icon

Sebecká mama

sosanna88
22. máj 2014

...samozrejme, ze pre svoje dieta spravim mozne aj nemozne....
ale zrovinka mam taku pochmurnu naladu, tak sa potrebujem vyzalovat volakde🙂
mali sme pekny den, boli sme pri vode, manzel troska rybarci, skratka pohoda-jahoda ako sa patri...samozrejme ja som cely cas lietala za malou,uz to ze aaaaaaabsolutne neposedi a neposlucha, to uz beriem ako sucast tohoto obdobia (ma 16m.), ale skratka prisli sme tam o takej 16tej a o 19tej sme uz trielili domov lebo uz bola unavena ako fras....pritom poobede mi spala 3hodiny (11.30-14.30)....ako niektore by mi zavideli, ona bezne ide spat o tej 19-19:30 a spi do 7mej...ale proste ide leto, pekne pocasie....manzel sa tam samozrejme vratil, tam si sedka, relaxuje a ja sa tu stazujem...
a takto to je vzdy....kazdy vecer, uz 16mes. sa ponahlame odvsadial o 18tej domov lebo mala nevydrzi....tym ze je taka aktivna, tak sa rychlo unavi...niekedy mi to pride strasne obmedzujuce, stale sa jej prisposobovat a chyba mi cas ked som mohla co som chcela a kedy som chcela....a hlavne takto v lete to na mna dolahne. minule leto bol cisty otras, teraz je to kapanek lepsie, buduce hadam bude uz super...aj s malou🙂
niekedy citim proste take, ze pomoooooooooooooc kde som ja?stale sa len prisposobujem malej a teda najmä jej rezimu. skratka viac jak do 19 mi nevydrzi a to uz je hotova...
len mi nezacnite nadavat 🙂 viem ze mala ma skvely rezim ale pre mna uz dost obmedzujuci...tak skoro stale odvsadial utekat...fnuk

Strana
z3
veriiii
24. máj 2014

@sosanna88 ahoj,hej, bud rada,ze ma mala rezim,co by za to mnohe dali... budu casy,ke ju budes musiet nahanat do postielky 😀 -a to mozno pride coskoro-len jej to nepokazte..🙂apropo, ona vam nezaspi napr v aute?
ja tiez tak by som robila, radsej nech ma mala pohodlie.tak chodte skor, skus jej posunut napr ten poobednajsi spanok na skor a o to sa vam predlzi cas na vylety.

jolly84
6. jan 2015

@sosanna88 aj ja odvsadial utekam, ale to raz prejde....potom este môžeš vysedávať 🙂

sosanna88
autor
7. jan 2015

@jolly84 uz to je pase 🙂

jolly84
7. jan 2015

@sosanna88 áno? To je super, iný režim?

Strana
z3