icon

Zhnusil sa mi sex

saluda
21. sep 2018

Ahojte, kedze ide o prilis intimnu temu a nechcem, aby toto niekto z mojho okolia vedel, zalozila som si nove konto.
Mame s manzelom dlhodoby problem, ktory sa snazime riesit sami, ale nam to nejde. Planujeme vyhladat odbornu pomoc, ale zaujima ma aj vas nazor na vec. Dopredu zdoraznujem, ze manzel je skvely chlap, uzasny otec a nemam v plane ho podviest, alebo sa rozviest. Toto je to jedine, co nas v nasom manzelstve trapi a budeme bojovat.
Nas problem je ten, ze po rokoch uz nie som schopna mat s manzelom sex. Milovanim som to prestala nazyvat uz pred rokmi. Sme spolu uz 12 rokov a takmer od zaciatku to bolo u nas tak, ze manzel mal vacsi apetit ako ja. To uz tak byva, malokedy sa stretne par s rovnakym apetitom. Zial manzelovym spravanim sa mi sex celkom zhnusil a dotyky tiez nemam rada, neviem sa pri nich zbavit napatia. On nie je taky ten romanticky typ, ktory len tak partnerku obijme, prinesie len tak z vlastnej iniciativy kvetinku, darcek, vyzna lasku. Viem, ze ma lubi, asi viac on mna, ako ja jeho, aj ho pritahujem viac ja, ako on mna. Vlastne on mna uz nepritahuje. A preco? Akakolvek moja snaha o fyzicky kontakt je prenho odjakziva vyzva na sex. Ci som mu dala pusu, objala ho, pritulila sa k nemu v posteli, hned myslel na to jedno. Tak som s tym postupne rokmi prestala, ani neviem ako. Proste mi zacalo liezt na nervy, ze ked som mu dala pusu, vzdy mi strkal jazyk do hrdla a tlacil sa na mna. Ked sa ma dotkol on , tak zarucene chcel sex. Aj ked tvrdil ze nie, ale citila som to, stacil mi pohlad nanho, vidiet ako sa tvari.
A takto pekne krasne, postupne, z roka na rok, sex s nim sa mi priam zhnusil. Roky mu vysvetlujem, prosim ho, placem, kricim……ze potrebujem citit, ze ma lubi, len tak, ako cloveka. U nas je to len o tom sexe. Mna uz nebavi robit mu gumenu ancu. Nechcem, aby si nasiel inu, tak sa teda premaham, nejak si to odtrpim s myslienkou, ze aspon na par dni da zase pokoj. Po narodeni 3.dietata som mu to uz narovinu takto povedala, lebo presne viem, kde je problem. Roky mu navrhujem parovu terapiu, alebo co to vlastne potrebujeme. Nechcem to takto, chcem to zmenit, ale ta zmena musi prist od neho. Vzdy ked sa takto pohadame, sa chvilu snazi, da mi taku normalnu pusu, obijme ma……ale je to take silene a okrem toho to dlho nevydrzi. Nevydrzi to preto, lebo on caka rychly vysledok. Robi to totizto len preto, aby mal ten sex cim skor. Nerobi to kvoli mne, aby som sa citila dobre. V tom je ale obrovsky rozdiel, ktory on nechape.
A este sa stazuje, ze nikdy nepridem za nim ja,. Tak neviem, mam toho viac ako potrebujem a mam si pytat este viac? Mala som raz partnera, ktory mal mensiu chut na mna, ako ja na neho. To ste mali vidiet, aka dracica som bola 😀. Proste cim viac manzel na mna tlaci, tym menej to chcem.
Okrem toho, on si to nevie urobit sam. Keby ano, kaslala by som na to. Lenze on po tyzdni, dvoch, pride za mnou, ze uz ho to boli…….zacne byt podrazdeny a sme tam kde sme boli. Bludny kruh a neviem z neho von. Orgazmus uz roky nepoznam a vlastne ani manzel z toho vraj uz nic nema. Takze ide vlastne iba o to, vyprazdnit mu gule. Citim sa zneuzivana a ponizena.
Neviem, ci mi budete niekto vediet poradit, co s tym, aspon som sa vypisala. Mozno sa najde niekto, kto to ma vo vztahu podobne, aspon budem vediet, ze v tom nie som sama.
A prosim nenavazajte sa do mna, ak ste toto nezazili, neviete o com to je.

marissenka
22. sep 2018

@saluda nečítam to tu celé ..ale možno by pomohlo skúsiť to všetko akoby odznova...keď ste spolu začínali chodiť,tiež ste hneď nešli na to...a tak pomaly,postupne...

baby21
22. sep 2018

precitala som celu diskusiu, super, ze "bojujete", ja som pocula, ze toto je super:
https://www.denisaarichard.cz/kalendar-akci/ret...

M

baby21
22. sep 2018

Dopisem: mozno by manzela priucili, ako sa k Vam spravat😉

marina24
22. sep 2018

sak si vedela,aky je rped svadbou nie? netlacil za do nicoho bol nezny a jemny a az potom sa stal z neho sex. nadrzanec, co vkuse len beha za tebou? pochybujem.musel byt taky odjakziva,a ked si to uz vtedy neznasala, rpeco si sa vyydalaa...takito chlapi nie su pozornymi a neznymi muzmi, prave naopak.....fuj,mne by sa taky chlap fakt ze hnusil, ani sa ti nedivim,ze sa citis ako gumena anca a matrac, citila by som sa rovnako z tvijich slov, kebyze ma chlap vkuse nahana do spalne :( az mi naskakuju zimomriavky :( by sa mi tak starsne hnusil...ble

jeremy1987
22. sep 2018

@eva112014 @saluda Ja si myslím, že autorka má toho libida ešte dosť, inak by tak vrelo nevzpomínala na svoj vzťah za mlada, kde ako píše ona "bola dračicou". A prečo by sa mala meniť? Ona je tá čo ma rada romantiku. Ona sa chce v posteli hrať. Ona naznačuje tie prvé kroky, ale u neho sa to nestretáva s pochopením, lebo to nevie zjavne naplniť. A zložme si hlavne ružové okuliare...muži sa s vekom menia dosť ťažko. Takže aj preto som písal, ako o riešení, aby sa udialo v ich vzťahu niečo radikálne, čo otvorí jej manželovi oči.

zcvicel
22. sep 2018

@saluda fyzicka aktivita manzela by mu velmi pomohla. Pravidelne si zabehnut, to fitko. Kalat drevo nebude kazdy den 😊

eva8
22. sep 2018

@saluda čítam ďalej čo píšeš - uspokoj ho ty rukou, mžno bude prekvapený a zapáči sa mu to, alebo sa urazí a pochopí ťa a "zmení" sa

romiada
22. sep 2018

@eva8 nemozem si pomoct. Napadol mi sprosty vtip....Kedy poziada muz zenu o ruku?
Ked nevladze ustami. 😂

saluda
autor
22. sep 2018

@marina24 písala som už, že predtým mi to nevadilo, práve naopak. To všetko prišlo až po rokoch, keď sme už mali deti

saluda
autor
22. sep 2018

@zcvicel hráva futbal 😉

lus83
22. sep 2018

To je taky divný paradox, ze zeny, ktore sex moc nemusia maju doma v kuse nadrzanych chlapov a naopak tie, ktore zboznuju sex, majú doma lenivcov. Ja som v tej druhej skupine. Nestastna z toho, ze jemu sa nechce. Aj polroka v pohode vydrzi a nic ho neboli. Tiez som skusala, ze budeme dlhšie bez a potom sa snad nastartatuje no po dlhej dobe som to zas ja, ktora sa ho spyta, ze ci mu to nechyba. Povie, ze on to často nepotrebuje. A ked uz k tomu aj dojde, je to drevo. Nic iba dnu von. O ničom. Tiez uz neviem co s tým a rozmýšľa nad sexuologom, lenze on by tam nešiel. Aj tu na konikovi som nedavno citala podobne osudy zien, ktorych muzi proste nepotrebuju sex a pritom ony by tak radi aj častejšie. Tak ja tomu nerozumiem preco je to všeobecne tak.

saluda
autor
22. sep 2018

@jeremy1987 múdro píšeš 🙂. Len čo radikálne? Mne nič nenapada

mircalla
22. sep 2018

@jeremy1987 Super napisane🙂

saluda
autor
22. sep 2018

@lus83 ono je to asi tak, že ten kto má toho viac ako potrebuje, to chce o to menej. Naopak, ak má niekto malo, o toľko viac toho chce. Mám to aj na sebe odskúšané, aj som o tom nie raz od niekoho iného počula. Napríklad kamosky muž nechcel, musela sa mu prosiť. Tak s tým prestala, vykaslsla sa na to. A stal sa zázrak, zrazu sa on prosikal jej. Také niečo som aj môjmu navrhovala, že nech sa na to vykasle, nemôžem cítiť ani náznak nátlaku, aby som sa mohla konečne uvoľniť. Len čo z toho, keď on to nevydrží tak dlho, ako ja potrebujem. Aspoň 2 mesiace postu

rakywanda
22. sep 2018

No neviem, tvrdiť že mám s mužom pekný vzťah, a jeho pritom nezaujímajú moje pocity, je čistý blud.

lus83
22. sep 2018

@saluda ja kebyze aj pol roka sa ho nespytam na sex, v pohode

lacibo
22. sep 2018

@saluda to je chyba, že ste to neoslávili, najlepšie je odísť na dva-tri dni bez detí..a venovať sa len jeden druhému.podľa mňa si preťažená - najmä psychicky..a chlap je jednoducho chlap - nikdy nebude premýšˇať ani cítiť ako žena..to je fakt a nato si treba zvyknúť..a sex potrebuje ako jedlo a vzduch..chápem ťa..ale to ako sa cítiš, sa musí dozvedieť predovšetkým ON, nepomôže ti nikto ďalší tu na koníku..odporúčam hĺbkový rozhovor..osamote, v kľude a bez detí..🙂

saluda
autor
22. sep 2018

@rakywanda nie je to tak, že ho moje pocity nezaujímajú. Inak je to skvelý chlap, lepšieho by som ťažko našla, len v tejto otázke je taký dosť neohrabany. Nerobi to z egoizmu, on to asi lepšie nevie. Chcel by, ale nevie ako, napriek tomu, že mu to polopatisticky vysvetlujem už toľko rokov. Snahu vidím, aj malé zlepšenie z jeho strany, to ale nestačí na to, že ja som na tom stále horšie. Ťažko sa to vysvetľuje a rozumiem, že aj ťažko chápe niekomu, kto toto sam nepreziva. Proste ľudia sme rôzni, nič nie je cierno-biele

lenkazpresova
22. sep 2018

@saluda @saluda u nás doma to je podobne... na začiatku vzťahu som bola ja ta čo mala viac chuť, doslova som prosila o sex... potom sme sa presťahovali, tehotenstvo a z jeho strany prišla zmena správania k môjmu synovi z prvého vzťahu.. on šiel robiť na kamión a keď chodil na vikendy domov, tak vkuse zaťal zuby do syna... jeho dcéra pre nebo poklad ( to ju mame spolu)... do toho nejaké fin problémy a napätie a hádky sa stupňovali a tam sa karta obrátila... odjakživa som mala problém spat pri chlapovi čo chrápe a on teda valí jedna radosť... stále som len v nervoch, že príde víkend, zase sa vybije slovne na synovi, na vikendy si chodí domov oddychovať a u mna sa to celé obrátilo naruby... ja som rada, že dôjde, nech je doma, ale nech mne dá pokoj... neznesiem dotyky, z bozkávania sa mi dvíha žalúdok, sex iba odtrpim, radšej vyvolam hádku nech mi dá pokoj... kvôli chrápaniu spím v inej izbe... a keď príde pondelok, ukľudniť sa a fungujem ďalej... a mám pocit, že domov chodí iba kvôli sexu... piatok večer už len čakám tu istú vetu opakujúcu sa nonstop,, že nechceš má podudkať??,, a to je konečná... keď chcem kľudný víkend a bez toho aby zase na synovi nehľadal ďalšiu zámienku na buzeraciu, urobím to aj keď mi je z toho blivno, a keď mám toho fakt dosť tak mu poviem, nie nemám chuť a tak mám peklovikend pred sebou... snažím sa mu to vysvetlit, hovorím s ním, ale to si môžem rovno zapnúť digestor a rozprávať sa s digestorom... asi taký účinok majú moje slova, vysvetľovanie...
Tiež s tým bojujem, mám ho rada, ako si písala on mna asi radšej, lebo u mna láska veľmi poklesla vzhľadom na jeho nemenne sa správanie, ale neviem do akého bodu to zájde, či náhodou už ja sama nerezignujem a vzťah skončí na bode mrazu

mircalla
22. sep 2018

@saluda Suhlasim, je to blbost, ze muzi nedokazu zenu objat, ci sa maznat bez toho, aby mali sex. S partnerom sme sa vedeli len maznat aj hodiny, ked sme mali chut resp. ked sa nedalo. On ma aj pocas sexu dokazal dostat do takeho vytrzenia (a to som mala dost rokov), co som nikdy predtym nezazila. Skratka to vedel, mozno preto, ze bol umelec, pisal knihy a basne, mal neskutocnu predstavivost a cit. Plus ma dokonca miloval. Akurat ozaj nemam recept na to, aby to medzi vami klapalo. Ako som uz nepisala, on to v sebe jednoducho nema (to, co ty potrebujes) a nevycarujes to.

lindusss2016
22. sep 2018

@lenkazpresova a kvoli comu ten vztah udrzujes nadalej? Je ti z neho na vracanie, trpnes, ci zas bude blacat na syna alebo na teba, aku to ma cenu? Co na nom mas rada? Ved si s nim spokojna, len ked sedi v kamione.

mircalla
22. sep 2018

@saluda Aspon vidim, ze ITckarom sa treba vyhnut. Inak sama som ITckarka, ale skor omylom🙂

zuzanapjat
22. sep 2018

@saluda no... prečo je to iné, ako kedysi keď ste deti nemali..... jednoducho viac starostí, viac únavy... mali ste obdobie u svokry že "len tiše a rychle". Na tento druh sexu - si manžel zvykol. Je to rýchle uspokojenie bez vyvíjania energie navyše. Každý deň pred spaním zasunúť, spraviť sa a spať. Láskanie, bozkávanie, mojkanie..... to chce energiu a čas navyše. Pri troch deťoch..... možno to on vnímal ako časovo náročné a zbytočné. To je všetko len o tom že možno... ja si myslím, že psychológ by zistil v čom je ten problém. Ďaľšia vec je že sa to v tebe zlomilo, lebo si sa zo začiatku do toho nútila. A to pritom si mohla mať po troch deťoch postupne aj tie hormóny v prdeli a skutočne si zrovna vtedy potrebovala viac pohladenia a láskania, než samotného aktu. Lenže partner bol nastavený na nejaký iný rytmus. Na ktorý bol zvyknutý a tiež sa zamotal do toho. Aj on sa potrebuje veľa naučiť v tej sexuálnej sfére. Spomaliť a dostať sa z nejakého čistého rýchleho potešenia...... akoby fakt len rýchleho uvoľnenia. Keby onanoval, veľa by sa vyriešilo.

mircalla
22. sep 2018

@zuzanapjat Mudro pises. To ma nenapadlo.

dskjhfdlkdjhl
22. sep 2018

@mircalla nie su vsetci ITckari rovnaki😉jedneho mam doma a nemenila by som ani omylom😉

lenkazpresova
22. sep 2018

@lindusss2016 viac víkendov je na prd, ale sú aj pekne, on je chlap, čo sa vie aj postarať, viem že aj môjho syna má veľmi rad, keď sa ho spýtam, čo ho zere, povie že nič, to mu neverím, lebo to dusí v sebe... ja nemozem povedať, že ho nelubim, to by som klamala.. ja nemozem povedať, že som unavená, lebo ja nepracujem, som doma, to je jeho teória... on pracuje on je unavený a potrebuje oddych... nikam nechodím, lebo má kontroluje žiarli... a prečo som s ním?? Lebo by som finančne nevyšla.. všetko je na moje meno, od bytu cez hypotéku všetko... a ja sama by som to neutiahla...

mircalla
22. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl Dufam🙂 Moji kolegovia su dokonca aj velmi k svetu🙂

lindusss2016
22. sep 2018

@lenkazpresova ja ti verim, ze si unavena, aj ked si doma. Som cele dni sama na dve male deti, tiez som unavena. Muz pomoze len po veceroch trosku. Ale chut na sex mam, takze ja moc neverim tomu, ze niekto nesexuje kvoli unave. Ano, obcas sa stat moze, ale nie pravidelne. Chyba teda bude inde. Ak si na nom financne zavisla, vela moznosti nemas naozaj. Ale skus teda prekonat svoj odpor k nemu a daj si to ako vyzvu, ze to spravis s radostou. Mozno ak zacnes prva, nebudes od neho pocut ani tu vetu, ktoru tak neznasas a mozno sa ti to aj cele zapaci.

romiada
22. sep 2018

@lenkazpresova ta veta "...podudkat" tak to ma napina uz pri čitani a to nie som žiadna suchoparna moralistka. Pri takej otazke by som asi neudrzala jazyk za zubami (nie doslovne,ze by som sla "podudkat") ale dala by som mu protiotazku ci mi chce vylizat pekáč...proste na debilnu otazku debilna odpoved resp.protiotazka. To takuto otazku by som akceptovala kebyze som slapka na parkovisku.

zuzanka.zuzu
22. sep 2018

@lindusss2016 konecne to tu niekto napisal, ze neveri ze je to kvoli unave resp. ze obcas sa stane aj unava ale ze inak vyhovorka...

a autorka kdesi spomenula migrenu - nikdy v zivote to manzelovi nepriznam ale raz som ho doslova pouzila aby ma nebolela hlava. tak ma bolela ze som mala chut sa sklbit do klbka a hojdat sa ako psychopat v horore v rytmickom tempe. tak som si povedala zeby? zeby sex? ono okrem pohybu sa este aj hormony trosku aktivuju v hlave a mozno mozno to bude trosku lepsie. do pol hodiny nic nebolelo...

a dalsia vec. mam chut vyzierat chladnicku? idem sexovat s muzom. proste nejaka aktivita. co vam budem hovorit, jemu sa to naramne rata a ja nazeriem 😀 ale to uz je mimo temy.

k teme este tolko ze vidim len same vyhovorky ☹ netreba si zamienat snahu chciet nieco zmenit (co je velmi pekne) a realne sa o to aj pokusit. lebo aj ked to mozno bude zniet ako pritiahnute za vlasy, tak v mnohom to pripomina alkoholizmus. chcem, uvedomujem si ale nic (malo) pre to robim.