Som zlá mama. Už nevládzem
Baby ja už nevládzem so synom , on vôbec nepočúva , on stále robí zle ,ale naozaj zle stále ..to je hrôza, už aj dostal , aj viac krát a on nič ..my sa s mužom pomaly rozvedieme kvôli nemu, snažím sa mu urobiť program , ma veľa možností ale už ako su prázdniny je to neúnosné..najlepší bol keď bol pri mori, vtedy sa celé dni kúpal a bolo dobré , to bol jediný svetlý týždeň ..v škôlke je to jedno super dieťa , a doma je jak pavian , sa čudujem že sociálka nezaklopala , buď hucim ja ,alebo on..
Plačem kvôli nemu už koľko krát ..už podľa mňa aj on vidí že som nahnevaná tak začne mi robiť schválne zle..ja nevládzem ja som kôpka nervov , ktorá len kričí a jak sa ráno zobudim som nervózna..a absolútne sa neteším na deň
Som z neho vyhorena , podľa dr je v poriadku,podľa učiteliek tiež ..tak na chybe budem asi ja..prosím vás neviete mi niečo poradiť?
Má 4 roky
@mamusa123456789 áno môže byť , minule sa ma opýtal malinký môj , že či ho zbijem keď príde domov,bal sa 🥺😔 a to ho ozaj netlciem vôbec, pár krát dostal po zadku ,už keď mi rupli nervy
ale kde pracujes? co robis a co robi on, ked ty pracujes.. skus popisat nejake konkretne situacie, co sa deje, ked 'je to o hubu'.. akym sposobom 'robi zle'? fakt tazko radit, ked ziadnu konkretnu situaciu nepopises, to take frazy ako 'musis byt v klude', si mozes aj v knizke precitat, no neviem, ci ti to moc pomoze.. mozno by nezaskodilo zajst za nejakym psychoporadcom, on ta otazkami navedie, aby z teba dostal, v com moze byt podstata tvojho/vasho problemu, ked mas tazkosti sama sa vyjadrit
NEJSI ZLA MAMA!

V prvom rade musíš byť kľudná ty, keď niečo od neho chceš musíš vysvetľovať s kľudom angličana a nie vrieskat ako pavian ako syn... Hovorím z vlastnej skúsenosti a hlavne si nebudúj rešpekt bitkou, dieťa ta nebude rešpektovať, ale bude sa ta bat(toto nie je z vlastnej skúsenosti, to som čítala v nejakom článku)