Sex po pôrode z donútenia?
Ahojte. Čítala som veľa fór ako sa ženy '' sťažujú'' a pýtajú si rady, tak si idem pre jednu aj ja. Mame 3 mesacneho synčeka. Sex ako taký nám funguje keď príde na vec, no v poslednej dobe je to tak, že on čaká kedy začnem alebo ja čakám kedy on začne. A stále sa to skončí tak, že on na to sere, že on furt musí začínať.. A samozrejme tak to dopadne keď nezačnem ja, že mi začne už vyčítať iné veci.. Začne mi hovorit že ma už nepritahuje a také veci a zájde to do úplne niečoho iného,začne mi vyčítať že sa nestarám o domácnosť, že som lenivá a zdochnuta.. Áno ma pravdu lebo ja som cely deň s malým doma a starám sa o neho keď cez deň mi on veľmi nepospi a musím byť pri nom inak mi začne plakať alebo trucovať čiže si to neviem poriadne rozdeliť aj keď sa snažím.. Aspoň stihnem hodiť veci do mycky aj do práčky a neskôr to upratať no na iné zatiaľ nestačím. Neviem si pomôcť proste... Povie mi ze nechce aby to bolo z donútenia tak na čo to mam robiť keď nechcem? Aby bol on spokojný a dal mi ďalších pár dní pokoj? Ja si už fakt neviem rady. Tie jeho reči ma niekedy až zabolia pri srdci že vôbec niečo také povie.. Ak máte niektorá skúsenosť alebo mi vie aspoň nejak poradiť budem vďačná 😟
@nikuska845 vsak si rozdelte ulohy, nech sa zapoji do domacnosti...ste v domacnosti dvaja, nie len ty....takisto moze naplnit mycku ako ty...ci on taniere nespini?
@katren netvrdím zase že neprata že nedá do mycky nemá s tým roblem.. Pôjde aj na nákup keď treba ja sa viem na neho spoľahnúť.. Ale tak ako som písala ze keď ife o sex tak mi vyčíta aj iné veci
Ja k malému v noci vstávam lebo len ja ho viem na kojiť a uspokojiť jeho potreby zatiaľ čo partner si kľudne spinka d o kedy chce a ja hore už od neviem ktorej.. Som potom unavená a nič sa mi nechce no niekedy mám pocit že on to nechápe..
@nikuska845 daj mu maleho na 3 dni 😉 u nas stacil jeden den. Potom dostal muz na noc flasu s mojim mliekom. Ja som chodila spavat okolo 10tej, muz ju mal na starosti do jednej, od tretej som mala sluzbu ja, dcera casto jedla. Ale spala som aspob 5 h, ked sa dalo. Nikdy od toho dna si nedovolil ani pipnut, ze co som cez den robila, ked nahodou nebol standardny servis doma. Ze navarene upratane atd. Nahodou vystihol den, ked mala dcera koliku. 😉
@nikuska845 Iba ty dokazes uspokojiť jeho potreby? Ano nadojcit. Prebalit, zabaviť to dokaze aj otec, nech sa tiez stara ako píše
@evitka83
@evitka83 minule som mu len zo srandy povedala ze ho nechám aby v noci k nemu on vstal a on mi povedal ze nech na to zabudnem že si chce oddýchnuť po celom týždni že on ho nakojiť nevie pričom som povedala ze mu odsajem toľko..A to som chcela vyskúšať cez víkend keďže chodí do práce. Takže toľko k tomu 😁. Prebaliť ho a venovať sa mu to vie to nemôžem povedať.
@evittam áno ja viem. Ale myslím v noci.. Hoci mi teraz prespi celú noc a vstáva okolo pol siedmej a niekedy až o ôsmej čože sa aj ja vyspím.. Ale tak toľko k nemu vstanem a vezmem si ho k sebe do postele a spolu ešte dospavame.
@nikuska845 Aj ja pisem o noci. Super otec a partner-" ze zabudni". Tak mu tiez povedz nech zabudne na vsetko a prestane do teba rypat.
@evittam kiežby to bola pravda 😂
@nikuska845 Co konkrétne? To dieta nie je jeho? Nebyvate v spolocnej domácnosti? Ci to len "pan tvorstva" si moze dovolit co píšeš? No veľa šťastia zelam. Ale co tu citam na MK vacsina fakt neviem kam na podobné exempláre chodite .
Nie nemám doma dokonaleho muza ale starali sme sa aj sa staráme spolu o vsetko.
to, čo máte za chlapov??? 😱😱😱
@veronika4495 no on je strašný živel ten môj chlap 😂😂😂 a keď je vytoceny tak tiež ešte viac sa vytoci a všetko začne komentovať no nezastavitelna strela dakedy 😂😂ja ho milujem aj všetko okolo toho len no.. Niekedy ma to až zaráža a potom ešte keď on sa vyrozpráva (nechcem hrešiť) tak ja som furt ticho a on len povie ze : ty mi nič na to nepovieš no lebo asi nemáš čo dosť smutné.. No tak po tomto ani chuť sa ozvať nemám.
@evittam tak vieš cez víkend sa snažím aj ja niečo porobiť aj on len sa musíme striedať toľko pri malom lenže drobec pri nom akosi dlho nevydrží a chce ísť ku mne.. Tak sa na mňa naviazal no.. A cez týždeň obed varím až keď príde domov lebo keby som mala variť o 12tej tak sa nedovarim lebo malý nevydrží toľko posedieť v kresielku 😕
@haaadanka také záhadné tvory toto 😂😂😂
@nikuska845 bič na nich 🙈😂
Ocinko aj troska ziarli na pozornost,ktoru teraz davas inde a nie jemu. Stred tvojho vesmiru je uz uplne inde
Mne ten moj zo zaciatku opakoval: " ako to tie ine zeny zvladaju," strasne ma tym vytacal. ja mu na to, ze asi sa im dieta nebudi v noci 3-6 krat za noc uz skoro 2 roky. Aak sa mu nepaci tak si mal najst neaku " inu" ak by ho teda chcela....minule mi maly o druhej nechcel zaspat, tak mu vravim s malym na rukach podrz ho 5 minut musim ist na WC a hned si ho vezmem... a on cely dalsi den bedakal ako sa chudacik nevyspal... 😢 nic nevydrzia...
@nikuska845 to je ta chyba, na tieto veci sa nepyta, skratka mu to oznam. Ty sa nemusis muza pytat, ci by bol taky laskavy a postaral sa aj o svojho syna. Aspon teda ja som sa nepytala. Nastastie moj muz je inteligentny clovek a vcelku rychlo pochopil, ze spokojna manzelka, stastny zivot. Ja si tiez potrebujem oddychnut a vyspat sa aspon trochu aby som bola schopna uspokojovat cely den potreby maleho dietata a aj mojho muza. Bolo to samozrejme na ukor jeho pohodlia, ale nie tak, aby to nezvladal. Skratka na isty cas prisiel o cast sportovych a spolocenskych aktivit. Tak ako ja. Teraz cakam druhe a pristala som na to iba s podmienkou, ze vie ze ake obmedzenia to prinesie docasne pre nas oboch, nie iba pre mna, vratane spanku sexu a pod. Ja mam k tomu taky pristup, ze kym sa da vykryvam vsetko sama, akonahle citim, ze mi to zacina robit vacsi problem fyzicky zdravotne mentalne alebo emocionalne, tak nejake veci musi prevziat za mna, zatial vzdy stacilo docasne a musi sa podla toho zariadit.K tomu mam rizikove tehu a uz sa nemozem pohnut z domu. Takze pracu a skolku a starostlivost o malu mimo domu alebo nakupy musi vykryt on. O sexe moze iba snivat. Ja sa snazim robit doma maximalnr servis ako mi zdravie dovoli. Ani ma nenapadlo ho o to prosit, slusne som mu to s odovodnenim oznamila. Samozrejme, ze nebol nadseny, ale zobral to ako fakt. Obcas je z toho nervozny, ale nedovoli si mi nieco vycitat. A podla mna ma taky pristup kazdy normalny chlap.
@evalin88 však mne toto iste tiež povedal ze iné to zvládnu ale ty akosi nie čo inak ony robia a co ja.. Tak som sa strašne zarazila za túto poznámku.. Zo začiatku keď bol doma lebo mal dovolenku tak som ho v noci budila ci ho prebali aspoň nech dobehnem na WC bo tak zle mi nejak bolo tak bol ochotný vstať a postarať sa o neho na tu chvíľu na to sa nesťažoval.. Začalo to až teraz nedávno keď malý strašne plače že do **** ta co mu je co tak reve a ja ze a co ja som vsevedko že viem co mu je? Tak sa snažím prísť na to aj 10 min a nakoniec sa nevedel len vykakat no.. No ako neviem co tím chlapom tak vadí plač malého bábätká keď nie sú spokojné.. Bud mali zlý deň v práci alebo ja neviem už.. 🤷♀️🤦♀️
@evitka83 tak to máš asi šťastie ze ta takto chápe.. Mne môj doma pomáha ako som už písala..s tým problém nie je. Len no.. Ja sa už k tomu neviem nijak vyjadriť. 🙁
Mala minulu noc plakala 8 krat, 6 krat som vstala ja, muz ju nepocul, 2 krat som mu tresla po hlave, ze je na rade a siel. Ked ju pocuje, ide sam. On uz jej ako malemu babatku daval v noci mlieko, to ze som doma neznamena, ze sa nepotrebujem vyspat. A sex? 60% som unavena a nie je nic, 30% si to uzijeme a vycitam mu, preco ma neukeca castejsie, 10% to vydrzim..on to vie, na rovinu mu poviem, ze ok, ale len rychlovka pre teba..mozno to znie velmi hnusne, ze sa ponizujem len kvoli nemu, ale tak v manzstve treba obety a nakoniec sa to aj mne paci. Ale zas ja mam jeho podporu, pochopenie, uvari, uprace, tak sa treba obcas aj obetovat 😁 ani ked mu poviem 10 krat za sebou nie, nenahneva sa, nepovie mi skaredo. Ja prevezmem iniciativu tak raz dva do mesiaca..ked uz som na tom zle..sme statsni a spokojmi
Este by som dodala, ze 3 mesiace po porode je velmi, velmi malo, aby ste sa hadali kvoli sexu, po 3 mesiacoch sme to skusali asi 2 krat, aj to ma vzdy bolelo a skoncilo to inym sposobom. Ukludnite sa a dajte tomu cas.

@nikuska845 ahoj, muži sú tvory jednoduché. To co si napísala tu, povedz mu rovno do očí, pokiaľ je normálny tak to pochopí. Mne sa takéto riešenie osvedčilo.