Som veľmi naviazaná na štvorročné dieťa
Co s tym robit? Drobec ma 4 roky a este nikam s manzelom sme neboli iba s nim. Par x sme skusali ale to aa nedalo mne islo srdce puknut co s nim je ☹
@alvaluka to asi v tvojom systeme 😉
@viestta nemusis ma lutovat ... chcela som normalne rady ale ako pozeram ozaj je MK len stajna 🙂
@viestta to vies, ona si mysli, ze vsetci chcu to, co ona ma-mozno jej to ten jej mecenas vtisol medzi krk a vlasy😉
Rady si dostala, ale zrejme mali byt v obrazkovej podobe, lebo si ich stale nepochopila😉
Rady si dostala, ale ziadna sa ti nehodi. Co si cakala, ake rady? Kupit ponika a nalepit mu roh, zatancovat okolo neho lambadu a tvoja naviazanost skonci?
Otazka znie naco si chcela rady? Do prace nemas v plane ist, mozes byt doma s malym, fungovala si takto 4 roky, tak dalsi rok dva to das nie? Alebo z akeho dovodu chces zmenit to, ze si naviazana na drobceka?
Mimochodom, ty si do temy naviazanosti priplietla skvelu ekonomicky situaciu vasej rodiny, tvoj super vztah s manzelom a to ako ostatne zavidia?
A ano, chyba nastala asi v mojom systeme, lebo napisem otazku a ty na nu neodpovies, iba zastekas. Radsej ani nechod do prace, lebo na pohovore sa caka odpoved na otazky.
Nechajte ju uz na svätom pokoji lebo bude chrlit oheň a síru. Chyba je žiaľ v prijímači. Mozete vysvetľovať a aj sa na hlavu postaviť ona si pojde svoje. Nakolko ma sice pri sebe kartičky a vsetko to, co si “sliepky z MK nemôžu dovolit” ale to je tak vsetko. Zena v domácnosti 24/7 stratena v spoločnosti. A co sa sedačiek týka mila autorka, bezpečnú sedačku pod 600 EUR nekupis. A keby si chodila medzi svet tak by si zistila, ze ludia ich kupujú ako teple rozky. Nemysli si, ze len ty si na tom najlepšie. Su ludia, ktorí su ma tom este lepsie ale zarobili vlastnou hlavou. Ty si nezarobila nic. Akurat zobrala kartičky. Tak nerozumiem, co konkrétne tebe treba zavidiet. A bohuzial nie je ani co obdivovať.
@alvaluka ja myslim, ze ona cakala obdivne prispevky a potom este take, ze ako jej zavidime, ze moze byt doma a venovat vsetku svoju pozornost chrobacikovi. A tu sa stalo nieco, co vobec necakala, nikto neobdivuje, nikto neschvaluje a este ani nezavidi.
Ty budeš taka jednoduchšia 😏🤔 celkovo ako "odpovedás" argumentujes chvalis sa, vidno ze ti chyba kolektív dospelých ľudí, naučila by si sa komunikovať s dospelým človekom.
Takto so 4r sa toho moc nenaucis😅
A na margo toho čím sa tu vlastne chvalis, podľa všetkého co tu vypichujes k zavideniu.. Si k tomu prispela veľkou nulou zjavne ta robí dôležitou to ze manžel zarobí tak ze nemusíš pracovať.
Vlastne všetko financuje tvoj muž takže ty sedíš na riti a suchas nohami😅 no to mi je niečo k zavideniu pricucnut sa a sat niekoho a ešte sa tým aj chvalit🤪
Nerozumiem.. Sama si tu dala tému, ktorú si označila tak, že si naviazaná na vlastné dieťa. Keď ti tu ženy povedali, že áno, podľa všetkého by prospelo aj pre dieťa aj pre teba robiť veci inak, napr. ti navrhli pracovať, či už u zamestnávateľa alebo v rámci nejakeho dobrovoľníctva, alebo sa ináč angažovať, tak začínaš útočiť, vysmievať sa a vypisujes, že ste na tom dobre a pod. Reagujes iba na niektoré veci, akoby si vyberala, na čo vieš a dokážeš odpovedať.. Však dobre, ak si myslíš, že robíš dobre, tak OK, len potom fakt nerozumiem tejto diskusii 🤷♀️
Och a ja naivne som autorke odpovedala a snažila sa povzbudiť. Vzdavam to, toto nie je diskusia kde by som chcela ešte niečo napísať, cele som to nepochopila. O co tu vlastne ide? 🤔Pochybujem, že autorka je reálna a ak áno, tak to nevidím na smiech, ale na plač. Ale všetko v poriadku, každý si je strojcom vlastného šťastia, zariadi si život podľa svojich predstáv a rozmýšľa v kontexte výbavy aká mu bola daná, len potom nerozumiem načo ta diskusia. Jedine nuda, nedostatok sebarealizácie a uznania, snáď autorke nájde to čo hľadá, ale ja absolútne netusim co to je.
@vendulka80 maly mal ako babatko sedacku za 1.500 ale zahranicnu takze 🙂
@dskjhfdlkdjhl mne obrazky netreba ja citat viem 😉
daj link na sedacku, to ma zaujima.
A uz mi napises, co Ty mas a ja nie? O autosedacke nepis, my ju ako rodina uz davno nepotrebujeme, to ma fakt nezaujima. Keby som potrebovala, tak si ju kupim. O citanie tak celkom nejde, skor o chapanie😉
Ked je nieco zahranicne, tak je to uz isto lepsie? 🙉
A ktorá nie je zahraničná?🙈moja zlata ty si neskutocne hlupa... nemozes byt reálna osoba lebo neviem, ktorý chlap by dokázal mat pri sebe takúto mentálnu atlétku.
@vendulka80 pozri, nie kazdy financne zabezpeceny chlap je z prvych priecok mentalnej hitparady😉
@vendulka80 😅😅😅😂
Aha, ja už rozumiem. Tak po tej tvojej poslednej odpovedi o zahraničnej sedačke zjednoduším celú diskusiu a všetky rady od stajne na šestnástich stranach: ak si myslíš, že si naviazaná na dieťa, a máš záujem o radu, tak prosím, daj ho postupne do kolektívu, lebo nevýhody socializacie môžeš vidieť aj na tom, ako odpovedás v tejto diskusii.. A to naozaj nemyslím v zlom.
@oblecenie99 no, len co by potom chudatko robila, asi oprasovala tu zahranicnu autosedacku😉
Ale kludne je mozne, ze ju kupila v CR za 1500Kc, nepise predsa, ze to bolo v eurach, hlavne, ze to bolo zahranicne🙊
@dskjhfdlkdjhl v polsku ;)
@deedol to je dalsia moznost😉 pripadne v Madarsku😉
Dobreeee. Normalne Story ku kave. Smejem sa na tej sedacke. DaJ link, ktora v Europe certifikovana je za 1500 €. A hlavne, ktora nie je zahranicna? Na SK sa vyrabaju Detske autosedacky, ktore Presli svedskym plus testom(najbezpecbejsie) alebo Aspon dobrou znamkou v bezpecnosti ADAC testom?
@dskjhfdlkdjhl Jaaaj on to moze byt tych 1500 korun😂
Vieš autorka, ty si tak strašne zlý človek, že som takého ešte nestretla. Len toľko. Ale to nič, ty sa zvnútra sama zožerieš.

Ako som uz pisala, dcera spavala do deviatej, co sa tyka ceny autosedacky, mna neohurila, ja uz davno autosedacky nekupujem, casom budem mozno pre vnucata. Tak, co mame zavidiet? Asi nic, a keby aj, tak ja som este nikdy nikomu nic nezavidela, mam aj nejake zle vlastnosti, ale zavist sa mi vyhla, tu nepoznam.😉