icon

Som zúfalá z nekonečnej starostlivosti o 3 deti

31. máj 2023

Som zúfalá z nekonečnej starostlivosti o 3 deti sama a manželovho nezáujmu. Už nevládzem, už nechcem viac trpieť. Nemám síl už ani písať viac. Ja chcem len nech už sa nájde niekto kto nám alebo aspoň deťom dá kúsok lásky.

autor
31. máj 2023

@luccija ta odpoveď mala tebe ísť

zmrzlinka2021
31. máj 2023

Autorka,

chápem, že sa cítis zúfalo a verim ti, ze to mas velmi tazke.

Zial, čaká ta velmi velmi tazky zivot - dobrovolne ísť do troch detí s nepoužitelným chlapom, tam nemozes ocakavat, ze sa "zrazu" spamata. A predstav si este ked nastupis do práce... tak zosalies.

Ale aj ked to neriesis, prosím, napís nám, prečo si šla s ním do 3 detí?

autor
31. máj 2023

@zmrzlinka2021 lebo jednoducho zozaciatku to bolo všetko fajn. Až počas druhého tehotenstva sa to začalo takto kašľať. No a bohužiaľ tretie prišlo neplánovane. 8 mesiacov som to tehotenstvo nedokázala pre dýchať, no je to moje dieťa a milujem ho rovnako

nikdenikto
31. máj 2023

A staršie deti chodia do škôlky? Muž akú ma pracovnú dobu?

autor
31. máj 2023

@nikdenikto iba najstaršie chodí do škôlky. Jeho prác. Doba je ako on chce keďže je SZCO. Čize len taka ako to jemu vyhovuje, nás nerieši

zmrzlinka2021
31. máj 2023

Neplánované? Brala si HAK?

autor
31. máj 2023

@zmrzlinka2021 nie a nechcem to tu ani rozoberat

alchemilkazltozelena
31. máj 2023

Možno sa spamätá keď odpadneš od únavy a vezme tá sanitka.... hoci o Tom pochybujem že to s ním niečo spraví.

zmrzlinka2021
31. máj 2023

Spýtam sa na rovinu - ste takí tí katolíci, čo si počítajú plodné a neplodné dni?

tanyag
31. máj 2023

Odkiaľ si? Ja mám dcéru len jednu, kľudne detí dones ku mne aj na celý deň 😊 moja by sa z toho hrozne potešila, že sa má s kým pohrať... ja ich aj nakŕmim aj prebalím...a ty si oddýchneš 🙂

lenka567899
31. máj 2023

@zmrzlinka2021 to nerobia len katolíci, bola by si prekvapená koľko žien na koniku to robí tiež 😳

zmrzlinka2021
31. máj 2023

@lenka567899 Lenze obvykle "na drzku" dostane takmer vzdy ta zena. Ona si to odsere, ona pada na hubu a ten chlap je na koni...

vler
31. máj 2023

Autorka tak ked vidim ze muz zlyhava uz pri druhom dietati tak sa chranim pred pocatim viacerymi metodami NARAZ

nikdenikto
31. máj 2023

Super, čiže keď je 1 dieta v škôlke a muž si vie prispôsobiť pracovnú dobu, nech vezme aspoň kočíkovať babo kľudne aj na 2 hodiny, toto snáď zvladne…. A dúfam, že do a zo škôlky chodí on a nie že ešte ty sa tam ženieš s 2 detmi

luccija
31. máj 2023

Máš to blbé vlastne všetci okolo teba hrajú mŕtveho chrobáka.Ty nemáš ísť k babkam upratovať a robiť na záhradu, ale oddýchnuť si.
Veď sú mladé ženy...ked je muž SZČO vie prísť skôr z práce.Pozri sa ty si musíš šetriť energiu, takže okolo domu nerob budeš už len ty a deti.
Navariť na viac dní, oprať ..cez deň, keď je staršie v škôlke, ak sa dá ľahnúť si cez obed s 2 menšími.
Neupratovat nevarit, ale ležať, spať detto večer ísť spať skôr.
Koľko má mimino?Porozprávať s mužom, lebo upadnes do depresie a úplne sa vycerpas.Ja nikdy nezabudnem na jednu pani čo so mnou ležala v nemocnici, keď som mala problémy s chrbticou.
Ona prvé 3 dnes iba spala a jedla vtedy ako bezdetná som tomu nerozumela.
Nauč sa šetriť energiou nemusí byť všetko hotové
Ak máš peniaze idú prázdniny zaplať si študentku, ktorá Ti pomôže zoberie dieťa von, poupratuje...
Musí Ti muž pomáhať zobrať deti von, na dvor nemôžeš to mať všetko ty na starosti.
Máš rodinné prídavky rodicak obetuj niečo na pomoc.Muz si myslí, že to máš zvládať sama?
V čom vyžaduje pozornosť?

miadi
31. máj 2023

Nase babky su jedna za oceanom je fantasticka a druha zial uz mà demenciu a non stop starostlivost. Lenze s babkami sme si deti neurobili. Mm Neni otec roka ale deti by som s nim hocikedy nechala. Preto mi to rozum neberie ze si sla do 3 deti s chlapom co nevie nic o vlastne deti sa chvilku postarat, Nechapem ze dojdes a deti su precikane a hladne. Ci z neho robis neschopaka alebo ozaj je podstata je rovnaka. On je otec deti mà sa vediet postarat. Keby ste sa rozviedli tak deti na par dni mà bez teba aj bez striedavky a museli by dako prezit. Takze Musis pracovat stym co mas . S tym koho si vybrala za otca deti. Naucit ho lepsie sa o nich starat, Brat ho v tomto ako tvoje 4 decko. Ked nevie byt zodpovedny dospely a o vlastne deti sa postarat, Keby sa ti nedajboze nieco stalo tak co deti ? Umru od hladu? Pojdu do decaku? Nech sa laskavo zacne starat aj on.

zmrzlinka2021
31. máj 2023

@miadi
@nikdenikto problém i nich nie je nevedieť, nemoct, ale on proste nechce. To je taký typ chrapuna. A rozvod neznamená, že si deti on musí brať k sebe. Žiaľ

liljana
31. máj 2023

Asi to nechces pocut, ale tri deti na jedneho cloveka je proste prilis.

floki1994
31. máj 2023

Neexistuje aby mi.muz povedal ze sa nepostara...tak mu poviem ze idem k lekarom a musi ostat doma...a sla by som na pol dna sama prec...ak nezvlada nech si niekoho zaplati..nezaujem..tu uz musis pritvrdit vsak ide o tvoje zdravie...ked sa zosypes kto ti deti postrazi ? Ved bez teba zahynu...musi to ist nasilu...3 deti dl 5 rokov je zahul...segra to tak.ma a to jej aj svagor dpst pomaha

marcellka32
31. máj 2023

V sobotu by som vstala, dala sebe aj deťom raňajky, vzala kabelu zbalenu pre seba a oznámila mužovi, že odchádzam a prídem poobede okolo 18.00 hod.
Čo budeš robiť je na tebe, odporúčam stretnutie s kamoškou, wellness, dobré jedlo, a kľudne aj keby si v parku sedela a pozerala na stromy a píla džús ;) a mobil nechaj doma
Nič sa im nestane, neboj..bude sa musieť postarať
On si k tebe dovolí toľko, koľko ty mu dovolis

alchemilkazltozelena
31. máj 2023

@marcellka32 nečítala si že by sa nepostaral? Nechal by ich pocuranych a hladných a bordel v byte, písala to vyssie..

marcellka32
31. máj 2023

@alchemilkazltozelena čítala, a verím, že by ich nenechal revať od hladu... plienky verím že by nechal

marcellka32
31. máj 2023

Zaplatila by som opatrovateľku aj keby som suché rožky jedla týždeň, musíš si oddýchnuť...

blaazi
31. máj 2023

Ahoj 💗 síce nemám tri deti..ale keď sa cítim biedne pomáha mi urobiť niečo dobré pre seba. Aspoň zapáliť sviečku, alebo si kresliť chvíľu antistresovu omaľovánku. Alebo večer keď bábo pi, prejsť okolo bytovky a pozrieť sa na stromy. Je úplne normálne, že sa cítiš vyčerpaná. Potrebuješ každý deň aspoň drobnosť pre seba. Nikto sa o Teba nepostara, ak sa Ty seba nepostaras, tj. Nezariadis aby sa niečo zmenilo. .moja skúsenosť.. myslím na Teba!

alchemilkazltozelena
31. máj 2023

@marcellka32 pri Tom ako ho opisuje by podľa mňa aj z bytu odišiel a tam by ich nechal

marcellka32
31. máj 2023

@alchemilkazltozelena tak to nie je potom človek, ale neverím žeby odišiel a malé deti nechal doma samé, neverím ...

miadi
31. máj 2023

@zmrzlinka2021 tak to je potom ozaj chrapun co si nemal robit deti Ked nema zaujem maximalne jedno .. ale chyba je aj u autorky vedela pri tom prvom co je on za otca. On uteka zasiva sa v robote kto vie ci ozaj ide tam.. namiesto volneho casu doma s rodinkou. Je krasne mat viac deti ale tak si to treba vediet zariadit aby si to rodic vedel aj užit neutekat od zodpovednosti .. a Hlavne na to treba oboch rodicov. Aby si boli oporou.

alchemilkazltozelena
31. máj 2023

@marcellka32 boli už také prípady nedávno som o Tom čítala.. matka odišla z bytu na víkend tam nechala malé deti úmyselne, zamknute, zomreli od hladu... Niekde v zahraničí sa to stalo

marcellka32
31. máj 2023

@alchemilkazltozelena ako píšem keď sa vôbec nedá s mužom tak s opatrovateľkou...vtedy môže aj celé poobedie mať v kľude pre seba

janage
31. máj 2023

Neviem ci už padol taký návrh. Kúp si kľudne týždenný hotelový pobyt relaxačný v zariadení, kde majú pre deti animátorov a zozenu aj opatrovanie. Chod kľudne s deťmi bez muža.
Doobeda pôjdete na prechádzku, poobede 2 staršie dáš animátorov k mladšiemu na 2h opatrovateľku a hajde do bazéna. Alebo knihu do ruky. Prevezmes bábätko zas sa prejdete, smyknes na animácie. Upracu, navaria, vypneš, muža neriešiš. On nech to zaplatí a pripadne ak nesoferujes, odvezie dovezie.
Muž za ten čas doma nech gazduje sám.