Vyhorená 6 mesiacov po pôrode

19. jan 2023

Ahojte, som 6 mesiacov po porode a posledne dva tyzdne citim strsne prazdno v sebe…Aj vztah s manzelom ochladol, mali sme aj nejake problemy a hadky ale to sme si nejak ujasnili, aj sa snazi teraz ale ja proste som vnutorne ko…nemam chut vobec ani na ziadnu intimitu, ked k tomu pride aj tak je to take ze rychlo rychlo a mna to tak nebavi, ano hovorila som mu to ale nemeni sa nic…proste ja neviem ako dalej. Mam pocit ze nas vztah je na nejakom zaskenutom bode, nikde sa neposuvame a skor sa vzdialujeme…Ako riesit nieco taketo? ubija ma to lebo chyba mi vo vztahu take to nadsenie a tesenie sa na toho druheho ale ja uz to tak ani necitim…robim nieco zle? alebo v com moze byt problem? da sa to nejak este napravit alebo to takto bude len horsie?

bajka16
19. jan 2023

To je normálne, máš malé bábo. Keby som mala spočítať takéto vyhorenia počas mojej celej materskej, tak dve ruky mi nestačia. A aj napriek tomu, sme tu spolu dvaja, lebo vieme že všetko to raz prejde. Taketo krízy, ponorky a nezhody sa proste dejú v každom vzťahu. Dôležité je to ustáť, uvedomiť si že o rok dva to bude iné a búrky prejdú. Tebe sa hrnú v hlave otázky prečo je to tak a jemu ani možno nedôjde že sa niečo deje. Zver sa mu s tým čo ťa trápi a spoločne si to vyjasnite.

werony_n
19. jan 2023

Podľa mňa je to normálne, išla by som na to z inej strany, skus ísť na to romanticky, pripravte si večeru, dajte si vínko, ak kojis kúp si nealko, choďte niekam spolu samy len dvaja, pripomeň si ,prečo si s ním, ale hlavne buďte aj samy, pokecajte, spominajte na začiatky a uvidíš, že to pomôže.

megi97
19. jan 2023

Kazda je ina ale idem pisat za seba…ja mam tiez pol rocne babo. S muzom sme uz 10 rokov…samozrejme ze boli dni kedy nemame na toho druheho mozno náadu alebo proste nieco sa nam nepaci…no vzdy ked sa da tak robime spolu to co nas vzdy bavilo. Ak sa neda ist s babom,odtane na strazenie u niektorej babky a ideme sami. Ja na tom nic zle nevidim ak das strazit babo ked si vhcete vyrazit niekam. To babo vzniklo predsa z lasky vas dvoch a tu si treba vazit a strazit!! Ak mas komu dat babenko postrazit tak daj a chodte s muzom hoci len na prechadzku do lesa ;) a robte to často. Nemusite chodit teraz po restauraciach a do kina alebo na dovolenky. Treba spolu len travit cas. A ked babo bude vacsie uz to bude zas ine. Ja sama som zvedava ake to bude 🙂 neboj sa. Ak to nechcete ani jeden vzdat vsetko sa da doporiadku a dobre bude☺️

andreatytler
19. jan 2023

Tiez si myslim ze to sa deje vo vela pripadoch. Mas dieta a tak mas uplne ine priority. Ta zmena so zeny na matku je obrovska.
Ako to vnima tvoj muz? Aj jeho trapi tato situacia?

luccija
22. jan 2023

Všetko je iné odkedy máš dieťa🙂kam sa chces posúvať?nebude to horšie nemusí ...máte malé dieťa tam ide tvoja energia.Kazdy vzťah má lepšie a horšie obdobia