icon

Zhnusil sa mi sex

saluda
21. sep 2018

Ahojte, kedze ide o prilis intimnu temu a nechcem, aby toto niekto z mojho okolia vedel, zalozila som si nove konto.
Mame s manzelom dlhodoby problem, ktory sa snazime riesit sami, ale nam to nejde. Planujeme vyhladat odbornu pomoc, ale zaujima ma aj vas nazor na vec. Dopredu zdoraznujem, ze manzel je skvely chlap, uzasny otec a nemam v plane ho podviest, alebo sa rozviest. Toto je to jedine, co nas v nasom manzelstve trapi a budeme bojovat.
Nas problem je ten, ze po rokoch uz nie som schopna mat s manzelom sex. Milovanim som to prestala nazyvat uz pred rokmi. Sme spolu uz 12 rokov a takmer od zaciatku to bolo u nas tak, ze manzel mal vacsi apetit ako ja. To uz tak byva, malokedy sa stretne par s rovnakym apetitom. Zial manzelovym spravanim sa mi sex celkom zhnusil a dotyky tiez nemam rada, neviem sa pri nich zbavit napatia. On nie je taky ten romanticky typ, ktory len tak partnerku obijme, prinesie len tak z vlastnej iniciativy kvetinku, darcek, vyzna lasku. Viem, ze ma lubi, asi viac on mna, ako ja jeho, aj ho pritahujem viac ja, ako on mna. Vlastne on mna uz nepritahuje. A preco? Akakolvek moja snaha o fyzicky kontakt je prenho odjakziva vyzva na sex. Ci som mu dala pusu, objala ho, pritulila sa k nemu v posteli, hned myslel na to jedno. Tak som s tym postupne rokmi prestala, ani neviem ako. Proste mi zacalo liezt na nervy, ze ked som mu dala pusu, vzdy mi strkal jazyk do hrdla a tlacil sa na mna. Ked sa ma dotkol on , tak zarucene chcel sex. Aj ked tvrdil ze nie, ale citila som to, stacil mi pohlad nanho, vidiet ako sa tvari.
A takto pekne krasne, postupne, z roka na rok, sex s nim sa mi priam zhnusil. Roky mu vysvetlujem, prosim ho, placem, kricim……ze potrebujem citit, ze ma lubi, len tak, ako cloveka. U nas je to len o tom sexe. Mna uz nebavi robit mu gumenu ancu. Nechcem, aby si nasiel inu, tak sa teda premaham, nejak si to odtrpim s myslienkou, ze aspon na par dni da zase pokoj. Po narodeni 3.dietata som mu to uz narovinu takto povedala, lebo presne viem, kde je problem. Roky mu navrhujem parovu terapiu, alebo co to vlastne potrebujeme. Nechcem to takto, chcem to zmenit, ale ta zmena musi prist od neho. Vzdy ked sa takto pohadame, sa chvilu snazi, da mi taku normalnu pusu, obijme ma……ale je to take silene a okrem toho to dlho nevydrzi. Nevydrzi to preto, lebo on caka rychly vysledok. Robi to totizto len preto, aby mal ten sex cim skor. Nerobi to kvoli mne, aby som sa citila dobre. V tom je ale obrovsky rozdiel, ktory on nechape.
A este sa stazuje, ze nikdy nepridem za nim ja,. Tak neviem, mam toho viac ako potrebujem a mam si pytat este viac? Mala som raz partnera, ktory mal mensiu chut na mna, ako ja na neho. To ste mali vidiet, aka dracica som bola 😀. Proste cim viac manzel na mna tlaci, tym menej to chcem.
Okrem toho, on si to nevie urobit sam. Keby ano, kaslala by som na to. Lenze on po tyzdni, dvoch, pride za mnou, ze uz ho to boli…….zacne byt podrazdeny a sme tam kde sme boli. Bludny kruh a neviem z neho von. Orgazmus uz roky nepoznam a vlastne ani manzel z toho vraj uz nic nema. Takze ide vlastne iba o to, vyprazdnit mu gule. Citim sa zneuzivana a ponizena.
Neviem, ci mi budete niekto vediet poradit, co s tym, aspon som sa vypisala. Mozno sa najde niekto, kto to ma vo vztahu podobne, aspon budem vediet, ze v tom nie som sama.
A prosim nenavazajte sa do mna, ak ste toto nezazili, neviete o com to je.

eva112014
24. sep 2018

@katrin21 Asi sme už my ženy už raz také! ..... lebo aj ja som sa pýtala môjho! 😄 A tiež povedal, že je to sprostosť, keby nemal sex a masturbáciu, tak sa mu to stane v noci, samovoľne! 😊

bianka532
Autor odpoveď zmazal
eva112014
24. sep 2018

@bianka532 Dokedy sa dá takto fungovať? Vieš čo, keď máte dobré vzťahy, tak mu kúpte k Vianocami gumenú "Anču"! Nebude Vás vyhadzovať (možno!). A bude to aj darček pre tetu!

saslavka73
24. sep 2018

@bianka532 No nie je to normálne. Chudera žena.

bianka532
Autor odpoveď zmazal
bianka532
Autor odpoveď zmazal
bianka532
Autor odpoveď zmazal
bianka532
Autor odpoveď zmazal
eva112014
24. sep 2018

@bianka532 Naozaj, ak by bol urážlivý typ, tak využite 1.apríl! Dá sa i takto nepriamo "pomôcť"!

bianka532
Autor odpoveď zmazal
eva112014
24. sep 2018

@bianka532 Vieš čo, ja už mám s odstupom času inú teóriu! Žena sa musí naučiť uprednostniť samú seba! Áno, tá otrepaná rada, že ľúbiť samú seba! Keď si manžel dovolí si do nej slovami kopnúť, tak treba vrátiť naspäť! Nie, ihneď ako urazená labuť!Napr.že je tučná, ako si písala. Tak by som ako manželka v tomto prípade využila tabletky na zväčšenie penisu. (napr. o mesiac neskôr). Alebo, príde od kaderníka, zložila by som kompliment, že predsa len dlhé vlasy mu viac pristáli, keďže pri tomto účese má veľký nos! A ver, že aj muži sú na seba citlivý! Len my ženy tieto veci nerobíme! Uzatvoríme sa do seba a do svojho zrkadla, že čo zase nám povedal! To sú len somariny, čo má tak rýchlo napadli! Proste nie si pekná, nie si pekný ani ty!!! Prosím Ťa, kto je taký výzorom, až tak dokonalý?! Žiadny muž nestojí za takéto poníženie! To radšej nech je človek sám, ako s takýmito!

eva112014
24. sep 2018

@bianka532 .... a potom, ak nie si tučná, môže byť ja neviem, kruhy pod očami, vrásky .... Kto chce, ten si nájde ... A čo potom? Budeme pedálovať vkuse, aby sme vyzerali ako 20 ročné??? Ani, naši chlapy nemajú 20, tak čo?!

eva112014
24. sep 2018

@bianka532 .... takéto príbehy? .... lebo mnoho ľudí, ktorý nie sú finančne závislý od manžela boja, sa samoty! A to je to najhoršie, strach!

bianka532
Autor odpoveď zmazal
eva112014
24. sep 2018

@bianka532 inak si ma pobavila s tým bonprixom! ... som si predstavila muža ako bozkáva tie ženy, pred návštevou! 😂😂😂.

bianka532
Autor odpoveď zmazal
pajinka91
24. sep 2018

@bianka532 To je úplne strašné vôbec čítať, nie to ešte žiť!

bianka532
Autor odpoveď zmazal
eva112014
24. sep 2018

@bianka532 Keď aj viac zarába žena, tak mnoho mužov sa snaží svoje ego takýmto spôsobom zvyšovať! Tu je chyba v žene, že toto pripúšťa!

bianka532
Autor odpoveď zmazal
eva112014
24. sep 2018

@bianka532 ... a krása, je názor subjektívny! Však zober len vec- auto! Páči sa nám každému to isté? Tá istá značka, farba ... Vidíš to!

saslavka73
24. sep 2018

No tak vďaka Bohu za môjho muža. Nikdy mi nepovedal, že som tučná a to teda som.

saluda
autor
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
24. sep 2018

@saluda Čo si vymyslela?

saluda
autor
24. sep 2018

@katrin21 omylom som zmazala, tak píšem ešte raz 🙂
Doteraz som ho nikdy nepristihla pri klamstve, ani malickom. Občas niečo nepovie, ale to nie je klamstvo ako také. Ani že by so mnou chcel manipulovať som si doteraz nevšimla. Proste mi na neho ako na človeka nesedí, že by mi klamal o tej bolesti a aj o tom, že to nedokáže sám. Každý chlap to môže mať ina a väčšina sa do toho štádia ani nedostane, proste sa obsluzia
Dobra otazka s tým pristihnutí, opýtam sa ho 😉
Vychovu mal normálnu a jeho mama teda určite nie je puritanka 😀

saluda
autor
24. sep 2018

@bianka532 to musí by poriadny magor. Kebyze mám takého, neriesim tu ako si zachrániť vzťah, ale by som riešila rozvod. To celkom vazne

saluda
autor
24. sep 2018

@saslavka73 no mam viacero nápadov, spracuvam si to ešte v hlave, dám vedieť 🙂

saluda
autor
24. sep 2018

@bianka532 obyčajný macho zakomplexovany

saslavka73
24. sep 2018

@saluda No daj. By ma to zaujímalo. Ja ho chápem, aj toho môjho, v podstate by som mala byť vďačná, že ma chce. Len ja si prídem ako matrac, fakt.

bruneta880
24. sep 2018

@bianka532 fuuu to čo je za debila? 😂No ku mne keby sa takto správa a ešte by chcel sex, by som mu len povedala nech ide pretiahnuť tú moderátorku čo sa mu minule zdala taká sexi, že určite ona čaká len na zakomplexovaného idiota, ktorý si nevie vážiť ženy a vníma ich len ako sexuálne objekty, navyše takého ktorý zarába pätinu z toho čo ona...že istotne bude z neho unesená.😂 Alebo by som mu strčila večer bonprix do ruky a zapálila sviečky, lubrikant na stôl a pekný večer ti prajem, hovädo.