Som zlá matka, keď sa nevenujem nonstop dieťaťu?
S kamarátkou máme na toto iný názor čo sa týka výchovy.
Ja učím svoje deti samostatnosti odmalička.
Ona svojim deťom sa venuje nonstop. Vypĺňa im celý deň aktivitami, učí sa s nimi aj keď majú 15 a 10r. Hovorí že chce aby sa učili a robili všetko na sto percent a to robia len vtedy keď ich dôkladne skontroluje.
Ja mám deti 13 a 6r, so starším sa už neucim. Učila som sa s ním prvý a druhý ročník, potom sa pripravoval do školy sám. Je pravda že nemá čisté jednotky, niekedy dostane aj 3 alebo 4 známku. Vysvedčenie má 1 a 2 známky. Kamarátka hovorí že to preto že ho zanedbávam že sa s ním už neucim a preto má zlé známky. Jej deti majú čisté jednotky, každý deň ich "núti" učiť sa hodiny a sedí pri nich pokiaľ nevedia všetko úplne bez chyby. Ja netlačim tak na známky, moje deti vedia že učia sa pre seba a že ich ľúbim rovnako či donesú 1 alebo 3. Menší pôjde od septembra do školy. Keď sa bavím s kamarátkou stále mám pocit ako by som bola zlá matka že sa nevenujem nonstop deťom, že nie som s nimi 24 hodín denne. Toto je len jeden príklad.
Ale prd si zla matka. Len ti tak nesibe ako kamoske. To, co ona stvara, je extrem. Stale chce mat deti pod kontrolou. Budu nesamostatne.
Ked bude mudrovat, ze to nerobis dobre, povedz, ze ty to chces takto a po svojom. Ty tiež nekomentuj jej vychovu. Nech si o nej myslis cokolvek
@beatrixx1525 moja mama bola tiez ucitelka a so mnou sa nikdy nikto neucil. Naucila ma vela v "terene", v zivote, ale nikdy so mnou nesedela za stolo. Ulohy som si musela pisat u nej v kabinete, kym som cakala, kedy jej skonci posledna hodina. Maturovala aj promovala som na jednotky, takze celkom nesuhlasim, ze je nutne sediet s detmi a ucit sa s nimi
To že či jej deti vystuduju za dr.z nich nerobí lepších ľudí a to, že sa s deťmi neučis nonstop až po strednú školu z teba nerobí "zlú" mamku. Svokra sa s mužom neucila od 1.rocnika základky a je viac kreatívny ako ja za čo má môj obdiv, nechala mu rozlet, nech sa kreatívne rozvíja, pricom moja prisna mama ma skúšala z učiva aj na strednej skole. Škola a učenie nerobí z ľudí niečo nad. A ani ich platy. Srdiečko a láska k iným ľuďom je dôležitá, láska, pokora, láskavosť a súcit. Nie cepovat deti aby drilovali učivo.
Paaaanecky!!!! Preboha, netrap sa! SI DOBRA MAMA!!!!!!!!!!!!
Chudatka deti tej kamaratky. Fakt chudatka.
Predpokladam,ze coskoro sa prevali, ze deti maju vazne psychicke problemy..
Ona je zvláštna a bude pri svojich deťoch ako satelit a tie deti keď im bude 18 vypadnú a už sa neobzru. Si okej, ani mne sa nevenovali rodičia a ani sa so mnou neučili, iba keď som voľačo nevedela, učila som sa pre seba a mala som jednotky. To záleží od dieťaťa.
Nezávidím tým jej deťom ani trocha mať takú sekeru za matku. 😂

@pribinak asi aby sa mala nad kým vyvyšovať, aké sú jej deti úžasné 🤦 poznám tiež zopár takých...