Som zlá mama?
Ahojte idem sa trošku vyrozprávať mám doma syna byvam s rodicmi otec dietata o neho nejaví záujem už od brucha. Tak som sa vrátila k rodicom. Malého miluju to vidím ale ku mne to už je iné.. mala som povolené vychádzky raz za mesiac ísť vypnut vecer von hlavu s babami na disku. Nechodím inak nikde stále som doma so synom alebo niekde chodime spolu aj s mojim bratom malym. Vždy sa snažím zobrala som ich na dovolenku deti proste snažím sa byt dobrá mama aj sestra. Naposledy som sa dosť opila priznávam po mesiaci vychádzky ale je pravda že toho bolo na mňa veľa 24/7 len dieťa prať upratať žiadna kamoska kamosi nič leno nikto z nich nemá deti čiže nonstop len sama kolobeh narocky mi zavolala že mám prísť domov z vychádzky o 21:00 že nemám byt s kamarátom mala som byt s kamarátkou že ona mi strážiť decko nebude ale toto býva väčšinou vždy keď niekde idem že dostanem len výčitky že som zla matka že som hanba rodiny a podobne.. keď na malého zakricim lebo ma niekedy neposlucha je hyperaktivny tak mi povie že vidno že ho nemám rada keď sa k nemu tak správam všetko čo urobím aj doma je zle keď aj navarim tak nie že super ale že malo proste stále niečo.. necitim žiadnu oporu lásku nič minule som si musela pýtať objatie lebo žiadnu poznoenost nedostanem áno maly ma všetko po finančnej stránke od mojich rodičov aj od lasky ale ja som stále zla a poslednú dobu sa začala trpieť úzkostnými stavmi keď poviem že som unavena ma vysmeje že sa len ľutujem že z čoho mám byt že smola každá matka to tak ma pritom ja som u svojej babky od 3 bola každý gikend nemozem nikde ísť prespať musím byt len v okoli a do 4:00 doma a to fakt idem len raz za mesiac inak si bežne nedám ani pivo pri malom naposledy som sa ospravedlnila že som proste neprišla o tej 21:00 ale ja som vedela že aj keby prídem zas po mne len zjape že nemozem normálne ísť von prvý krát som sa zabudla spýtať po 3 eokoch že či je všetko ok už som to mala na tanieri že sa nezaujímal o dieťa len o seba som vyhorena nemám nikoho nemám kde ísť… ja aj keby idem s malym niekde tak aj to som ožran že budeme piť kade tade pritom to tak neni…tiež musím vypnut hlavu inak sa zbláznim..som len p*ca v*ebana hnusná mater alkoholik ozran hanba rodiny a že kosim staram sa o všetko je moja povinnosť pochvala neviem ani čo je… stále mám na iciach že soˇ prišla kotna domov… a ona ma zobrala.. keď poviem že pôjdeme prespať ku kamarátovi tak že sa mám zbaliť rovno a odísť a že lutuje môjho syna že ma takú mater neschopnu keď ho vyhresim malého tak ma zbije leno tak jemu to vravía a on ma potom tak vníma.. a ja toto píšem so slzami v očiach a len chcem aby som bola pre niekoho dobrá.. fakt som zla mama? Že si dovolím ísť raz za mesiac na zabavu s babami? A na druhý deň vstávam normálne s ním a fungujem?…to som fakt taký odpad…
@bluka2 len skôr je to výnimka. Žiaľ väčšina takých osôb tak prežije celý život. V zahraničí musí makať, byť zodpovedna, premáhať sa, proste značne nepohodlie
@zmrzlinka2021 ale zivot vo vlastnych rukach, co je lepsie…
@lupajole ako si na to prisla,ze je to tvoja dcera???
@simona20201309 s mojou mamou sa nikto nebaví ale nejdem to riešiť ani
@anonym_autor prosim ? Kto sa somnou nebavi? Kto?
@anonym_autor prosim ? Kto sa somnou nebavi? Kto?
@lupajole citame nazor od dceri,tak daj aj ty svoju verziu.Nech sme v obraze,lebo zatial mlada vyhrava,ze chce hlavne od teba objatie.Asi ho moc nedostavala pocas detstva,ked jej to chyba.
@anonym_autor ano si zla mama, travis vela casu na koniku ktory ti zjavne skodi.
Mam sa tu vyjadrit ja ako matka? Tejto slecny? Tak by ste tu vsetci padli na zadok
@lupajole 😅 aj by to bol zahul ak by sa tu stretli takto obe strany, aj keď viem ze je to nereálne a dosť pravdepodobné že ide o divadielko od autorky a celý príbeh vymyslený....
Ale viem ze vždy môže byť pravda na úplne opačnej strane, preto som ja väčšinou ta ktorá ide proti prúdu a nezerie autorke/autorovi všetko, nelutujem hneď, vždy sa treba zamyslieť ci nebude pravda aj niekde inde
@anonym_autor mala si si vybrať lepšieho otca pre decko. Teraz bývaš u rodičov ktorí čakajú od teba zodpovednosť voči svojmu decku, a tebe sa to nepáči. Starajú sa o vás financne a dokonca ti verili a šla si von kde si sa ozrala ako pubertiačka pod obraz a teraz sa sťažuješ že ťa nemajú chuť objať... Asi si ich sklamala a pridala im starosti a plačeš tu. Vzchop sa, postaraj sa o vás, choď pracovať, rodičom prispievaj a ked chceš ísť von, vráť sa ako človek a nie 16 ročná pubertiačka. Dúfam že nie si zas tehotna

Mam sa tu vyjadrit ja ako matka? Tejto slecny? Tak by ste tu vsetci padli na zadok