny uz teraz milostny zivot padne lebo inak by to uz bolo hned ale viem ze jemu by som tym len ulahodila mal by absolutne sukromie oddych a ja by som bola na malu uz uuuplne sama len jeho by som odbremenila a navyse si dokazila viac manzelstvo. Teraz aspon ako tak travime spolu chvile chytime sa vecer za ruku a potom to padne toho sa bojim. Niekedy vstane uz podrazdeny nevyspaty ze sme nalepeny jeden na druhom a nevieme sa natiahnut poriadne lebo sme dolamany kedze sama ma mala jednu stranu postele. Takze cakam odpovede prosim slusne a ziadne hejty. Dakujem

januska12323
29. jan 2024

Priraz postieľku k posteli. Malá tam a vy na manželskej.

colsami
29. jan 2024

Chudak muz, rano vstava predpokladam do prace a vecer z nej pride. Ak som ja nonstop pri dietati a cez noc ho i tak obstaravam ja, nevidim dovod aby bol aj moj manzel nevyspaty.

A na intimnosti ci Vas vztah typu chytime sa za ruku to nemusi mat taky vplyv, vsetky tieto veci sa daju riesit aj mimo tych par hodin co sa chlap chodiaci do prace realne potrebuje vyspat.
Aj vyjadrenie ze ak muza posles do obyvacky aby sa v pohode vyspal, a kvoli tomu si dokazis manzelstvo, je podla mna mimo reality. Toto je tak jedna z mnohych veci ktore co hovoria do toho ci je manzelstvo dobre ci zle, pravdepodobne nemate len tento nocny problem. Nech sa kludne muz viac postara poobede podvecer, Ty budes spokojnejsia a on sa zas moze vyspat v noci. Napriklad. Netreba vytrucovat jeden druheho navzajom, ze kto okolo dietata ako robi. Treba sa na tom proste dohodnut.

A dieta bude zas starsie aj samostatnejsie casom. To zvladnete 🙂

ivangeline
29. jan 2024

Vacsia postel? Babatko plus my v posteli sa vzdy dalo. 160x200 mame. Mame vsak aj postielku,kt vies prisunut k posteli a babo prelozit po nadojceni,akoze bez bocnice.

rurutiax
29. jan 2024

No my máme 5 mesačnú a tiež spí s nami v posteli. Máme ju v strede medzi nami. Zaberie tak max pol metra miesta ani to nie. Prečo má ona celú stranu postele? My sa úplne v pohode vyspíme. Môjmu mužovi by ani nenapadlo od nás odísť. Keď aj plače v noci a manžel ide na rannú. Aj keď sa v noci zobudí, sám od seba jej spraví mlieko a mňa nechá spať. Večer ju aj niekedy uspáva, ak nie je zrovna v práci. Inak tomuto moc nerozumiem, to keď sa narodí dieťa, tak šup muž na gauč a viac sa nestarám? No mne by to teda vadilo.🤷🏻‍♀️ My by sme si chýbali, keby nespíme spolu.

vevesh
29. jan 2024

No, ak sa neda, tak sa neda....my spavame oddelene ci spolu podla toho, ci dieta prespi noc alebo nie. Cize na dobu takehoto malickeho baba sme spavali oddelene, aby chlap bol vyspaty -mal pracu, kde musel byt 1000% koncentrovany, takze sme si to takto zariadili (a v noci nevstaval k dietatu). Ked deti odrastli, znova sme sli do spolocnej izby a postele....aj tak sa da.

timea301196
29. jan 2024

Moj manžel spí s dcérou v izbe a ja zas so synom v jeho izbe keďže ho treba uspavat atd a večer ked sa zobudí a nie som tam zobudí celý dom.. takže manžel spí s mladšou tá je kľudna plus ked som tam snou ja spať nechce preto sme to riešili takto.

Nas milostný život s tym neupadol. Však milovať sa da vsade

rorino
29. jan 2024

Veď ma iba 4mesiace,daj ju pekne do postieľky,zvykne si

ziarifka
29. jan 2024

My sme k manželskej posteli prirazili klasickú jednoposteľ 80x200cm, ktorá mala z 3 strán bočnice. Do medzery medzi našu a prirazenú posteľ som dala molitanovy klin. Všetci sme sa vyspali, niekedy sa trebalo premiestniť k bábätku a tam som počas dojčenia zaspala. Fungovala som tak s 2 deťmi dokopy 5 rokov. Naozaj odporúčam namiesto detskej postieľky priraziť normálnu veľkú posteľ.

diewcatqoo
29. jan 2024

My mame dieta uz vacsie, ale spavame oddelene a aj nam to takto vyhovuje, lebo sa v noci rusime. Obaja mame radi svoj priestor a klud. Nas sexualny zivot tymto neutrpel. Postel na taketo hratky vyuzivame minimalne.

vyrovnanaosoba
29. jan 2024

Daj bočnú stranu postieľky dole a prilep k posteli. Alebo jednu posteľ dokúpiť.

autor
29. jan 2024

Podotykam muz nema narocnu pracu a nechodi az tak neskoro domov postielku prikladat zbytocne lebo sko nahle ju vezmem do ruk zacne plakat

majlo1234
29. jan 2024

My spi e oddelene uz dva a pol roka. Nas sexualny zivot tym neutrpel. Ako sa vravi, nikdy never gaucu v domacnosti kde sa spi oddelene😂

radacak
29. jan 2024

My sme takto spávali roky,najprv (chvíľku)bol manžel vyhnanec na gauči ale potom sme k našej posteli dali ešte jednu posteľ a tak sme spávali 🙃

radacak
29. jan 2024

Teraz mám v pláne pritlačiť postieľku k posteli či to bude stačiť 🤷 uvidíme...alebo to nakoniec skončí tak ako pri prvej dcére 🙈

maryetta
29. jan 2024

Pri prvom a druhom isiel muz do hostovskej. Tym ze som iba kojila. Ja som prebalovala. Tak nechcsa aspon on vyspi.
Pri tretom bol pri nas. Ked bola narocna noc veru casto sa budil s bolestou hlavy.teraz mame doma stvrte babatko a isiel k detom do izby 😂
Hovorim mu nech je tam kde to jemu vyhovuje aby sa lepsie vyspal. Nas manzelsky zivot pretrvava vidis ze kazdym dietatom viac a viac 😂

klip0
29. jan 2024

Postieľku daj zarovno vašej postele. Nech zaspí kľudne nacucnuta počas kojenia vo svojej postieľke. V 4m naozaj nebude vnímať kde končí tvoj matrac a kde začína jej. Alebo väčšiu posteľ. My máme 180x200 a v pohode sa k nám zmestí aj dvojročná keď prelezie
Nikdy by som nechcela aby sme spali oddelene s mužom.

vyrovnanaosoba
29. jan 2024

Koho vezmeš do rúk? Dcéru, či postieľku? Prečo začne plakať?

h2
29. jan 2024

Zrušila by som zbytočné vankúše a dala poradie: ty, dcérka, muž. Čiže malá by bola v strede medzi vami. Takto máte jednu posteľ zabratú vankúšmi a dcérkou a vy dvaja dospelí sa tlačíte na jednej posteli.
Predpokladám, že sex aj tak nemáte vedľa spiacej dcérky, takže ani odsťahovaním manžela do inej miestnosti váš sexuálny život nemusí utrpieť. Večer, keď uspávaš malú, môže si prísť k vám ľahnúť, chytíte sa za ruky, budete spolu. Potom na spánok pôjde muž do inej miestnosti.

sun_shine_2020
29. jan 2024

Ahoj, a keby ste skusili, ze cez tyzden nech sa manzel vyspi na gauci a vikendy nech spi s vami (cez vikend si viete polezat dlhsie, mozno aj ten intimny zivot by bol OK).

stannkal
29. jan 2024

Mne teda príde absurdné, aby sa obidvaja nevyspali. Myslím, že permanentný deficit spánku obidvoch je pre manželstvo oveľa horší, ako nespavat spolu v jednej posteli. My sme spavali oddelene, ja s dcérou cez pracovné dni, on cez víkendy. Tak mal každý z nás možnosť vyspať sa. A teda na riadnej posteli v druhej izbe, žiaden gauč.

petamich
29. jan 2024

moj manzel spal na gauci (alebo ja a nosil mi ho len na kojenie, toto sme praktizovali cez vikendy), nevidim dovod, aby boli obaja nevyspati

a vplyv na vas sexualny zivot to bude mat taky aky dovolite, lebo u nas sa sexuje aj inde ako v manzelskej posteli a na to, aby sme mali nejake intimne spolocne chvile nemusi byt splneny predpoklad, ze lezime v jednej posteli vecer (mne osobne aj tak bolo proti srsti nieco praktizovat pri dietati)

tamta
29. jan 2024

Naša dcérka má 2 mesiace a pravidelne vyhanam môjho muža aby šiel spať na gauč 😃 (je pohodlný).
Nevidím dôvod, aby bol aj on nevyspatý do práce, malú aj tak nenakoji.
On sa vsak 'odsťahovať' na gauc odmieta, ze bude s nami..
Každopádne dcérka spí v noci postieľke separátne. Spi sa jej tam lepšie (ma ju vyvysenu) a ja som tiež spokojnejšia kvôli monitoru dychu a s vedomím, ze ju nik v noci nepripuci 😄
Pokiaľ je vzťah na stabilných zakladoch, nevidím súvislosť so sexuálnym životom.

lienka.7
29. jan 2024

@autorka to, ze pošleš muža vyspať sa vedľa do obývačky ti akoze ma zničiť manželstvo? Tak potom asi bohvie aké nebude... mimo to, ani ja by som nemala náladu na tutuli mutuli, keď by som bola nevyspata. A sex môžete mať aj cez deň, nie je snad v praci 24/7. A dieta čím skôr do postieľky. A neuc ho viac na žiadne hlúposti, lebo sa ti to vždy vypomsti.

cookie29
29. jan 2024

ak si mozem dovolit tak nepocuvaj ludi, ktori radia dat dieta mdzi vas. Z bezpecnostnych dovodov urcite nie. Muzi nemaju senzory ako dojciace matky a mohli by dieta prilahnut alebo pridusit paplonom. Priznajte sa niekdy ste nedostali muzove rameno v noci do tvare a pod? 🙂

@autorka, myslis ze poriadne vyspatie, aj ked oddelene vam pokazi manzelstvo? No tak potom asi za nic moc nestoji... ja by som sa skor bala, ze nevyspati => cim dalej podrazdenejsi a toto pokazi...

evickuska
29. jan 2024

ja som asi hlupa ale nikdy by som to neurobila, iba ak by to vyzadoval maleho zdravotny stav - vtedy som spala oddelene az nerusime tatina 🤷‍♀️

terry658
29. jan 2024

My spíme oddelene. Manžel síce priestor v posteli má,ale mňa vytáčalo, keď som bola celú noc hore a on sladko spal ani sa neprebudil. Takže pre zachovanie jeho života chodí spať inde. On je vyspatý do práce a ja nemám chuť ho zniesť zo sveta. Ostatné časti nášho manželstva sme len premiestnili do iných izieb ako spálne,lebo tu okupuje náš malý poklad.
Keď sme mali prvé dve deti,tak sme spali spolu,lebo sme bývali v byte a nebolo ho kde odsťahovať a boli sme obaja nervóznejší.

angeli121212
2. feb 2024

Toto sa dá v pohode riešiť aj bez prekladania babatka, normálne dáš jednu bočnu stenu postieľky dole prisunieš celu postieľku na doraz k posteli a budeš malu uspavať tak že ona bude na postieľke uplne pri vašej posteli ty tiež nakojiš a sa len odsunieš popripade ju kusok posunieš a dovidenia a čo sa tyka intímností to dieťa ešte spi viac krat za deň tak využite čas cez deň a nie umyvanie riadu nie je dôležitejšie 😉