Zanedbané ženy - matky na materskej
V poslednej dobe si dosť všímam zanedbané ženy - matky na materskej. Niektoré akoby rovno z postele išli s dieťaťom von. Neupravené, strapaté, mastné vlasy, špinavé oblečenie. Nevravim, že ja som ako z katalógu. Mam aj kilá navyše ale aspoň si umyjem vlasy, pripadne si dám suchý šampón a trocha sa primalujem, nech po ťažšej noci vyzerám aspoň trošku zdravo. Čisté oblečenie je základ. Ale niektoré naozaj… fakt musia chodiť s mastnou hlavou v drdole (áno vidno to) a v špinavom oblečení? Toto je základ, nevravim že musia tie ženy chodiť vymaľované, ale dobre, keď už si pri malom dieťati nestihnem umyť vlasy, tak si aspoň kúpim suchý šampón a dám si čisté oblečenie a antiperspirant… ešte že niektoré majú najnovšie modely kocikov, ktoré pod 1000€ nejdu.
Niektoré určite poviete že som povrchná, budete argumentovať tým, že oni sa venujú veľa deťom, ale naozaj…. Uznajte veď umyť si vlasy/dať si suchý šampón a trocha sa upraviť je otázka možno 10tich minút… 🙄
Ja tu nad niektorymi komentarmi zasnem..
Som zastanca toho, aby sa zeny o seba starali, skrasluju tento svet a dodava im to sebavedomie.
Som zastanca toho, aby si kazdy zil tak, ako uzna za vhodne.
Som zastanca zlatej strednej cesty.
Neviem si predstavit, ako niekto moze mysliet na dokonaly uces, ked sa opakovanr stara den noc o malinke deti, nespi a preziva
Neviem si ani predstavit zenu, ktorej strazia deti kade tade po rodine a o seba sa nestara.
A rovnako tak si neviem predstavit, ako sa da ukoncit tato diskusia bez toho, aby tu podaktore neodfuklo z tolkej nafukanosti a nedali sa urazit tie,ktore na seba jednoducho cas nemaju.
Niekedy mam pocit, ze nikto nevie nalozit zene tak, ako zena zene.
@sima338 v západnej Európe sa zeny hezne extra neupravuje a nikto to nerieši a je to v poriadku aj tu na Slovensku sa to začína už menit

@number19 áno, bol zmývateľný a aj som ho zmyla. Mal vyhladzovať vlasi. Mám ich krásne hladké a mastné... Že sa nemá nanášať na korienky tam nepíšu. Ja náhodou návody čítam.