icon

Zmenia sa muži po narodení dieťaťa?

14. jan 2025

Chcem sa požalovať. Aj vám sa tak moc zmenili chlapi? Zrazu je strašne zaneprázdnený. Sused potrebuje opraviť satelit, kamarát odviezť na letisko, ďalší že pomôcť odniesť sedačku atď atď. Všetko len aby nebol doma. Keď sa ho na to opýtam, ešte ja som zlá. Keď ja potrebujem aby malého povaroval, tak ksicht ako mu je ublížené, neboráčik, do okov som ho zavrela. Ako zahrá sa s ním, ale to teátro okolo.

danielinda
14. jan 2025

A nebol taky aj predtym? Aj u nas je to tak ako pises a bojujem s tym. Tiez to bez divadla okolo zial nejde. My zeny sme sa vsak zmenili, nemame na vyber, musime. Cize ak mi nevadilo predtym, ze bol kazdy den vo fitku, tak nechape preco je to zrazu pri babatku problem...
Chlapi to zvacsa nedavaju a nevedia co s dietatom.... Babatko je velky zasah do zivota.

autor
14. jan 2025

@danielinda práveže nebol, len teraz sa tvári dôležitý jak hovno v tráve.

ivik4
14. jan 2025

Celkovo ja osobne nepoznam par ktoremu by sa prichodom dietata vztah nezmenil.
Konkretne taketo vyhovorky a uteky chlapa som ja nezazila ale v kazdom vztahu moze byt nieco,hoc aj nieco ine

kavasmliekom
14. jan 2025

A prečo sa ho pýtaš. Proste sa obleč, povedz mu, že ideš tam a tam a prídeš vtedy a vtedy. Koniec. Otec ma aj zodpovednosť a ver, že sa postará. Ze robí divadlo okolo toho, no aspoň získa prax na hranie s dieťaťom. 🤭

kristinka92
14. jan 2025

Veľa chlapov malé deti proste nebavia, a keď to tak má tak je ťažké sa pre nich premôcť, ber to ako fakt..Nútením veľa nedosiahnes. Ale je to nefér voči žene že ona musí a chlap sa niekam zasije

autor
14. jan 2025

Ako nemôžem povedať, postará sa, ľúbi ho, ale tie náááreky, božinku, tie náreky a utýrané ksichty predtým.

ivik4
14. jan 2025

Inak co sa hrania tyka, ja som mala utyrane ksichty tiez,z duse som nenavidela hrajkanie sa. Fu, nikdy viac.
Radsej som kmitala okolo maleho hoc aj v noci a riadial byt od plafonu po podlahu😆

mamamasama
14. jan 2025

@kristinka92 ber to ako fakt? A mna ako matku to musi bavit? Prebalovat plienky, nespat, krmit? Toto je vtip, že? 🤣🤣🤣 Toho by som pekne upratala.

januska12323
14. jan 2025

Hádž ksichty aj ty

stanulienkat
14. jan 2025

On dieta chcel? Bol predtym vyzrety a zodpovedny?

lenvam
14. jan 2025

@ivik4 áno to aj ja 😁alebo radšej 5hodin na prechádzke

colsami
14. jan 2025

Ake stare je dieta?

Ani moj sa nikdy nevyzival v hrani s hrackami u batolata. A sam si k dietatu sadol na taketo "hry" asi 1 z 10 raz (tych 9 som mu musela povedat alebo naznacit 😃 )
Sam mi to povedal, ze nech uz vyrastie nech sa mu moze venovat, ale ze toto mavanie hraciek ho zabija. Realne ked napr hodinu sa s nim mal hrat, bol schopny ho radsej tu hodinu nosit po byte na rukach a rozpravat a ukazovat mu veci, nez sediet na gauci a jednu hracku za druhou pozerat... 😃

Ak ja to len obdobie a len hadze ksichty lebo sa v tom zatial nenasiel, malo by to byt lepsie ked dieta bude vacsie, a na ine aktivitky schopne... 😉 Je fakt rozdiel pre chlapa polrocne dieta a rozdiel napr 3 rocne.

denisa0504
14. jan 2025

Môj práve že naopak. Chce čo najviac času tráviť s nami a je smutný, ak musí byť bez detí. Škoda, že niektorý chlapi sa nechávajú ako chlapi a nechápu, že práve teraz sú dôležitý. Nie len ako manžel a partner, ale aj ako otec, hlava rodiny a podpora so všetkým čo treba...

ivik4
14. jan 2025

@lenvam presne

kristinka92
14. jan 2025

@mamamasama bohužiaľ áno. Ja sa v tom tiež bohvie ako nevyzivam, nikoho asi nebaví prebalovat 💩 a neustale riešiť sople, obdobie vzdoru a podobne. Ale keď už sa jej teraz zašíva a vymýšľa všetko možné je viac ako očividne že ma toho doma dost. Už chyba len aby si zacal vymyslat pracovne cesty a môže zostať aj sama pretože chlap dieta neustál…a komu potom to dieťa ostane? No pri slovenskom súdnictve matke a chlapa nedonutis sa starať. Niekedy sa neoplatí tlačiť na pilu a vyhrážať sa že “chlapa upraces” lebo chlap sa aj zo dňa na deň dokáže pobaliť a zdrhnut, ale ona s dietatom asi tazko, viď neustale opakujúce sa témy na MK a koľko vzťahov sa rozpadne keď sú tie deti malé

evcagabi
14. jan 2025

Mne nevadi napr.ako niektorym tu menenie plienok, utieranie okakanej rite, krmenie, vstavanie.. ja som zufala, ked ma mala den, ze ju nic nebavi a ja uz neviem, co s nou 😅 a moj, ako tvoj musi stale niekomu s niecim pomahat 🤦‍♀️😅 vtedy by som ho najradsej odstrelila

colsami
14. jan 2025

@kristinka92 ja by som hlavne nebola taka radikalna vo vyjadreniach ako tu poniektore zeny. Ved o tom je aj rodina aj manzelstvo. Nie kazdemu vsetko sedi. Alebo ako sa hovori "Kazdy chvilku taha pilku". Tiez niektore veci okolo deti robit fakt nemusim a kludne aj zagulam ocami a skor prebera tieto cinnosti manzel. Ale nemyslim ze tym padom si zasluzim odsudzovanie "tak naco si tie deti chcela, ak nerada robis to alebo to?" Ved sa azda nejak doplnime, jeden to, druhy to, ci okolo deti, domacnosti, prac...

autor
14. jan 2025

@colsami má rok.

autor
14. jan 2025

A je kojený, takže je to o to ťažšie.

dadka1997
14. jan 2025

Hadž xichty aj ty, keď bude potrebovať vyprať trenky 😉

tiezjedna
14. jan 2025

nie, takéhoto vola som doma nikdy nemala... nemá pocit, že si ho odsunula na vedľajšiu koľaj?

sono2
14. jan 2025

Ale ale ale, žeby zložené ružové okuliare?

autor
15. jan 2025

@tiezjedna nie, práveže všetko zvládam, oprané, navarené, nie je o nič ukrátený.

autor
15. jan 2025

@sono2.???

autor
15. jan 2025

@sono2 žeeee? Jak si to dovoľuje prísť si sem po radu, ešte že jej tá sono2 tak dobre poradila.

jesenzima
15. jan 2025

Menia sa nielen muži, ale aj ženy ... Je to ťažké 🤷

sono2
15. jan 2025

@jesenzima nikto sa nemení. Len to čo bolo zle, lenivé, malo rado svoj kľud, svoje záujmy, nástupom dieťaťa sa to len všetky nedostatky zvýrazňujú.

Autor.
Čo chceš poradiť? Sú chlapi, na ktorých nakričiš sa spamätaju a robia chvíľu ako žiadaš alebo ti bude utekať ešte viac. Neviem, ktorý typ je tvoj muž.