Potrebujem nakopnúť
Prisim poradte mi nejaku motivaciu do vsetkeho.
Tocim sa dokola v kruhu a nie a nie von.
Som na RD a termin hladania prace sa blizi. Chcela som sa trosku dovzdelavat aspon z jazyka no uz som zacala x - krat a prd z toho. Deti sa budia vela v noci a na kazde suchnutie. Cez den bud spi iba jedno alebo ba striedacku. Teraz uz lietam aj do skolky pre starsie.
Ked uz zapojim aj muza, ze chcem cas aj pre seba, tak zrovna vtedy deti dostali horucky a kolotoc vsetkych moznych viroz zo skolky. Takze nic cely mesiac 😠😠😠, potom bol vytazeny pracovne, tak zas nic.
Chudnut by som rada tiez, no posledny pokus skoncil pol roka na rehabilitaciach.
Fakt uz lutujem, ze som sa na to dala. Nemam ziaden zivot, len deti,hrnce a upratovanie.
Muz pracuje dlho a on sa detom venuje tak ze ich iba strazi, alebo na nich vrieska. Dedovci chcu svoj klud, cize nepostrazia.
A cas bezi... 🙆
Chceš nakopnúť, ale zároveň z Tvojej správy cítiť, že máš hromadu ospravedlnení, prečo to nejde a hromadu dôvodov, ako to nejde. Začni s vlastným presvedčením. Kto chce, hľadá spôsoby. Kto nechce, hľadá dôvody. Nenakopneš sa skôr, než nezmeníš spôsob zmýšľania.
No tak sa jazyk nedoucis, cvičiť budeš neskôr, alebo doma, bude jar deti budú menej choré hlavne sa neuhanaj a netlac na seba.Taky je život s 2 malými deťmi čo Ti pomôže nervacit?muž nech je cez víkend viac s deťmi a ty oddych.Ty chces do nástupu do práce stihnúť vsetko užívaj si posledné mesiace🙂
Správne som pochopila že máš tri deti?
Presne preto ja mám len jedno😅 ja sa ti ani nečudujem, mna by to nebavilo byt takto dlho doma s jedným potom s ďalším dieťaťom a takýto kolotoč dookola, niet divu že ta nič nebaví.
Avšak nemám nijakú radu pre teba, keďže ja mám len jedno dieťa ktoré už chodí do škôlky a neviem si predstaviť mat naraz viac malých deti 🤷🏼♀️
Mám len pochopenie…
Pokus o chudnutie skoncil vysledkom pol rok rehabilitaciii? To si co robila ? Spartakiadu? Ved chudnut mozes jednoducho zmenou stravy. Ja uz mam alergiu na zeny na materskej co povedia ze Keby vedeli aka to bude rutina tak by si toto nevybrali. Chcela si deti ? Tak mas, Bud rada. Malicke su chvilku. Rutinu v praci budes mat este xx rokov. Matersku by si si mala uzivat. Ked pojdes do roboty bude to tazsie. Budes mat domacnost ako teraz deti + robota cestovanie do nej viac unavy a menej casu. Ked sa nudis Daj mensie do jasli a chod robit . Kamoska myslela ze to pomoze no vstava o 5rano a je cele dni unavena znechutena posledne 2r odkedy je v robote. Vycucnuta. Tvoj zivot uz nikdy nebude ako pred materstvom. Uz nikdy nebude tak jednoduchy. Je to makacka ale je to krasne mas doma ludi pre ktorych si slnko a mesiac .. a hviezdy na oblohe. Kym mas deti zdrave bez diagnoz bez postihnutia tie chripku soplik je nic. Clovek by si viac mal uvedomovat to stastie co mà ako hladat veci co nema. Popri detoch sa da schudnut aj jazyk naucit. Pocuvaj hudbu v danom jazyku pozeraj filmy. Naucis sa ani nebudes vediet ako. Vodit dieta do skolky je este fajn Bud rada ze nemas online skolu a nemusis ho ucit citat.. popripade ich cez vikend nechaj doma a chod na brigadu sa odreagovat. Ja som na deti Vacsinou sama mm robi aj vikendy cez jar leto jesen do noci nestazujem sa mam vdaka tomu luxus ze som doma na neplatenej materskej svokrovci su moc stari snimi je skor robota nejaku pomoc necakam. Este chodi muz 3x v tyzdni uspavat mamu svoju co mà demenciu. A mamu mam za oceanom . No som spokojna deti mi robia velku radost hoci vysaju z energie zaroven ju nabijaju. Pred manzelstvom som cestovala po svete mala upratovacku a jedla Hlavne v restikach. Chodila na party stretla milion ludiUplne iny zivot a teraz som mama je Covid moc sa neda nikam jedine co mi chyba je cestovat s detmi ., no nemenila by som. Mam co som vzdy chcela. Moju rodinu. Deti su malicke len chvilku rychlo rastu a s tvojim pocitom nespokojnosti a stagnacie nemaju nic sookocne. Porozmyslaj co ti pomoze citit sa lepsie sama zo seba. Chces schudnut ? Schudni. Makaj na sebe. Pravidla gramatiky hocijakeho jazyka mozes pocuvat na mp3 cestou zo skolky ci uz v aute s mensim alebo ci pocas tlacenia kocika. Kym je vacsie dieta v skolke mensie mà denny spanok mas cas a klud v dome minimalne 20minut alebo hodinu dve mozes cvicit brušaky a pritom si opakovat nove slovicka. Muza by si mala naucit inak sa chovat k detom vrieskanim nic nedosiahne. Hrnce a upratovanie riesi skoro kazda mama. Bud si najmi upratovacku Alebo si kup robot vysavac mycku uc deti upratat po sebe.. pozri si rychle zdrave recepty do 30minut. Su zeny okolo 40 single co nemaju stastie v laske chceli by deti no nie len tak same.. im cas bezi.. ty zijes sen len si to neuvedomujee, viac si važ co mas. Nelutujem frustrovane matky na materskej lutujem matky v krajinach 3sveta co musia nechat svoje babatka babkam a ist makat do fabrik na smartphone aby uzivili svoje deti. . Staci trochu zmenit uhol pohladu a uvedomis si ze mas krasny zivot. Nemas jeden realny problem len nespokojnost. A vsetko je v tvojich rukach ako si zariadis tak mas .moznosti je xy.
@miadi mladsi ma diagnozy. Cvicime denne a 2x do tyzdna rehabky. Starsi chodi na kruzky. Ked je v skolke este ako tak,ked nie je tak bojujem aj s nim. Neda sa ze jedno spi a druhe pokoj. Cez vikend ich nemozem nechat doma a ist dakam. Mozem nechat iba jedneho, lebo muz to nedava sam. Je z nich nervozny a vrieska.
Seklo ma v chrbte normalne vo fitku ale tak ze som mala hrcu tam.
Jasle nechcem, lebo tam by mladsi stagnoval. Zacal chodit v 2r skoro a este nevie rozpravat.
A ano muz mi to stale hovori ze som to chcela a on nie. On nechcel deti a ked, tak jedno. Druhe som si vydupala, tak ma dobehla karma.. uvidim ci bude ok casom,ci dobehne rovesnikov.
Mna len zabija ten kolotoc.. tyzden skolka a 3 tyzdne sople, ked sme sa dali dokopy, tak hnacky, teploty.
Mamu mam mimo a svokrovci nezvladli vychovu ani mojho muza. Kym bolo jedno detsko, tak som cvicila aj postava dobra, som chodila so synom von na bicykli alebo ja na korculach a on na odrazadle. Druhy v kociku reve na lezato a sediet by tam vraj dlho nemal lebo chrbat krivi.
Len jak je covid,tak muz ma problemi v praci a filtruje to na detoch. Ked ho upozornim,ze ziape tak sa urazi.
Takze mas problem a je to tvoj muž. Nemas v nom oporu. Ako otec nic moc. Frustrovana si z vasho vztahu. Neboj sa deti budu ok vypipleš. Schudnut sa da aj bez fitka ver mi prve teho som pribrala 20kg a pred poslednym som bola zas na povodnej vahe druhe 24kg+. Je mozne ze sa ukludnujes jedlom. Je to taka instantna utecha. Pomohlo by keby si mohla nechat obcas obe deti muzovi a mat cas pre seba. Zvladol by to. Len stym krikom by mohol prestat. Nepisies aky mate vztah ale z toho co si napisala Ta asi moc stastnou nerobi. Niekedy Skus vypnut. Neupratuj nevar nechaj to tak moze aj on nieco doma urobit . Mal by sa inak chovat Lebo takto sa vam rozpadne vztah.
@miadi mas pravdu, musim ho nechavat doma s nimi castejsie. Vstah uz nemame skoro ziaden. On ide o 5:00 z domu a pride 17:00 a niekedy neskorsie a 19:00 idu deti do pyzama. On si cita s jednym a ja uspavam druheho. Nechce si hladat novu pracu, kym som na rodicaku. Nehadame sa, iba on je nervozny z prace a filtruje to na detoch. Ked ma iba jedno, tak sa venuje pekne. Cita si aj ulohy robi so starsim. No len oni su este deti, biju sa o hracky, robia si zle. Von chodime s nimi oddelene. Spolu sa moc neda. Jeden na bicykli ujde a druhy stoji na mieste a zbiera kamienky.
Ved to nepravidelne jedenie je asi problem a nula pohyb. Vecer sa uz nedostanem nikde. Vikend bud si naplanujem velke upratovanie, alebo berieme deti na nejake ihrisko niekam... Sankovat. U nas totiz nemame 🙈.
@miadi mna len mrzi, ked vidim maminky ako to davaju aj same s detmi. Ja s mojimi do fitka nemozem,lebo neobsedia. V noci sa budi maly s revom aj 4x a to spi so mnou. Starsi tiez rev, lebo sa mu sniva. Uz som skusala, ze v noci aspon knih citat.
To je zle pre vztah deti ze ich tak delite. Treba ich naopak ucit ze vsetko spolu a bez natahovaciek, ten vacsi sa moze kludne bicyklovat no musi ostat v blizkosti toho mensieho. Starsi sa musi naucit prisposobit k tomu mensiemu a casom sa ten mensi prida . Zda sa mi ze muz je viac nervak s tym mensim? Chapem ze ti je luto deti no nechaj mu ich oboch . Aspon pochopi ake je to byt tebou a nauci sa starat o oboch . Je to ich otec nie prisera. Deti si robia zle ked rodicia robia rozdieli. Ziarlia. Ventiluju su to kde sa da- na tom druhom. Vsetko treba delit rovnako. Pozornost starostlivost, Proste vselico u vas nefunguje najlepsie tak treba nieco zmenit. A bude ti lepsie .
Su deticky co sa budia prvorodena prespala noc az v 3.5r maly sa tiez budi niekolko x za noc Este je kojeny, to je Proste sucast zivota. Ty si len unavena a nemas zo seba dobry pocit, mas pocit ze len tlacis kamen hore kopcom a vzdy ked sa niekde dostanes tak ten kamen spadne dole a ty musis od znovu. ( to je grecke peklo😆) deti celkovo do fitka nepatria malicke.. Takze jedine ze ich muz povaruje. A budes mat lepsi pocit ze robis nieco pre seba .
Muz by mohol niekedy doniest veceru z restiky salat dietny - nech nemas ten kolotic hrncou. Na Svk je kopec moznosti lacneho jedla. A vas vztah je tak nejak onicom aj na tom treba popracovat Mozno bude lepsi na deti kludnejsi nech sa odreaguvava sexom nie hucanim po detoch .

Pozri sa na to cele z perspektívy, že sa pozeráš na dnesnu seba spätne o 30 rokov. Je to len obdobie a úplne krátke z pohľadu celého života.