icon

Priateľ sa po narodení syna zmenil

7. jún 2023

Ahojte baby, som 3 mesiace po pôrode. Priateľ mi stále vraví, že už ho nepriťahujem, že sa mu hnusím - nechce sa ma ani dotknúť. So synom nemá žiadny vzťah za tie 3 mesiace ho držal na rukách len raz aj to v nemocnici. Stále je preč, chodí domov neskoro.. Nieje s ním žiadna reč a keď už tak sa pohádame a zase niekam odíde. Predtým to bolo celkom iné boli sme spolu stále, boli sme šťastní, tešil sa na bábätko, vravel mi že to musí byť syn tešil sa ako ho všetko naučí, kam všade budú chodiť, bol veľmi starostlivý,... Neviem, že čo sa mohlo stať. Máte s tým niektorá skúsenosti? Upraví sa to časom? Bývame u priateľa a ja nemám kam s malým ísť.

Strana
z2
vamajka
7. jún 2023

To co pisala
@romanka06 je vedecky podlozene tu pomoze len psycholog, len partner musi chciet

nikolcrow
8. jún 2023

Ahoj mrzí ma čo prežívaš ale myslím si, ze ste sa zmenili obaja … nezanedbávala si ho sexuálne počas tehotenstva a po narodení dieťaťa ? ( čo je ináč úplne normálne ) ze vtedy žena nemá chuť len sa o tom treba rozprávať … podľa toho čo si napísala mi príde ze ste tak trochu obaja na vine neverím zas ze muž sa zrazu zmenil…musíte sa porozprávať ze jednoducho to tak ďalej nejde to ze ti povedal ze sa mu hnusiš sú veľmi veľmi silne a bolestivé slova povedal ti to len tak ? Nepohádali ste sa ? Neodmietala si ho viac krát ?

Strana
z2