icon

Vymysleli ste niečo zvláštne pre vaše ratolesti na MDD?

exupery
31. máj 2011

Ahojte,chcem sa spytat,ci ste si najak zvlast naplanovali prezitie MDD,nejaky vylet,ci darcek,alebo nieco ine,zvlastne.Hladam nejaky typ,tak pomozte a sem s napadmi,dakujem.

bubinko83
31. máj 2011

My mame MDD každy den,nejaka sladkost alebo hračka za par eur to istí 😉

traktor
31. máj 2011

v nedelu sme boli v zoo /kazdorocna tradícia 😀 🙂 /, dnes som upiekla tortu, urobila studenu tortu , zajtra dorobím chlebicky, rachneme detsky sampus, opecieme spiziky/ teda ak nebude prsat.../ a pustime lampiony stastia..cize taka normalna party 🙂 ..a nase deti to lubia 😉 nic extra vymyslat nebudem..som s detmi v podstate stale a pre ne je dôlezity spolocne straveny cas.. 🙂

silvia0111
31. máj 2011

nas Oliverko je sice este maly, ale urobime si v sobotu vylet do zoo a budeme mat pekny den 😉

angua27
1. jún 2011

ahojte,
môj syn dostane bicyklové odrážadlo, ale asi až cez víkend. nepodarilo sa ho doručiť firme načas. 😒 neva, dnes pôjdeme na zmrzlinku a v nedeľu si spravíme velký výlet aj s tatinom.

@silvia0111, neviem či sa chystáš do bratislavskej ZOO, v sobotu tam bude robiť MDD JOJ-ka, takže počítam že tam budú mraky ľudí.

janka11.3
1. jún 2011

Náš čaká torta aj s oslavou v sobotu. dcérka má dnes hneď dva sviatky, má aj narodeniny ale keďže dnes nemáme doma ocka tak narodeninové darčeky budú v sobotu a dnes len maličkosti nejaké sladkosti a kúpila som jej čelenku a sponky do vláskov.

irriss
1. jún 2011

...Italove slavi kdeco....detem snasi z nebe cokoliv...deti vynasi do nebes i kdyz "zlobi"....ale na mezinarodni den deti tu nikdo nepamatuje.... ☹
Skoda...

cmulinko
1. jún 2011

Moji chlapci dostali nedavno velmi pekny darcek...sestricku 🙂 To im zatial musi stacit 😀 a starenka prisla zo Slovenska nabalena hrackami a sladkostami....takze u nas je to vybavene 😀

katuska26
1. jún 2011

My ideme dnes so staršou 5r.do opery na baletné predstavenie Ferdo mravec,veľmi sa teší 😵 keď budeme v meste určite zájdeme aj na zmrzlinku a navarím jej obľúbený obedík 🙂

tosomja
1. jún 2011

Tak my máme len 10 a pol mesiacov, ale ideme v sobotu do ZOO na MDD z tatikovej roboty...zatiaľ hračky a sladkosti nevníma tak intenzívne, že by si to vynucovala...My sme dnes minuly eurká na oblečko... 😀

annie13
1. jún 2011

boli sme na trampoline a skakacom hrade, na zmrzlinku
a v sobotu pojdeme na rozpravkovy les kde sa hrozne tesia

evinkal
2. jún 2011

V sobotu sme boli v ESC tam bola akcia pre detičky-rozprávkové postavičky,zmrzlina zadarmo,kreslenie,súťaže,fotenie aj s podarovaním fotky.V nedelu sme boli u nás v Sásovej na akcii k MDD-vystúpenia,súťaže,skákací slon...dosť toho bolo cez víkend a budúci víkend chata na Donovaloch🙂

suezana
2. jún 2011

moja dcéra si na MDD vymyslela, že ideme k zubárke 😅 darmo som jej hovorila, že v škôlke budú mať krásny deň....no, čo som mala robiť? veď bol jej deň....tak sme išli 😀 😀 😀 myslím, že sme originálne 😅

titkovamiriam
2. jún 2011

My ho prežijeme cez víkend.Včera sme mali len take rodinne posedenie pri chlebíčkoch a zmrzline,lebo starší už takýto sviatok,,nemusia,, a Marek ho prežíve aktívne v školke:
v pondelok mali divadlo a suťaže-dostavali aj medaile 🙂
v stredu mali v školke ukažku vycviku psov a šaša Maroša 🙂
včera mali školkarske posedenie a dostavali balíčky s darčekmi 🙂
dnes su na biofarme v Stupave
a zajtra ,,zábavný den,,zaleží od počasia čo im učiteľky vymyslia 😉

Cez víkend su akcie aj u nás v dedinke a v Bratislave si človek ani neviem vybrať tak tiež zaleží od počasia

ivett1
2. jún 2011

nič zvláštne sme nevymysleli...aj my ideme v sobotu do ZOO, ale do Viedne 🙂 ...spolu s deťmi mojej kamošky...taký malý celodenný výlet 😵

sasanka777
30. máj 2013

ja moje mdd je ze sme boly v liptovskom mikulasy v aguaparku a bolo supr 🙂

vulka
30. máj 2013

V sobotu bude vo Vrútkach veľa historických vláčikov a v nedeľu ideme na bežecké preteky do Tvrdošína - a tam každý pretekár dostane medailu - už sa na to rok tešíme.

riverparkdanceschool
30. máj 2014

Milé mamičky, Woow Toys a Riverpark Dance School pripravili pre všetky detičky DEŇ DETÍ plný zábavy, tanca a hier, na ktorý by sme Vás radi pozvali.
Na deti čaká bohatý program v hračkárstve WOOW TOYS a tiež tanečné hodiny ZDARMA v našej tanečnej škole RIVERPARK DANCE SCHOOL.Deti si budú môcť počas dňa zbierať súťažné nálepky, či už z tanečných hodín alebo iných aktivít a vďaka týmto nálepkám budú môcť vyhrať zaujímavé ceny! 🙂
Počas celého dňa detí budete tiež môcť zakúpiť svojim deťom letný tábor HOLLYWOOD DANCE CAMP priamo v našom informačnom stánku za špeciálnu cenu 199€.
Tešíme sa na Vás v nedeľu 1.6. 2014 od 11:00 v komplexe River Park na Dvořákovom nábreží (parking zdarma) 🙂
Viac informácií na našej internetovej stránke 🙂

lencika
31. máj 2014

my ideme asi na zlate piesky je tam tiez nejaka akcie ale teraz su vsade cez vikend v kazdom nakupnom centre alebo v zoo ale inak nic specialne nerobime