To nie je dieťa. To je upírik, ktorý sa živí mojou energiou
Je tu niekto kto je zo svojich detí okolo 3-5 rokov vyčerpaný????????????????????
Od kedy otvorí oči až do nocí, deň čo deň rok čo rok....
@zuzanka.zuzu och ďakujem
Ja ked vidím niektoré ženy, všetko tip top, byt ako zo škatuľky, vzdy nova móda, žiadne odrasty, cvičia s Fitshakerom, deti vozia na 3 krúžky a ešte popri tom stávajú Titanic 2 ........tak ja som rada ze som ešte neprestrihla občiansky a neušla do Tibetu😉
😂😂😂 neviem síce kto si, ale bavím sa 🙂 škoda, že dnes je veľa báb vonku, tak ti tu nebude mať kto sekundovať (a teraz vážne - takto sa cítim 99% času, akurát nemám instagram tak neviem kto teraz pečie koláčik a v akom štádiu výstavby titanicu sú 😀 ale bordel máme aj my)
Ja mám takmer 4r problémového a 2rocnu,manžel robí v zahraničí a mne nik nepomáha, poviem to narovinu aj keď sa z toho cítim zle ale posledný polrok si to neuzivam , teším sa kedy pôjdu späť, vyciciavaju mi energiu,prežívam dní a teším sa do práce medzi ľudí ,.momentálne to proste takto cítim
Netreba pozerať instagram ☺️ možno sú medzi nami aj také tie tip-top mamy, ale tiež by som možno taká bola, ak by som si platila opatrovateľku 24/7 😉 je to úplne normálne byť unavená a vyčerpaná. Deti si tú energiu od nás berú a pretože ich ľúbime, tak im to jednoducho dovolíme 😊
hlásim sa. 4ročný, cez deň nespí, večer nespí, všade bordel ja uťahaná jak kôň z roboty ani sa nemám kedy učiť, variť atď...
Ale čo si 😂 veď pohoda. Raz vyrastú.
Moji sú od rána v sebe, vresk, blak, bitka 🤼♂️.
ja tu tiež patrím... máme 4 deti, z toho 3 posledné sú s rozdielom 4 roky... t.j. keď som prišla z pôrodnice s poslednou tak dcéra mala 4 roky a ďalšia 18 mesiacov... odvtedy už prešlo veľa rokov, len tá posledná slečna má zdr. problémy - ťažká hluchota decko nám nerozumie absolútne nič, len hučí, kričí, vrieska a teraz musí byť všetko presne podľa nej... ak nie je, robí poriadok - napr. prevráti stôl, trieska dvermi až vyletí sklo, šklbe záclonu tak , že zletí aj s garnižou.... slečna naberá na sile a my zachraňujeme majetok...
Niektori ludia su prirodne ukazy a naozaj toto vsetko stihaju, obdivujem to. Ale mam podozrenie, ze u vacsiny to bude viac casu na Fishtakeri=menej casu s detmi.
Ako kedy 😂😂😂 niekedy je to na one way ticket smer Tibet 😉
@deti95060810 ked vam nerozumie, mozno by stalo za to skusit znakovanie. je to jednoduche. aj tak to budete musiet nejak riesit, a lepsie skor ako neskor, rychlejsie sa to nauci. bezne znakovanie je zaujimave aj pre dieta, nie je to rovno posunkova rec
Pridávam sa. 6 ročný upír.
Mam takeho doma, staci ti hodinka a mas dost na cely den. Vycerpal nas psychicky, fyzicky, emocionalne, zostarli sme o sto rokov. Pritom na prvy pohlad je to velmi pekne a zlate dieta.

😂😂😂 si na správnom mieste... vitaj 😉