Z dlhej samoty do vzťahu
Zo samoty do vzťahu...ako ste si zvykli?
Ja 33r. Dieťa 10r. Bývame 4 roky sami.
Prišla láska, vzťah..cca 3 mesiace. On 36r, dieťa 13r.
Neviem si zvyknúť zrazu, že keď nie som v praci, mam byt 2nasobna mama, žena... Naháňačky. Poraďte ako si zvyknúť a nemať pocit tlakov, veľa povinnosti a malo času zrazu na seba aj všetko... 😟
@erikab82 😂😂😂
@zuzana9415 fuu... tak vies, su aj rozvedene zeny, co ziju same, co maju vlastny byt, chatu, chalupu, nove auto si kupili... a ktore v pohode zo svojho platu si zaplatia hypoteku a vsetko co treba a obcas aj na dovolenku ostane... a sice som zena, ale na chalupe murujem, pilim drevo, pokladam drevenu podlahu, robila som niekolko teras... a ano, priklanam sa k tomu ze nazorovo si zastala tak v 18tom storoci...
@zuzana9415 ak by som ti mala napisat, ako to prave teraz, v tomto momente u nas doma je, co robim teraz ja, a co moj muž, asi by som ti privodila taky mensi infarktik.
Ale nechcem ta mat na svedomi😅😅
@zuzana9415 Moja zlatá a ty prečo sa ozývaš, keď si tu aj ty? Vieš, to mi nevychádza...😂 Nie je ti zo seba k..t..o? Veď ty tu stále utočiš.😀
@zuzana9415 nie, muzi navaria, upracu jeden den, ked maju cas, dalsi den navari a uprace zena, ked ma cas.. a obaja sa spolu podielaju na starostlivosti o deti.. ;) cize je to 50/50 a nikto sa nemoze stazovat, ze robi viac alebo menej..
@zuzana9415 ano, presne to robim, ruky, nohy mu bozkavam a on mne tiez 🙂 a tak to ma byt..
Nemenujem ťa, ale... Ty musíš byť riadne nešťastná v živote podľa toho ako sa tu stále vyjadruješ na adresu ostatných žien, ktoré vedia svoju hodnotu a nenarodili sa aby robili niekomu madrac a slúžky. Ale vieš ako, mala si sa lepšie vydať aby si sa nemusela chodiť tu vyžalovavať ako máš problém s autom apod. Možno by stačilo lepšie platená práca apod. To tak býva. 🙂
Som z dediny, obaja rodičia boli z domu, ale nezasekli sme sa v minulosti... Bože ako môže niekto s takým zmýšľanim vychovávať ďalšie generácie... Ak naozaj máš deti či dcéru alebo syna, fakt ľutujem tie deti hlavne, že dcére budeš vtlkať takéto sektarske reči o tom aká musí byť, lebo je žena... Tfuj.
@zuzana9415 si predstav ze aj moj muz je ten najlepsi, vie navarit, oprat, upratat, okolo zahrady a domu porobit a aj o deti sa vie uplne s prehľadom postarať.. a ja tiez.. sme totiz rodicia a partnery 1:1, obaja zarabame, obaja platime a obaja sa podielame na vychove a starostlivosti o deti a domácnosť.. v bežné dni mame úlohy podelene, ak sa vyskytne niečo nestandardne, tak to riesime tak ako ma kto cas/ako kto vie.. neviem si predstaviť ze by som musela odist na dlhsiu dobu trebars do nemocnice, akoze čo by, zrazu deti nejedli a nechodili do skoly a chodili by v spinavom? Nie.. sme obaja plnohodnotni rodicia a rovnocenní partnery 🤷 myslim ze v dnesnej dobe je to standard
@mimka1402 ja dufam, ze moje dcery si nenajdu chlapov vychovavanych takou matkou. sice, moje dcery vyrastaju v zdravom a modernom prostredi, kde vidia, ze rodicia su si si ako partneri rovnocenni a ich otec ma chvalabohu obe zdrave ruky a necaka, ze ich mama bude muklovat po robote doma... takze by sa hadam na takeho uboziaka, co ho treba obskakovat- neulakomili.
@zuzana9415 je skvele, ako si sa sama chytila do vlastnych nezmyslov. Ked podla tvojich slov maju ti najlepsi muzi najhorsie zeny a ty si svojho vychvalila do nebies, tak si sa aspon priznala, aka si ty hrozna zena 😂
@zuzana9415 nie, nemiesaj do toho mestské panicky. Obe moje babky, tj rataj rok narodenia okolo 1930, ani jedna nebola vychyrena gazdiná. Jedna vedela akurát vynikajúco variť, ale napriek tomu, že žije celý život na dedine, okrem sliepok nič iné nechovala, záhradku mala vždy len okrasnu, max čo nasadila to, čo rástlo samé- hrasok. Druhá zas sa motala v záhrade, ale o domácnosť sa od 10 rokov starala jej dcéra- moja mama.
@zuzana9415 :D :D :D ano, trafila si, som mestska panicka, presmradena ritka, v zahrade ma makat nenajdes, nebola som k tomu vedena, nemala som sa to kde naucit.. to vsak neznamena, ze sa neviem postarat o rodinu a ze moj muz sa ma pri mne zle. Naopak, znamena to, ze dovidim dalej ako len do hrnca a okadeneho zachoda ;) Ale suhlasim s tym, ze dobri muzi si beru "zle" zeny. A ja presne taka zla zena som, lebo som sa poucila na vlastnych chybach aj chybach zien v mojom okoli.. ked si vazim v prvom rade samu seba, aj druhi ma respektuju.. nepoznam jedinu zenu typu teba, co je domaca putka, maka za styroch, ze by si povedala, ej ale je mi dobre, som stastna so svojim zivotom.. ani jednu.. kazda trpi bud potichu alebo nahlas.. alebo ako ty, ze sa snazi presvedcit samu seba, ze je stastna so svojim stavom.. nevrav mi, ze by ti nepadlo vhod, keby aspon raz tyzdenne navaril chlap, vzdy sa po praci stavil v obchode a nakupil podla tvojho zoznamu, dal prat, ked je plny kos.. pozbieral oprate, ked ty nestihas..
@zuzana9415 a presne ako tu je spomenute vyssie, prepac, ale domacnost (hlavne cistota) mestskych paniciek byva na uplne inej urovni ako som videla u dedinskych paniciek.. skratka sa neda stihat vsetko, ze? 🙂
Baby neblaznite.. už ste dávno mimo tému... 😉😆
@zuzana9415 Zuza ty máš toľko roboty okolo domácnosti a celý deň sa tu hadáš.. dávno mimo tému.. 😆
@zuzana9415 tak to uz je problem toho chlapa, ze si taku nasiel a trpi to a tebe sa chodi zalovat.. v 90% pripadov je to naopak a narieka zena, ze ma doma hnileho chlapa.. a ja nechcem patrit medzi tych 90%.. a ocividne ani ta zena vo vasej rodine 🙂
@zuzana9415 treba si uvedomit, ze nie kazdy chlap potrebuje tip top gazdinu, aby bol stastny. moj svagor mal 2 dlhorocne vztahy, obe zeny vedeli varit a piect ako maly Boh. a s oboma sa svagor po case rozisiel. jeho sucasna zena je taka, ze moja 14 rocna dcera vari a pecie lepsie ako ona. vrcholom jej pecenia je babovka a varenia rezne. aj to je rada, ak nespali. a moj svagor je s nou dlhe roky v manzelstve, maju deti, miluje ju, zivot by za nu dal. proste prenho je v zivote dolezite nieco ine, ako domaca knedla, pecena kacka a ukazkove makronky.

@zuzana9415 a vy ste nejaká sekta?