icon

Svojho manžela milujem viac ako naše dieťa

nanunkaaa
30. mar 2015

Po narodení synčeka som si myslela, že dieťa bude pre mňa všetko a na prvom mieste. Ja to tak však necítim i keď ľúbim svoje dieťa na prvom mieste mam manžela. Je to podľa Vás správne? Aké pocity ste mali vy?

Strana
z27
ivanusko
28. jún 2016

Presne tak

sono2
28. jún 2016

@natalym čo?😀 som dala len za pravdu, ale nejdem sa zapájať.A lebo toto Neni moja parketa náboženstvo. O tom sa ťažko, kazdy má to svoje vy svet le nie😀😀
Či čo? Či môj krásny muž poslúcha? Či čo zas😀 neviem😀😀

natalym
28. jún 2016

@sono2 Že zas dookola o tom istom a vlastne o ničom. 😉

natalym
28. jún 2016

@sono2 Ja som veriaca., ale niektorým týmto debatám nerozumiem. Boh má s nami zámery, ktoré sú ľudskému mozgu nepochopiteľné. Miluje nás tak ako my nikdy nedokážeme a ani nepochopíme.
Podľa mňa úplne stačí dôverovať a vložiť sa do jeho rúk.

sono2
28. jún 2016

@natalym no Amen a uzatváram debatu😊

miskaradko
28. jún 2016

@sonapindjakova presne tak som to myslela a tak to ma byt.🤗O tom je cela veda lasky...💖

mima4
28. jún 2016

@jolinka
@vejula

Cisto za mna, u mna je muz na druhom mieste, za Bohom, ja tiez mam toto lukrativne miesto a to aby prve miesto u neho mal Boh, bola prva podmienka vobec myslienky o vztahu s nim. Nechcela by som mat muza, ktory by nemal na prvom mieste Boha, lebo pre mna plati - ak je Boh na prvom mieste v zivote cloveka, vsetko je na spravnom mieste.

A toto nemam od ziadnej cirkevnej autority, je to pre mna prirodzene a hodnotim to aj v praxi ako nieco prinosne, a tiez nam je jasne, ze dieta bude na tretom mieste

duplessis
13. júl 2016

žena podlieha svojmu mužovi a muž podlieha Bohu, tak to ja vidím....

Strana
z27