Zmena partnera po narodení dieťatka
Zmenil sa Vas manzel/partner k lepsiemu ci horsiemu po narodeni dietata ?
K horšiemu sa zmenil, keď mal malý 9mes sme sa rozišli.
Vypisoval s mladými babami, mne daak nepomahal a čo pomohol vykričal..
Mali sme krizu, ked mal syn cca 1,5 roka. Odvtedy sa vsetko zmebilo o 1000% k lepsiemu. Syn ma 3,5r a je to najlepsi otec na svete. Operie, uprace, okupe, uspi a vsetko co k tomu patri. Zvyknem chodit na niekolko dni preč ( ako aj manzel, teda striedame sa vo svojich konickoch)
Zmenili sme sa obidvaja, a zaroven sme sa nezmenili. Prisli nove starosti aj radosti, ine priority a mnoho novych povinnosti. U jedneho aj u druheho. A snazime sa ako najlepsie vieme. Obidvaja.
moj manzel sa vobec nezmenil, skor ja som citlivejsie vnimala veci, ktore ne/robil vlastne aj pred tym, kazdopadne z pohladu starostlivosti o dieta a rozdeleni tychto povinnosti mu absolutne nemam co vytknut 🙂 kazdopadne ten prvy rok po porode bolo velmi narocne obdobie pre oboch
K lepsiemu, nechodi von s kamaratmi, tym pádom uz vôbec nepije alkohol, obmedzil konicky, tým pádom je stále doma a preto, že mi ako človek nelezie na nervy som rada, že je doma a sme stále spolu. A aj po ľudskej stranke sa zmenil, pre neho sú deti životným šťastím, má dokonca intenzívnejšie pocity ako ja, tak má to v dobrom aj prekvapilo.
Moj sa zmenil k lepsiemu. Bol super aj predtym, ale po narodeni maleho napr. zacal chodit nacas a celkovo davat pozor, kolko je hodin. Predtym povedal, ze uz ide z roboty, pripadne ze za chvilu je doma a niekedy to boli aj 2-3 hodiny. Aj ine veci, co predtym bral na lahku vahu, tak teraz berie zodpovednejsie. A celkovo tak nejako zmuznel, od narodenia maleho idem na nom oci nechat 🙂
Ale áno. Určite sa zmenil. Koho narodenie vlastného dieťaťa nezmení... Buď sa z neho vykľuje sebecký chmuľo, ktorý si chce aj naďalej viesť svoj slobodný život, alebo sa bude snažiť prispôsobiť novej situácii a uvedomí si, že prichádza určitá zodpovednosť a povinnosti.
Moj sa nezmenil. Stale ma svoj zivotik, rozhodovanie z minuty na minutu, idem si kde chcem, vratim sa kedy chcem. Len mne sa zmenil cely zivot😀 (zn. Mame aktualne krizicku a som na nwho vkuse prednasrata)
Ono to zalezi aj od zeny-matky ci sa muzi zmenia. Mnohe zeny zabudnu na roky ze su manzelkami. V takych pripadoch sa vztahy zhorsia. A to je sakra pravda.

Je rovnaký. Rovnako starostlivý aj voči malému ako bol vždy ku mne. Pomáha v domácnosti, aj s malým, ale nevidím nejakú výraznú zmenu. Čiže je stále rovnaký.