icon

Prečo niektoré ženy majú tak veľa detí?

5. sep 2022

Prosím Vás neberte to ako urážku, ale vždy ma zaujímalo prečo matky, ktoré nedokážu uživiť ani jedno dieťa, majú ďalšie? Ja sama mám len jedno a chcem mu dopriať všetko čo je v mojich silách, zarábam viac než je priemer a vôbec si neviem predstaviť zvládnuť uživiť aj ďalšie.

Takisto nechápem matky, ktoré sú si vedomé, že všetky ich deti budú mať nejaké postihnutie a aj napriek tomu sa rozhodnú množiť.. a neskôr ich každý obdivuje.. mne to príde skôr sebecké.. samozrejme hovorím o vážnejších postihnutiach, pri ktorých nie je možné žiť plnohodnotný život.

Strana
z5
babydesire
7. sep 2022

Potom mam dalsiu taku pijavicu,co rodit vie ale robit nie

veronika2016
8. dec 2022

@melanta och! a co je pre teba “mnohodetna rodina?” - prepac, ale ohanas sa tu nizsim IQ, tak musim - my mame s manzelom dokopy 3 deti a 4 tituly, cize patrime podla teba kam?/do akej skupiny? Hm, velmi, velmi smutne zmyslanie mas 😏 A vies co, aj keby sme nemali ani jeden ten “titul”, ani jednu tu “maturitu”, a vedeli detom vstepit tie spravne hodnoty, stacilo by to pre krasny zaklad do zivota

kulumulu123
8. dec 2022

@lenkasarka tak ked nie si z toho ze prispievas nadsena takorestan prispievat a mas po probleme 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️...

lenkasarka
9. dec 2022

@kulumulu123 jasne , dám výpoveď budem šuchať nohami,natrčať ruky a pýtať sa na koniku na aký príspevok mám nárok a rozčuľovať sa , že má vlastne stať neživí 🤦‍♀️ daj si radšej kávu

kulumulu123
9. dec 2022

@lenkasarka a co ti v tom vlastne brani????? Kazdeho osobne rozhodnutie 🤷‍♀️

dominikamacakova
9. dec 2022

Mojej starkej sestra mala 10detí s alkoholikom. Prečo? Neviem... Ani jedno z tých detí (teraz už dospelý) nie je v pohode. Starali sa samé o seba, nechávala ich samé doma, on chlastal robil bordel...

dominikamacakova
9. dec 2022

@bambulka814 vieš kedy matky a otcovia dostanú "vysvedčenie"? Keď budú mať ich deti deti, čiže budú mať vnúča. To je podstata rozmnožovania. Urobiť dve zdravé deti (za seba jedno a za chlapa jedno), ktoré sú schopné sa rozmnožovať 😂 Vyznie to možno divne, ale je to tak. Vlastne vtedy máš svoju úlohu splnenú a nie keď je tvoje dieťa napríklad doktor, alebo právnik, alebo má majetky 🤷

lenkasarka
9. dec 2022

@kulumulu123 zjavne je to aj tvoje osobne rozhodnutie natrčať ruku a čakať na dávky, keď sa ťa môj komentár tak dotkol. Pokračuj v tom ako píšeš každého rozhodnutie. Moje je pracovať a nečakat dávky od štátu.

fiffinkaa
9. dec 2022

@dilino ❤️

fiffinkaa
9. dec 2022

Ja zas vnímam že bohati a uspesni rodičia majú minimálne deti 3 plus. A v mojom okolí je veľa takých rodín. Mne sa zas veľmi páčia aj vacsie vekové rozdiely medzi deťmi, keď staršie pomôžu mladším a tým získavajú cenné skúsenosti, ktoré zúročia pri starostlivosti o vlastnú rodinu.
Čo sa týka postihnutia dieťatka, sú postihnutia vrodené ale žiaľ aj získané počas života.

because
9. dec 2022

@simona92101 paneboze, úplne akoby si o mojej situácii písala... Radšej žiadneho surodenca nemala mať ako takuto sestru.

kvetinka75
9. dec 2022

@bambulka814 zaujimalo by ma ako urcis kto je inteligentny a kto nie? Ten kto so mnou suhlasi? Alebo ten kto ma vysoku skolu aj ked vieme ako sa k titulu mnohi dostali? Alebo ten kto je uspesny alebo ten kto zije skromne?

akbara77
9. dec 2022

Prečo sú niektoré ženy tak tupé?

kulumulu123
9. dec 2022

@lenkasarka moja ja davky od statu neberiem aj keby som mohla takze pejny den prajem 😘

Strana
z5