Som veľmi naviazaná na štvorročné dieťa
Co s tym robit? Drobec ma 4 roky a este nikam s manzelom sme neboli iba s nim. Par x sme skusali ale to aa nedalo mne islo srdce puknut co s nim je ☹
Ahoj autorka, pridaj sa aj do fb skupiny Vnimava vychova, daju sa tam aj anonymne polozit otazky. Su tam podobne ladeni rodicia: https://www.facebook.com/groups/209529600491246...
@dskjhfdlkdjhl neskapala by som lebo ma to absolutne NE ZA U JÍ MA 😉
@mandarinka555 co tu furt pletiete ze ho len vyciciavam opakujem po asi 3ti krat MANZEL povedal ze do prace nemusim. Je zabezpeceny a mame rezervu keby nieco takze 😉
A k malemu chodi k starym rodicom a nema ziadny blok 😉
Ironia, sarkazmus-to budu pre zakladatelku asi velmi cudzie pojmy😉
Ach zeny. Pisali ste tu ako malemu ublizujem ze som ho hned supla k starym rodicom a div sa svetu dnes je tam cely den SAM sa pytal takze nema ziadnu ujmu ani nic
Na takú banalitu ako toto (vnuk dokáže stráviť čas so st. rodičmi) je potrebné zakladať diskusiu, dokonca 18 strán diskusie?Ak si potrebovala posmelit, tak to účel splnilo, ale ten balast okolo... to je tragedia🤮.
Tak môžeš byť spokojna😃 malý je ôk.. Ešte ty po pracuj na tom aby ti srdce nepukalo🙄 co je s ním.. Lebo to bol tvoj dôvod založenia témy, že ti puka srdce a co by bolo fajn zmeniť pozmeniť.. Toľko fajn rad tu bolo povedanych a ty na 12.strane zabijes komentom ze žiadne rady😃 to je škoda času ti niečo povedať okomentovať alebo poradiť.
Možno pri druhom, treťom dieťati už budeš kúsok oplieskana životom 😃
Na 4.strane som mala pocit ze máš cca 20r podľa reakcií 🤔 lebo písať co ty máš a my nie 😃 co si ty môžeš dovoliť vďaka mužovi 😃 akože promin toto ne vypustí z huby ani moja 13r dcera😎
Zakladatelka to tu prezentuje tak, ako keby sme sa my dopredu tesili, ze to maly nezvladne. Ved to je super, ze on je spokojny a kazda Ti to praje. Este teda mna by zaujimalo, ze ako sama zakladatelka popracovala na tej svojej naviazanosti, ci ona sama je v pohode, ked je maly prec. Ak aj toto je uz splnene, tak si moze gratulovat.😉
@dskjhfdlkdjhl
@mk22
@adkalu prvé dni bolo zle ptm zistil že pre neho prídeme tak je to v pohode. No len spať tam nechce. Ale to nevadí. A keď je preč užívam si ticho 😀 asi som prišla na to že oddych je potrebný a ani mi nevadí že mi včera poslali foto ako je malý od kakaa z parenych buchiet 😀😀😀
Tak potom tých 18 strán malo zmysel😆
@adkalu ktovie 😀
@adkalu to si ja nemyslim,a podľa týchto odpovedí mám pocit, že to bolo vymyslené, pretože zo začiatku mala pani problém s tým, že jej dieťa nemá na sebe prilepené.Po kritike zrazu zmena, dieťa je u starých rodičov, riešia sa úplne iné veci než údajná závislosť na dieťati, a vlastne ono má problém keď nevidí mamu.A nakoniec vysvitne, že žiadny problém vlastne nieje🤦, pretože neverím, že za dva dni človek otočí o 180 stupňov v správaní.
@zontik ono stačilo nad tým uvažovať ze naozaj to asi nie je dobré mať dieťa stále nonstop pri sebe. Keby malý reval aj ďalšie dni že by ho nevedeli ukľudniť tak by som to riešila inak. Ale tak treba si kopnúť že
Nemám pocit, že som si kopla, len som si zosumarizovala fakty. Zrejme som ale trafila klinec po hlavičke, keď sa potrebuješ brániť.
@zontik škoda reči s Tebou 😉