Siedme dieťa
Vždy som chcela mať veľkú rodinu, ale nemyslela som si, že raz budem mať toľko detí... Sme rómskeho pôvodu, ale nie sme špinavý, nebývame v rozpadnutom dome a manžel zarába dosť na to, aby sme nejak prežili 6 deťmi. Ale stalo sa to, že som zase tehotná aj napriek tomu, že som brala antikoncepcie... Ide o to, že netuším, že ako zvládneme ďalšie dieťa. Na potrat by som najradšej nešla, ale neviem si predstaviť, že tu bude ešte jeden hladný krk. Čo by ste urobili na mojom mieste? Prosím vás bez rasizmu.....
Držím palce, nech ste zdraví!
Antikoncepcia nestačí, radšej chod po pôrode na sterilizáciu-podviazanie vajecnikov, určite sa na to popytaj, ja čakám tretie a zrejme si dám spraviť sterilizáciu, sme s muzom veľmi plodni. Drzim Vam palce 🙂
Skus sa ozvat do Poradne Alexis.poskytuju bezplatne poradenstvo
kef ste zadli 6 zvladnete aj 7 deti. ak je.v ridine laska zvladnete aj 8me. drzim palceky
Nechaj si bábätko .je to dar áno je to veľa ale keď si dopriala život tým 6 deťom bolo by nefér nedopriať ho tomu na ceste 😢
Možno budeš musieť ísť skôr od drobca do práce aby ste to zvládli. Nevie kde na Slovensku bývate a ako je to s prácou, ale manžel nech skúsi nájsť lepšie platenú prácu. A ty by si mala mať už možnosť dať si podviazat vaječníky po pôrode a uhradiť by to mala poisťovňa. Informuj sa i Tom u gynekológa aby ste vedeli dopredu vybaviť papiere . Koľko rokov majú deti ?
@mamina1419 Manžel si lepšie platenú prácu už asi nenájde... Ja pracujem ako kuchárka. A najstarší syn má 14 rokov.
Tak keď máš prácu je dobre, dostaneš momentálne ešte aj tehotenské ak pracuješ viac ako rok, z toho môžeš kúpiť čo bude treba drobcovi po starších máš snáď ešte dáke väčší. Nemusí byť všetko nové. Hlavne sa informuj o všetkých možnostiach na čo máte nárok. A držím palce nech všetko zvládnete
Jasné že to zvládneš 🙂 keď zvládate 6 isto zvládnete aj to 7. 😊 držím palce nech je všetko v poriadku 🍀
7 deti? No rešpekt, keď si predstavím ako každý druhá mamička kolabuje pri jednom :D paráda, určo to dáš ako nič keď ich už bolo 6 😊 jasne peniaze treba ale niesu všetko, dobre bude, prajem bezproblémové tehotenstvo a potom už len radosť z bábätka aj so zvyškom rodiny 😊
Ahoj, v prvom rade vam prajem vsetko dobre a vela zdravia i radosti z deti 🙂 Mam zhodou okolnisti tiez kamaratku romku, dala si podvuazat vajecniky a ma oroblemy kôli tomu. Nie je to pravidlo ale casto byvaju po tom nejake problemy. U muza je to naozaj jednoduchsie. Krasny vecer prajem
Neporadim ale mala som kolegyňu ktorá ich mala 12 a klobúk dole pred ňou ❤️
Mám kolegyne a sú biele. Jedná má 6 a druhá 7 detí. Sú silno veriace. Vždy o nich hovoria pekne a povedia, že aj keď žijú skromne všetko sa dá zvládnuť. Zvládnete to tiež. Držím palce.
Kde sa vychova 6 vychova sa 7? A potom budete zase pisat ze kde sa vychova 7 tak 8? A potom 9? A tak dalej... dokedy? Ak to zvladnete okej, ale ak neplanujete tak do buducna treba brat HAK zodpovedne, neverim, ze pri spravnom uzivani len tak zlyhá, bud sa zabudne, hnacky, alebo ATB ktore mozu znizovat ucinok, vtedy sa treba poistit

Tu na koníku je skupina Mnohodetné rodinky. Sú tam tiež mamičky, čo majú viac detí.