icon

Som zúfalá z nekonečnej starostlivosti o 3 deti

31. máj 2023

Som zúfalá z nekonečnej starostlivosti o 3 deti sama a manželovho nezáujmu. Už nevládzem, už nechcem viac trpieť. Nemám síl už ani písať viac. Ja chcem len nech už sa nájde niekto kto nám alebo aspoň deťom dá kúsok lásky.

Strana
z4
lusyc
Autor odpoveď zmazal
bluka2
Autor odpoveď zmazal
bluka2
Autor odpoveď zmazal
bluka2
1. jún 2023

Autorka, a nemôže byť, ze si unavená najviac psychicky z muža? Podľa mňa správanie najstaršieho dieťaťa je iba odraz situácie v domácnosti. Postupne sa pridajú aj ďalšie deti, lebo tvoje zúfalstvo bude ich zúfalstvo a nejakým spôsobom sa to na nich odrazí. Ja som bola sama iba s 2 deťmi, ale takto som sa nikdy necítila a poznám napríklad inú s 3 deťmi a je v psychickej pohode - ale bez chlapa.

liljana
Autor odpoveď zmazal
kitycat
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
Odpoveď bola odstránená
lusyc
Odpoveď bola odstránená
lusyc
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
lusyc
Odpoveď bola odstránená
kimberley123
1. jún 2023

Preboha nehnevaj sa na mna za to čo teraz napíšem no mám taký pocit že keby sa muž staral o deti sám okamžite by ich odobrala sociálka.To čo je za neschopného kkta? Prešťaté a hladné deti? To vážne? Ja by som odišla od neho.Načo ti je taký neschopák?

kitycat
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
Odpoveď bola odstránená
luccija
1. jún 2023

Keď je zvyknutý, že všetko urobíš ty tak sa väčšina chlapov do roboty nehrnie..Podla veku babiek súdim, že budete ešte veľmi mladí?25 max?
Musíš ho pomaly a nenapadne zapájať ono všetko záleží kedy chodí domov.Ked o 18 -19 veľa nepomôže, ale môžeš aj nenapadnene, keď sa mi niečo nechcelo som podotkla dnes sa s tebou pôjde kúpať tato, rozprávky prečíta tato... dcére nepovedal nie🙂ak by som to povedala ja chce si dopozerať TN, ešte nejedol...za chvíľu.
Ak nie je úplný hulvát a ignorant aspoň niečo z neho vydolujes.On ešte asi nikdy nebol sám s deťmi však?iba pár x a to dopadlo zle.Vies môj otec raz strážil malú, keď som išla na súd prišla som domov smrad v celej obývačke on nevedel, že sa pokakala.Lustil krížovky a mala sa hrala.Niektori chlapi sú ako z iného sveta.Ked bude s nimi častejšie zvykne si.Alebo povedz staršiemu nech ho volá von na ihrisko..zmrzlinu.Ty budeš potrebovať pomoc ešte dlho.
Píšeš toto:
nájde niekto kto nám alebo aspoň deťom dá kúsok lásky.

Je k tebe aj sprosty či je len lenivý a nevie okolo detí kmitat?Zavolaj si babku na pol dna cez víkend či choďte tam

hope87
1. jún 2023

Och, to sa strasne zle cita. Takehoto neschopneho chlapa mat 🙄. Povedz mi, co by robil, keby sa ti, nedaj boze, nieco stalo???? Ze by si musela ist napr. na par dni do nemocnice alebo tak. To on sa neboji?? Ze moze nastat aj takato situacia? A nie len strach ale aj ten pocit, ze sa neviem o vlastne deti postarat...to ho nezoziera? Rozpravala si sa niekedy s nim aj takto? On je tiez rodic do riti! On je povinny sa vediet o ne postarat. Nehovoriac o tom, ze by to mal aj sam chciet. Necudujem sa ti, ze si hotova z tohto fungovania. Ale hlavu hore a zacni to s nim dorazne a aktivne riesit...a aktivne myslim, na DENNEJ báze. Drzim ti palce 🍀

nikdenikto
1. jún 2023

Inak s niektorými ľuďmi, nie len chlapmi, je ťažko. Možno nestačí povedať "mohol by si mi viac pomahat". Ním to preletí hlavou a ďalej neriešia. Nevedia intuitívne čo majú robiť, tak nerobia nič

Skús ísť s konkrétnymi vecami na neho - tu máš sakel, choď vyniesť smeti. Vylož umývačku, ja zatiaľ prebalim dieťa. Tu máš zoznam, choď nakúpiť. Neskôr to môže byť prebal/nakrm dieťa....

miadi
4. jún 2023

Nieco si snim poriesila za posledne dni ,? Ja ti nevycitam ze mas viac deti ako vladzes a chapem ze ich milujes. No nechapem ze ich mas s chlapom co ich necha precikane za usami a hladne ak na chvilku raz mà zodpovednost za ne on. Treba mu dat nejake ultimatum. Bud nejaku pani na strazenie alebo pani na uoratovanie .. ked sa Sam nechce podielat na chode domacnosti. On by mal zobrat aspon 2 vacsie deti cez vikend na par hodin do parku , on si je tebou moc isty vie ze s 3 malymi detmi mu uz nikam neutečieš. Mozno si aj ekonomicky zavisla na nom.. Deti su aj jeho mà sa starat. Nie len ich narobit a nech sa staras len ty, Naco ti je taky chlap? Hlavne pozor aby Nebolo aj 4. Lebo sa mozes tak sama zblaznit a jemu to je fuk.

drahomirrra
11. aug 2023

Autorka, ako sa mate? Nepotrebujes pomoc?

autor
12. aug 2023

@drahomirrra pomoc nikdy nieje na škodu. Sú dni ťažšie a sú aj lahsie. Po mojom nervovom zrúteni kedy som už mužovi napísala hroznú sms keď bol v robote a on rýchlo pribehol a videl ma na zemi plakať tak to zrejme asi pochopil ze je toho na mňa veľa. Nepovedal ani slovo ale cítim od neho ze je inakši a ze sa viac snaží.

drahomirrra
12. aug 2023

Drzim ti palce, presne si viem predstavit, cim si prechadzala… Hlavne si pories antikoncepciu, nech to nedopadne este horsie. Uz budes mat v skolke dvoch, vsak? To uz bude malina 🙂

ankare
12. aug 2023

Prosím, len si 4. dieťa neurob s ním. 😔

liliana8
12. aug 2023

Odkial si? 3 zeny ti navrhli pomoc,tak ak su pobliz,vyuzi to.Drz sa.Potrebujes kusok oddychu,aby si to zvladla a mohla dobit baterky🍀

Strana
z4